Şimdi Ara

Patlayan cep telefonu öldürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnanılmaz ama gerçek. Gömlek cebindeki telefon sıcaktan bomba gibi patladı..

22 yaşındaki bir genc, cep telefonu pilinin patlaması sonucu öldü. Patlama sonucu kaburga kemiklerinden birisi kalbe saplanması sonucu öldü.

ABD medyasına da yansıyan, Çin gazeteleri kaynaklı habere göre, bir fabrikada sıcak havada çalışan adı açıklanmayan 22 yaşındaki Çinli işçinin cep telefonu, gömlek cebinde patladı.

Çin'in Gansu bölgesinde meydana gelen olayda, Çinli gencin cebinde patlayan telefonu pilinin kaburga kemiklerinden birinin kırılmasına yol açtığı ve kalbe saplanan kaburga kemiğinin ölüme yol açtığı belirtildi

• Bilgilendirdiğin için teşekkürler @Ünal, orjinal bataryalarında çok ısındığı oluyor sıcak havalarda mümkün olduğu kadar yanımızda cep telefonu taşımamalıyız yan sanayi bataryalardan kaçınmalıyız, küçük bir bataraya bile insanı ağır yaralıya bilir dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 4 Temmuz 2007; 18:45:10 >
  • Bu nasıl bir iş ya. Bu aralar ne kadar çok patlayan cep telefonu haberi çıkıyor. Hayırdır inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Bu nasıl bir iş ya. Bu aralar ne kadar çok patlayan cep telefonu haberi çıkıyor. Hayırdır inşallah...

Küre ısınıyo hocam.
  • Cehennem sıcakları var tabii. Bir de üstüne sahte batarya olursa durum tehlikeli hâle gelebiliyor.
  • ARKADAŞLAR BEN K750İ NİN ÖZELLİKLERİNİ SİZDEN İSTİYORUM.... LÜTFEN MSN ADRESİME YOLLARMIISNIZZ!!! TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM!! MSN ADRESİM harbi_bjk88@hotmail.com.....şimdiden tşkkürler
    --------------------------FORM SAKİNLERİNE-------------------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaicha_laziko

ARKADAŞLAR BEN K750İ NİN ÖZELLİKLERİNİ SİZDEN İSTİYORUM.... LÜTFEN MSN ADRESİME YOLLARMIISNIZZ!!! TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM!! MSN ADRESİM harbi_bjk88@hotmail.com.....şimdiden tşkkürler

Forumda gerekli açıklama bulamadan mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu ile kapı açmak
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaicha_laziko

ARKADAŞLAR BEN K750İ NİN ÖZELLİKLERİNİ SİZDEN İSTİYORUM.... LÜTFEN MSN ADRESİME YOLLARMIISNIZZ!!! TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM!! MSN ADRESİM harbi_bjk88@hotmail.com.....şimdiden tşkkürler

Msn'den anladığımıza göre 88'lisin ama bana daha çok 98-99 gibi geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Bu nasıl bir iş ya. Bu aralar ne kadar çok patlayan cep telefonu haberi çıkıyor. Hayırdır inşallah...

Küre ısınıyo hocam.

alemsiniz ya
  • Yok artık daha neler..Şarj olurken patlayanı duyduk ona zor inandık,bu da cepte patlıyor bu ne la..

Aman arka cebe koyanlar dikkatli olun,ne olur ne olmaz patlarsa başınıza iş almayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::RRR::.

Yok artık daha neler..Şarj olurken patlayanı duyduk ona zor inandık,bu da cepte patlıyor bu ne la..

Aman arka cebe koyanlar dikkatli olun,ne olur ne olmaz patlarsa başınıza iş almayın

arka tampon görevi görür pek anlamazsın, yeterki önde patlamasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.