Şimdi Ara

Path of Exile 2 - 0.5.0 - Return of the Ancients - Erken erişim [ANA KONU] (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.372
Cevap
138
Favori
454.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 1...234...466467468469
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gelsin ya artık

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Tam bayram tatilinin sonu. Tarih çok kötü oldu.

+ olarak bu sene sadece iki lig gorucez demektir bu. Ekim gibi de siradaki lig gelir herhalde. Bayagi uzucu oldu oyunu sevenler icin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    Haydaa ne güzel Nisan sonuna bekliyorduk, bekleyelim bakalım 1 ay daha mecbur

"Kelly_GGG wrote:

Heya all!

This expansion is shaping up to be one of the biggest ones we’ve ever released; it just needs a little longer to cook! Stay tuned for the upcoming GGG Live on May 7th PDT :) "

En azından şuana kadar yayınladıkları en büyük güncellemelerden biri olduğunu doğruladılar, PoE 1 için kaç adet büyük güncelleme yayınladılar tam bilgim yok, muhtemelen azdır ama. O yüzden en azından beklemeye değecek bir şey olduğu belli, belki böylesi daha iyi olmuştur başta bana da koydu ama çok kaliteli bir güncelleme olursa zaten 2-3 ay kafadan oynatır.

• Çok kötü oldu bu ya bu kadar beklemeye iyi bişey olması gerek. Poe1 in artık fişini çekmeleri gerek yoksa 2 sene daha gelmez bu oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım bu kadar ara vermişlerken şu çökme, donma işini de çözerler. Forumlarında dolaştım insanlar bu durumdan şikayetçi ve çözüm bekliyorlar. performans sorunları da var zaten ama erken erişim diye bir şey demiyorum uzun süredir. Bakalım bu böyle ne kadar sürecek oyun 1.0 sürümüne ulaşmadan çözerler inşallah bu tür şeyleri. En son 1 ocakta oynamışım hala yüklü duruyor sistemde az önce kaldırdım oyunu. Büyük yama gelince sıfırdan kurarım diye. Tüm ayarlarını da sıfırladım. Hadi hayırlısı bakalım.

Steam
  • Beyler 16 tier waystone ile bile dogru duzgun currency dusmuyor 2 haftadir 3-4 tabe divine anca dusmustur neyi yanlis yapiyorum,dusen itemlarin zaten alayi çöp,realmgate de yaptim 2 ser tur yok valla birsey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 23 Nisan 2026; 17:3:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam bana oyun içi nickini ver sana divine vereyim.

Dm den gonderdim tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Path of Exileyoutube
    Path of Exile 2: Return of the Ancients - Uncover the Truth Teaser
    https://www.youtube.com/watch?si=aRj0v7WbH4jIJbgn&v=leKD92i_KYs&feature=youtu.be

• Path of Exile 2 - 0.5.0 - Return of the Ancients - Erken erişim [ANA KONU]Path of Exileyoutube
    Uncover ancient truths ⚒️ Live Reveal - 1PM May 7 PDT ⚒️ Play on PC and Consoles - 1PM May 29 PDT twitch.tv/pathofexile
    https://www.youtube.com/watch?v=leKD92i_KYs

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 1...234...466467468469
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.