Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cangk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.534
Cevap
127
Favori
397.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar beğendiniz mi yeni ligi? Ben henüz başlamadım, streamerları takip ediyorum
  • Arkadaşlar profil linkimi atıyorum. Guildimize alım mevcut isteyenler oyun içinden bana pm ile ulaşsın.
    Path of Exile
    View Profile - Path of Exile - fenah2006
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/fenah2006/characters

• Geçen lig ortalığın içinden geçerken bu lig benim içimden geçiyorlar. Daha act 6'dayım ve 40 kez ölmüşüm. Tam bir rezillik. 2 yıldır oynuyorum ilk defa acınası haldeyim lig zaten ayrı bir saçmalık. Resmen sinirden deliye döndüm. Ödülleri de berbat zaten ne yapsam 3 ay ara falan mı versem bilemedim...
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Önerim, sembolleri öğrenip sadece orb/unique/harita/fossil vs çıktıysa delirium moblarıyla uğraşman. Eğer bunlardan biri değilse mesela armor/silah/jewel, vs. Sağ altta >>> işaretine tıklayıp geçmen, ben öyle yapıyorum. Bir de sisteyken bazı moblar lanet atıyor sol üstte stackleniyor, 2-3 tane olduktan sonra 20 saniye yaratiklardan kaciyorum veya >>> atıyorum, yoksa inanılmaz yavaşlıyor karakter, ben ona uyuz oldum maalesef.
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    İşin problemi ölmemin sebebi delirium mob’lar değil.

Legion liginde de cyclone oynamıştım hiç bu kadar zorlanmamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Berserk cyclone açtım bende, kendi bulduklarım ve 1-2 kaosluk eşyalarla yara yara ölmeden bitirdim. Biraz chaos orb düştüyse güzel şeyler al hp li resistans lı falan. 1-2 kaosa güzel eşyalar var poe.trade de.
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Currency falan yok. Spectre necro açtım başlangıç öyle devam edeceğim sonra slayer cyclone dönerim.

• Şuan benim için lig cyclone build ile güzel gidiyor yüksek tier map lerde delirium+infuluence beraber olunca oyunda donmalar yaşıyorum bunun haricinde genelde herşereye gücüm yetiyor.

Developer manifesto yayınlandı delirium yaratıkları ile ilgili birçok şey yapılacakmış genelde nerf.
  • Lig ile alakalı gelen/gelecek güncellemeler:

Delirium yaratıklarının hasarları genel olarak düşürülecek ve ölüm sonrası efektler ve görseller de belirginleşecek.
    Sisin derinliklerine doğru gittikçe ödül barı daha hızlı dolacak.
    Lanetler (Debuff lar): Süresi ve etkisi azaltılacak.
    Derinlik ölçer koymak için araştırma yapılıyor.
    Oyun performansı ile alakalı araştırma yapılıyor.
    Sis içinde görünürlük ile alakalı araştırma yapılıyor.
    Delirium sisini anında bitiren butonu bir klavye tuşuna bağlayabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 17 Mart 2020; 12:13:49 >
  • Sirus fight bildiğin freak show olmuş kıçından heryerinden ışık çıkarıyor adam kime ne zararı vardıda bu bossu degistirdiler gerçekten kafam almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Act 6 başlarında 50 kez ölü sayacım vardı. 45 lv’dim. Resistleri tamamlayınca aktım gittim, dün Mao Kun map’inde 2 tane abandon muydu kartın adı 5 tane toplayınca 3 ex geliyor. O düştü sattım hemen üstümü dizdim. Yüzüğün resistleri yüksek ayarladım en düşüğü 5c sonrası 35c ile başlıyordu 5c olanı da aldım şuan tek eksiğim Starforge. Allah izin verirse haftasonu ona abanacağım. Triad Grip düşürüp corrupted bassam yeter valla. O derece hırslandım oyunda.

İnşallah Starforge ilerde ucuzlar da alırız hemen. Challenge 36 kassam mı diye düşünüyorum da ilk kanat daha güzeldi.

• Arkadaşlar poe de itemin üzerine tıklayınca marketteki değerini gösteren bi program vardı ismi neydi kullanan varmı?

• merhaba arkadaşlar. ben metamorphla başlamıştım. karakteri tamamlayamayınca şu an standart ligde oynuyorum. fakat delirium lig geldikten sonra atlas da yaptığım bütün mapler kayboldu başa döndü ve map yapmama rağmen mapler tamamlandı olmuyor. sebebini bilen var mı?

• Trade macro.

• İlk mesajda var
  • Beyler dün map e delirium orb bastım fakat mapteki tüm yaratıkları ölmesine rağmen sis kaybolmadı ödülü alamadım. Bu orbun başka bi mekaniğimi var . Delirium bitirme tuşuda yoktu altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 21 Mart 2020; 9:59:13 >
  • arkadaşlar sizde de şu sorun var mı?

Oyunda normal oynarken 70 derecelerde oynıyorum işlemcide. Ama poe buildingi açtığım zaman ısı biranda fırlıyo 85e, tree ye bakıp geri dönüyorum oyuna tekrar normal derecesine dönüyor. Bunun nedenini çözemedim. yardımcı olabilecek var mı
  • Kalıcı delirium efekt oluyor. Sayaç her level aldığında ödüller geliyor sadece. Ayrıca onunla ilgili challenge var.

• Maplere girerken veya izaroda sonraki odaya geçerken yani başka yere geçerken arada oyun 0 ping oluyor veya çarklar sürekli donuyor ve atıyor.Başına gelip çözen var mı bu olayı.Her serverda oluyor.Arkadaşlarla sürekli bu sorunu yaşıyoruz.Netler süperonline.
  • Oyuna yeni başladım level 25lerdeyim ve rangerim
    Sağda solda görüyorum ice shot build vs girip bakıyorum bir mok anlamıyorum neyin buildi bu ben level 25 olmusum skill treeyi kafaya göre yapmısım ne yapacagım simdi anlamadım birisi özet gecebilir mi
    Skill reset falan mı yapmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.