quote:Orijinalden alıntı: christopher smith kolayla içerdim Kolaylısıda varmış yahu geçen bakkal da gördüm ben de aldım.Eskiden kolalısı yoktu galiba ya da ben hatırlayamıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Bump quote:Orijinalden alıntı: christopher smith kolayla içerdim Kolaylısıda varmış yahu geçen bakkal da gördüm ben de aldım.Eskiden kolalısı yoktu galiba ya da ben hatırlayamıyorum. kolalı yerdim diyil kolayla birlikte içrdim
quote:Orijinalden alıntı: christopher smith quote:Orijinalden alıntı: Bump quote:Orijinalden alıntı: christopher smith kolayla içerdim Kolaylısıda varmış yahu geçen bakkal da gördüm ben de aldım.Eskiden kolalısı yoktu galiba ya da ben hatırlayamıyorum. kolalı yerdim diyil kolayla birlikte içrdim Tamam işte yahu kolalısı da çıkmış artık kolayla yemene gerek kalmadı.İyi ki miden delinmemiş kardeş
quote:Orijinalden alıntı: Bump quote:Orijinalden alıntı: christopher smith quote:Orijinalden alıntı: Bump quote:Orijinalden alıntı: christopher smith kolayla içerdim Kolaylısıda varmış yahu geçen bakkal da gördüm ben de aldım.Eskiden kolalısı yoktu galiba ya da ben hatırlayamıyorum. kolalı yerdim diyil kolayla birlikte içrdim Tamam işte yahu kolalısı da çıkmış artık kolayla yemene gerek kalmadı.İyi ki miden delinmemiş kardeş kolayla içince daha çok patlıyor demek istemiş