Şimdi Ara

Pathology (2008) Korku / Gerilim / Suç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Pathology (2008) Korku / Gerilim / Suç

Tür : Gerilim / Korku / Suç
    Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
    Yönetmen : Marc Schoelermann
    Senaryo : Brian Taylor , Mark Neveldine
    Yapım : 2008, ABD , 93 dk.

Oyuncular

Milo Ventimiglia (Ted Grey) , Michael Weston (Jake Gallo) , Alyssa Milano (Gwen Williamson) , Lauren Lee Smith (Juliette Bath) , Johnny Whitworth (Griffin Cavenaugh)

Marc Schölermann’ın yönettiği ve Milo Ventimiglia, Michael Weston, Lauren Lee Smith ile John Whitworth’un oynadığı "Kadavra", iki parlak doktorun, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girmelerini konu alıyor.

Ted Gray (Milo Ventimiglia) her şeye sahiptir: Harvard’dan tıp diploması, manken gibi bir nişanlı (Alyssa Milano)... Kariyerine başlamadan önce çok prestijli bir üniversite hastanesinde üç aylık bir adli tıp stajı yapacaktır. Burada çok iyi bir patoloji uzmanı Jake Gallo (Michael Weston) ile tanışır.

Ted ve Jake arasında bir rekabet başlar. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake en iyi olduğunu ispatlamak için Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder.

Fragman

Şahsi Yorum: Bu aralar şanslıyım, hoş filmlerle karşılaşıyorum. Tanıttığım filmlere bakıldığında bu türün seveni olduğum zaten açık. Milo "Heroes"den, Alyssa "My Name is Earl"den, Lauren Lee ise "CSI"dan tanıdığımız isimler. Asi adamımız Micheal Weston ise "ER", "Scrubs", "Six Feet Under" gibi dizilerde 3-5 bölüm görünen bi oyuncu.
    Zaten ilk üç isim beni filmden umutlandırdı. Kan görcek olduğumu bilmek de sevindirdi.
    Film güzel başladı, ilgi çekici bir konusu olduğu aşikar. Kan sevmeyen arkadaşları nispeten tedirgin edebilecek sahnelerle devam etti. İşin içinde pataloglar ve otopsi olunca kan görmemek zaten garip kaçardı.
    Filmde en önemli unsur; otopsiler sırasında gerçekten insanı duruma inandırması. Hiç bir şekilde, bak bu plastik, bak kesmedi aslında, kamera açısı var gibi şeyler söyleyemiyor insan.
    Film çizgisini yükselterek gidiyor ve mükemmel bir final buluyor.

İlginç bir not; oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler birebir filmde de uygulanmış.
    Meraklılarına tavsiye edilir

Birkaç kare;

İyi Seyirler...

• Çok pardon arkadaşım, arattım ama malum bazen çıkmaya biliyor arama sonuçlarında.
    Lütfen kimse uplamasın yönetime mesaj atıyorum silinecektir.
  • berbat bi film
  • Resimlere baktım, fena filme benzemiyor.
  • Yazın izlemiştim ben de. Enteresan bir film
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.