Amcaoqlum hep yapardı.Mataranın içine koyardı.2 dk sonra havaya uçardı.nasıl yapılıyor bileniniz varmı?
hiç duymadım görmedim merak ettim
karpit olmasın o :)
quote:
Orijinalden alıntı: Rockfeller
Amcaoqlum hep yapardı.Mataranın içine koyardı.2 dk sonra havaya uçardı.nasıl yapılıyor bileniniz varmı?
bunu gördüm bilsemde yazmam
Sönmemiş kireçi cam ve sağlam kapaklı bir şişeye doldurun. Üzerinede hava kalmayacak şekilde su ekleyin. Kapağı sıkıca kapatıp bekleyin. Çocukluğumun efsanelerindendi
zaten senden isteyen olmadı.ayrıca bilmesemde kelimesinde de ayrı olması lazım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz
quote:
ben sana türkçen yanlış veya yazım yanlışın var demedim büyük küçükte yazdın demedim.TÜRKÇE HARF KULLANMADIĞINA VURGU YAPTIM 29 harf içinde öyle birşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int
amcaoqlum değil amcaoğlum
ayrıca
rockfeller değil rockefeller
muhakkak forumda böyle hata yapanlar çoktur.kendiniz bu tür hatalar yapınca görmezlikten geliyorsunuz.biz yapınca mı hata oluyor.ayrıca nickim rockefeller ile alakalı deil.rockfeller ayrı bir nick
quote:
quote:
quote:
quote:
tmm birader.kusura bakma yanlış anlamışım ;)
ben sana türkçen yanlış veya yazım yanlışın var demedim büyük küçükte yazdın demedim.TÜRKÇE HARF KULLANMADIĞINA VURGU YAPTIM 29 harf içinde öyle birşey yok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int
amcaoqlum değil amcaoğlum
ayrıca
rockfeller değil rockefeller
muhakkak forumda böyle hata yapanlar çoktur.kendiniz bu tür hatalar yapınca görmezlikten geliyorsunuz.biz yapınca mı hata oluyor.ayrıca nickim rockefeller ile alakalı deil.rockfeller ayrı bir nick
iyi bakalım öyle olsun
Rakı şişesini alıyorsun. İçine sönmemiş kireci(toz olarak yani) koyuyorsun. İÇine ılık suyu koyuyorsun. Kapağını sıkıca kapatıyorsun ve güneş alan bir yere koyuyorsun. (Güneş ışınları ile daha iyi patlıyordu) Çocukluğumun eğlencelerinden biridir. Taa ki 2-3 asker abimiz tam patlatacakken gelip şişeleri kırdırtıp sizi hapse atarız diye korkuttukları güne kadar (yer: Gümüldür-İzmir. Sene: Tahmini olarak 1994-1998 arası) Özellikle kalabalık olan bir yerde kimseyi incitmeyecek şekilde patlatırdık millet çok korkardı. Karnımız ağryana kadar gülerdik.
sönmemiş kireç + su
böyle bir zamanda ne yapacan kireç bombasını?
quote:
Orijinalden alıntı: MwaM
sönmemiş kireç + su
doğrusu bu! sönmemiş kireç olması gerek
Doğru cevap veren herkese sonsuz teşekkürler
quote:
quote: