Şimdi Ara

Pathos rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pathosta daha 12 saat olmadan 1. channel maradonda hellbreaker,+8 shard ve rebirth chitin setler kaynıyor,diğer açılan serverlarda oynayanlar varsa bu itemlar 2. hatta 3.günden itibaren piyasada bulunan itemlardı,daha ilk geceden bu kadar itemın piyasaya sürülmesi kesinlikle alın teri falan değildir,chaosda koxp açanlar vb. daha birsürü olay var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

Arkadaşlar pathosta daha 12 saat olmadan 1. channel maradonda hellbreaker,+8 shard ve rebirth chitin setler kaynıyor,diğer açılan serverlarda oynayanlar varsa bu itemlar 2. hatta 3.günden itibaren piyasada bulunan itemlardı,daha ilk geceden bu kadar itemın piyasaya sürülmesi kesinlikle alın teri falan değildir,chaosda koxp açanlar vb. daha birsürü olay var.

nasıl yani, sen ciddi misin. daha bismillah
  • Sasirmamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boccereco

quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

Arkadaşlar pathosta daha 12 saat olmadan 1. channel maradonda hellbreaker,+8 shard ve rebirth chitin setler kaynıyor,diğer açılan serverlarda oynayanlar varsa bu itemlar 2. hatta 3.günden itibaren piyasada bulunan itemlardı,daha ilk geceden bu kadar itemın piyasaya sürülmesi kesinlikle alın teri falan değildir,chaosda koxp açanlar vb. daha birsürü olay var.

nasıl yani, sen ciddi misin. daha bismillah

+7 chitin setler mesela serverın 4-5. saatinde ortaliktaydi zaten,sadece hellbreaker ve shard şaşırttı.
  • 7 basmak bu kadar zor bişey değil şaşırtan nedir bu kadar?
  • 7 chitin set hb neysede 8 shard varsa sıkıntı
  • Dupe olamaz arkadaşlar , gördüğüm kadarıyla upgrade oranları iyi . Pathosa geçenlerin coğu para,item nereden kasılacağını bilen hazırlıklı insanlardı . Xigenonda oynuyorum . Şahsi fikrim zevkli ve eğlenceli .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beramustayim daha 8 shardi pazara zor koyuyor millet. Tuhafmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

7 chitin set hb neysede 8 shard varsa sıkıntı

hb neysede mi ? ilk geceden hell breaker nedir kardeş? serverın 4-5. saatinde +7 chitin nedir?millet seri seri bus alacak parayı nerden buldu 500kya muhtaçken?
    edit:yukarda arkadaşta beramusun durumunu yazmış,bende oynayan biri olarak söyledim,bu olayın aynısı cypherda da yapıldı ve şimdi pathosda aynısı oldu,yönetimin %100 oyun içi iş çevirdiğine eminim.Yoksa insanlar istediği kadar oyunu bilsin preli olsun,12 saatte ister çöp itemle ister pot satarak(ki serverın ilk master açan prilerindenim pot satarken 1. serverda kimse yoktu yanımda)o bus parasını yetiştirebilecek seviyeye gelemez.
    Edit2:2. akşam için gayet normal görüntüler :
     Pathos rezaleti
     Pathos rezaleti
     Pathos rezaleti

Edit3:üstteki resimlere ek olarak pathos1 mc1 sağ inn ye doğru +8 chitin set +6 hellbreaker +7 enion bow +1 reverse raptor,shard tarzı itemler bulunmakta,gb fiyatlarına da bakarsanız 12 gün önce açılan serverın gb fiyatı pathostan şu an daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 7 Şubat 2016; 23:29:18 >

• Dostum chitinleri middle class ile basabiliyorsun şu anda.

@Iconic
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Dostum chitinleri middle class ile basabiliyorsun şu anda.

@Iconic

mc ile upgrade oranı çok çok düşük chitinların,kimsenin o riske giriceğini sanmıyorum.
  • Hiç zorlamadan 1 - 2 saat içinde 60 level alınıp çok rahat 10 mil civarı para toplanabiliyor, ki ne yapacağını bilen daha fazla para da kasabilir. Diğer açılan serverlarda da açıldıktan 1 saat sonra buyda chitin toplayanlar vardı yani toplanıp basılabilir.

Herkes tek başına oynamıyor ki yeni server açıldığında baya organize gruplar olabiliyor bunlar gayet normal şeyler.

He iyi mi değil çünkü biz kaç sene öncesinin oyununa alışmışız 1 hafta da geçse hala ezik itemlerle felan dolaşırdık ama oyun değişti bu değişime göre de bu itemler gayet normal.
  • |Mustafa| kullanıcısına yanıt
    karusmu humanmı ?
  • kolay exp preyi çekiyorsun 1. saat 50 lvlsin 4. saat 60 lvlsin gün sonunda en az 65 lvlsin diyelim
    forumda bir arkadas ronark land hob goblinde 1 saatte 20 bus kastığını söylemişti . yani diyeceğim gördükleriniz ne koxp nede dupe
    oyun bilen yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

karusmu humanmı ?

Human dostum şu anda x1 deyim LudoVico nickim .
  • |Mustafa| kullanıcısına yanıt
    olmadı ben karusum nick sigortaci
    1 hafta sonra bol bol karşılaşırız czde şuan 80e kasıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

olmadı ben karusum nick sigortaci
    1 hafta sonra bol bol karşılaşırız czde şuan 80e kasıyorum

Ben level kasmıyorum item yapıyorum ardream tayfa :) boş boş beklmektense hazırlık yapıyorum vaktim varken .
  • Çöp slotunda 1 saatte 10m kadılıyor geze oynaya. Chitinler middle classla basılıyor ve düşündüğün kadar risk değil. Fp leri basmak gibi oldu chitinler. Kimse chitine bus kullanmaz..

• Iconic kullanıcısına yanıt
    premiumla çok rahat basılıyor.+7 ye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

premiumla çok rahat basılıyor.+7 ye kadar.

Bilmiyorum belki ben eski knighta alışmış oyunculardan olduğum için anormal karşılıyorum fakat +7 dark vane +8 shardlı adama şu saatten sonra yetişilebileceğini pek düşünmüyorum.(1000-1500 lira oyuna yatırırsanız ayrı.)
    Bıraktım zaten,oyunda kazandığım paraları sitelere satıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.