Bildirim
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (214. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni başlayan oyuncu için en mantıklısı doğru düzgün yazılmış, levelling kısmı olan bir build takip etmek. Yoksa kendi başına ne nedir öğrenmeye çalışmak güç.
Bu lig için benim tavsiyem Ahfack Crimson Cyclone build'i. 2H Axe seç, daha ucuz oluyor. Adam nasıl level atlanacağını da passive ağacını da adım adım anlatmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-950143F31
Yeni başlayan oyuncu için en mantıklısı doğru düzgün yazılmış, levelling kısmı olan bir build takip etmek. Yoksa kendi başına ne nedir öğrenmeye çalışmak güç.
Bu lig için benim tavsiyem Ahfack Crimson Cyclone build'i. 2H Axe seç, daha ucuz oluyor. Adam nasıl level atlanacağını da passive ağacını da adım adım anlatmış.bu mu hocamPath of Exile
Forum - Duelist - [3.7] Ahfack's Crimson Cyclone | Shaper FULL Life Kill Vid | 100% Pure Phys | All Content | PoBs - Path of Exilehttps://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1995010
-
Evet doğrudur, bu build. 2H Axe ya da Sword iyidir, dual wield'e göre daha ucuz.
Path of Building (PoB) denilen uygulamayı da indirip kullanmayı öğrenirsen iyi olur. Çok faydalı bir uygulama. -
Oyunda yeniyim arc totem build yapmak istiyorum ama arc gemi nasıl totem çıkarıyor yardımcı olabilir misiniz? -
Arc gemi ile Spell Totem Support gemlerini birbirine bağlaman lazım hocam. -
Cutedog adlı bir yayıncı var silahına +3 range eklemiş fakat headhunter yok galiba nasıl map dönerken o kadar büyüyo buff alıyo anlayamadım yok hh varmı ?
Not:karakterimin linki 3 ex var neleri değiştirmem gerekir acaba teşekkürler.Pastebin
eNq9XFtz2ziyfh79CparZl9StgmABMCss1u-25M4ViTbmcxLCiRBiWOKVHjxJVvnv58GSFmkRMpU1rVJ - Pastebin.comhttps://pastebin.com/kn0v2Zwp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 18 Haziran 2019; 12:53:39 >
-
Ben olsam ne yapardım fikir verebilirim;
- Cyclone'da Impale single target için iyi. Map dönerken Infused Channelling ile değiştirmeni tavsiye ederim.
- Steadfast'i ve ona giden toplam 6 node'u geri al. 4 tanesini Kinetic Impacts'e ver.
- Splitting Strikes ve Swift Skewering'e uzun yoldan gitmişsin. İki tane Axe Damage and Area Effect yerine üstteki sadece Axe Damage, yine 2 tane Impale Effect yerine sadece Impact Chance seç, iki node açığa çıksın. Yukarıdaki ile birlikte toplam 4 node açığa çıkmış oldu, onlarla Vaal Pact'in altındaki Life and Mana Leech node'una git.
- Oyuna başladığında aldığın ilk iki node yerine ben olsam sağdaki Attack Speed node'larını alırdım.
- Barbarism ve Juggernaut'dan sonraki 4% Life yerine ben Scion Life Wheel'dan 5% life alırım.
- Jewel'a gelene kadar 5% life node'ları alınabilirdi ama zararı yok, sen jewel'ları önceden almışsın.
- Slayer olarak lab'den Impact olmamış. Critic sword build'ler Impact ve Overwhelm alıyor, Resolute Technique klasik yengeç node'ları alıyor. Yani Brutal Fervour'a gitmen gerekiyor. Uber Lab'ı yapınce onu da değiştirirsin.
Ekipmana gelince Daresso's Salute amulet lazım. 10-15C'ye bulunabiliyor bu ligde, geçen lig 1C'ye kimse almıyordu. Devoto Devotion alabilirsin 1 EX civarı sanırım. Sonrasında Kaom's Heart ve en nihayetinde Disfavor ya da Elder Vaal Axe. Arada gözüne kestirdiğin upgrade'leri de yapabilirsin.
Senin şu anda T12-13 map'leri rahat dönebiliyor olman lazım bu DPS ile. Life düşük kalmış yanlız, çıkarsa ordan sıkıntı çıkar.
-
Teşekkür ederim. Peki int açığını nasıl kapatırım daresso's Salute alınca karar veremedim diğer tüm dediklerini uygulamaya çalışcam. -
Ben şimdilik passive ağacından +30 INT ile idare ediyorum. Tembelliği bırakıp item optimizasyonuna geçtiğimde bir düzenleme yapacağım bakalım. -
Pastebin
eNq9PFlv2zrWz9e_Qghw56VoIi6iqE46A2d3m7SpnbT39qWgRCpWK0uOliwdfP_9O6TsWLJlR84E0wCN - Pastebin.comhttps://pastebin.com/RgPw9939
Şimdilik son hali böyle Devoto's Devotion ekleyebilirim.
-
hocam ucuz dedik ama silah 10 exten başlıyor ne yapacağızquote:
Orijinalden alıntı: Guest-950143F31
Evet doğrudur, bu build. 2H Axe ya da Sword iyidir, dual wield'e göre daha ucuz.
Path of Building (PoB) denilen uygulamayı da indirip kullanmayı öğrenirsen iyi olur. Çok faydalı bir uygulama. -
Hocam son olarak vaal pact açacakmıyım teşekkürler herşey için :) -
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim -
Impale tam olarak nedir? Ben de Ahfack build'i kullanıyorum üstümde 5 linkli fortify olan 2H vaal axe var. Pasif ağacında 3 pasif puanı impale olanı kaldırdım tam olarak ne işe yaradığını bilmediğimden attack speed ve attack damage'li puanlara yöneldim. 100 lv build'i ama ben max 93 yapabiliyorum. -
Oyunun en pahalı silahını kullanmayacağız. Daha ucuz versiyonlarına bakacağız.
450 pdps axe'ler 15-20C. Ben 1C'a aldığım Sinvicta's Mettle 2H balta ile gidiyorum hala. -
Impale bir debuff. Tutturduğun zaman impale eden fiziksel hasarın 10%'u, mob'un damage mitigation'u dikkate alınmadan, reflected damage olarak ardından gelen 5 hit boyunca vurmaya devam ediyor.
Map dönerken zaten beyaz mob'lara tek vurduğumuz için impale'in pratikte çok bir faydası yok. Boss'larda savaş uzun sürdüğü için impale denk getirip verdiği ilave hasardan yararlanmak daha olası. -
Debeon's Dirge için ne dersiniz ? dps'i deli gibi yüksek ve çok ucuz bir item uygun mudur sizce ? bir de baltaların 5 soketlisini bulmak çok mu zor bana mı öyle geldi ? -
İyi bari, şimdilik ucuz bir build yaptım gidiyorum, ileride umarım tüm içerik için yeterli olur. -
O baltanın DPS'si "Adds (310-350) to (460-500) Cold Damage" dan geliyor. Bizi physical damage ilgilendiriyor, elemental damage'ın faydası yok. Trade sitelerinde ararken pdps'ye bakıyoruz total dps'ye değil.
5 link için orb of fusing değil de "The Jeweller's Touch" diye bir prophecy kullanıyoruz. "You will create a fully-linked five-socket item with a single Jeweller's Orb" olan. 25-30C civarı oluyor sanırım bu prophecy.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X