|
Arkadaşlar Patimutfagi.com hakkında yapılan bazı yorumları görünce kendi deneyimimi paylaşma gereği duydum. Çünkü ben bu siteyi uzun zamandır aktif olarak kullanan biriyim ve açıkça söylemek gerekirse bugüne kadar en ufak bir problem yaşamadım. Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak sipariş veriyorum. Kedi maması, ödül ürünleri ve farklı ihtiyaçlar için birçok kez alışveriş yaptım. Siparişlerim her zaman sorunsuz şekilde oluşturuldu, ödeme tarafında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kargolarım da genelde hızlı şekilde elime ulaştı ve ürünler eksiksiz, düzgün paketlenmiş halde geldi. Açık konuşmak gerekirse bir e-ticaret sitesinde en önemli şey güven ve sürekliliktir. Benim için Patimutfagi.com bu iki konuda da kendini kanıtlamış durumda. Bu kadar uzun süre boyunca düzenli alışveriş yapıp hiçbir sorun yaşamamak zaten başlı başına bir referans. İnternette bazen olumsuz yorumlar görmek mümkün ama bu her site için geçerli. Ben tamamen kendi deneyimime dayanarak söylüyorum; Patimutfagi.com %100 güvenilir bir e-ticaret sitesidir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bir platformdur. Kendi adıma konuşuyorum, defalarca alışveriş yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Şu ana kadar ne sipariş sürecinde ne ödeme kısmında ne de teslimatta herhangi bir sorun yaşamadım. Bu yüzden alışveriş yapmayı düşünenlerin içi rahat olabilir. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler