Şimdi Ara

Patlamayan lastik kullanan var mı aramızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Patlamayan lastik kullanan ya da duyan bilen var mı?Ne kadar fiyat farkı vardır?Nedir,ne değildir patlamayan lastik?

• Runflat lastikleri diyosun herhalde.
  • Evet,siboptan sıkılanlar değil.
  • Bence havasız olması daha iyidir.

Patlamayan lastik kullanan var mı aramızda?
  • Bu lastiği biliyorum ama kasdettiğim bu değildi:)
    acaba bu satılıyormu?
  • Ben kullanıyorum daha doğrusu Aracın üstünde geldi. Lastikler run flat olduğu için baya sert konfor azalıyor ama aracımda süspansiyonları runflate ayarlı olduğu için normal takınca çok konfor oluyor araba virajda yatıyor eski aracımdan biliyorum onda runflat lerden normallere. Geçmiştim şuan ruh flat devam yeni araçta fiyat farkı baya var normal lastık 400 se bu 800 filan tanesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle düzeltiyim patlamayan lastik değil, patlasada yardım alınacak yere kadar kilometrelerce götüren lastik.

Ben kullanıyorum ve açıkçası hiç memnun değilim, konforu çok azaltıyor.

Ama lastiği yardığımda görevini yaptı ve 40 km ötedeki lastikçiye kadar götürdü patlak halde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen komşu,beni durağa kadar atar mısın dedi.Neyse iş yerine bıraktım onu devam ettim.Yolda konuştuk araba servisteymiş lastiği patlayınca takla atmışlar.
    Benim de lastik değişimim yaklaşıyor,bu konuya merak saldım.
    40 km götürmesi iyiymiş.80km hızla 80 diyorlar ama 40 yeter de artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myanemicnick -- 10 Ocak 2015; 20:35:37 >
  • Süspansiyonu da mı ayarlatmak gerekiyor?
  • benimde aracın üzerindeydi runflat 70 ila 90 km arası goturebiliyor yanaklar dolgulu diye biliyorum . fiyat olarak yüksek michelin 225 /45/17 kullanıyorum 400 veya 380 tl gibi bir rakamdı.
  • myanemicnick kullanıcısına yanıt
    Süspansiyonla bir kaç parça sökmek lazım ondan sonra normal Süspansiyon gibi çalışıyof

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.