Şimdi Ara

PATH OF EXILE - HEIST 18 EYLÜL (ANA KONU) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.041
Cevap
47
Favori
280.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gemlere neden corrupt basiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaal yapmak için diye biliyorum ama hiç yapmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3v3N

    Gemlere neden corrupt basiliyor?
    Olduklarından daha güçlü hale getirmek için. Bir gem normal şekilde en fazla 20 level 20 quality hale getirilebilir. Sınır bu. Ama corrupt yaptığın zaman 21 level veya 23 quality yapabilirsin. Empower, Enhance ve Enlighten gemleri de maksimum 3 level olurlar. Bunları da aynı şekilde corrupt yaptığın zaman 4 level yapabilme ihtimalin olur. Ama %100 olacağının garantisi yok. Gemin level veya quality değerleri de düşebiliyor. Corrupt olan bir gem level düşerse maksimum 20 olacak şekilde level atlayabiliyor ama quality değeri öyle kalıyor. Bir daha vaal de basılamıyor corrupt olduğu için. O yüzden riskli biraz. Ayrıca bazı skiller vaal orb bastığın zaman vaal hallerine geçiş yapabilirler. SSF oynayan adam eğer buildinde vaal bir skil varsa ve bu taşı hiçbir yerde düşüremediyse ticaret yoluyla da alamayacağı için gider npcden o gemin normal halini satın alıp ona vaal dener. Böylece istediği vaal skili elde edebilme ihtimali olur.




  • Baya açıklayıcı olmuş =) benim merak ettiğim bir soru olcak rezislerle ilgili 75(99) yazıyor mesela ordaki 75 neyi temsil ediyo 99 neyi benim mesela fire direncim 75 mi 99 mu bunu bitürlü çözemedm, birde armour fire hasarı cold hasarı falanda az almamızı etkiliyor diye biliyorum ama nekadar etkiliyor onu nasıl hesaplaya biliyoruz sadece fiziksel hasardan korumuyordu diye biliyorum yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyakmuz -- 30 Temmuz 2018; 18:16:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyakmuz

    Baya açıklayıcı olmuş =) benim merak ettiğim bir soru olcak rezislerle ilgili 75(99) yazıyor mesela ordaki 75 neyi temsil ediyo 99 neyi benim mesela fire direncim 75 mi 99 mu bunu bitürlü çözemedm, birde armour fire hasarı cold hasarı falanda az almamızı etkiliyor diye biliyorum ama nekadar etkiliyor onu nasıl hesaplaya biliyoruz sadece fiziksel hasardan korumuyordu diye biliyorum yani.
    oyunda resist değerleri normal olarak(özel item yada skill kullanmadan) maximum 75 e kadar çıkar. yoksa elemental damage a karşı immune(duyarsız) olurduk ve buda bizi ölümsüz yapadı. yani 75 in üstüne ne kadar arttırırsanız arttırın o değeri oyun 75 olarak hesaplayacaktır.
    tabi bunu (maximum resistansı) arttıran bazı skiller(purity of fire-purity of ice-purity of lightning) ve bazı itemler(rise of the phoenix shield ı- saffel frame shield i-gibi bir kaç shield ve gövedlik ve amuletlere gelen +1 all maximum resistance gibi mod lar) ve passive tree den alabileceğiniz +1 fire -cold-lightning resistance gibi skiller var. birde flasklarda(topaz-ruby-saphire) +6 maximum resistans var. bu maximum resistansları skill item ve flask kombinasyonlarıyla epey yükseltebiliyorsunuz. flasklar süreli olduğu için geçici olarak kullandığınız flask item ve skillere göre göre epey dayanıklı olabilirsiniz.
    gel gelelim parantezin içinde yazdığın 99 a. bunun hiç i faydası yok ? tabiki var.
    mesela bir mapa girdiniz diyorki player elemental weakness curse u ile curse lanacak. yani o mapta olduğun sürece üzerinde elemental weakness curse u var. buda ne demek ? ortalama tüm resistansların yüzde 37 azalacak. eğer sen resistansını normalde oyunun izin verdiği ölçüdeki 75 e getirip bıraktıysan yani o parantezin içindeki rakam da 75 veya diyelimki 80 civarında, sen o map e girdiğin zaman 53 resistansın olacak. çünkü toplamda 37 resistansını silmiş o curse. burada önemli olan curse lar o parantez içindeki yerden siler. orası 75 in altına düştüğünde parantezde olmayan kısımda onla aynı oranda 75 in altına iner. o yüzden parantezin dışını artık endurance charge la yada bir şekilde 112 ye getirebilirsen bu elemental weakness (yada conductivity-flammability-frostbite) curse undan korkmana gerek kalmaz(parantezin içindekiler map mod u olarak gelmez ama maptaki yaratıklar tarafından atılabilir. belirli süre üzerinde kalırlar)




  • Peki armourun burdaki etkisine sadece fiziksel hasarı engellemyor diyebiliyorum ama tamda bilmiyorum birde donanımsal bir sorum olcak oyun bitürlü amd ekran kartımı görmüyo bu başına gelip çözen vamı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyakmuz

    Peki armourun burdaki etkisine sadece fiziksel hasarı engellemyor diyebiliyorum ama tamda bilmiyorum birde donanımsal bir sorum olcak oyun bitürlü amd ekran kartımı görmüyo bu başına gelip çözen vamı ?
    oyunda armor genel olarak diğer oyunlardaki gibi işlemiyor. ama bazı itemlerde %??? physical damage reduction var. bu physical damage reduction her durumda her şartta fiziksel hasarı ? olan yerde ne kadar yazıyorsa o kadar azaltır.
    armorda ise c ye basıp karakter penceresinde defans kısmına baktığınızda size estimated physical damage reduction yazar (o leveldeki tüm yaratıkların ortalamasını alır)buda sen level atladıkça düşer. sebebi şu dur. senin levelindeki yaratıkların sana yaklaşık tek seferde vuracakları fiziksel hasar dır. ve senni armor un bunun belli bir katı felan olursa ona göre değişiyor azalttığı miktar. bu işin bir matematiği var ilgilenenler için
    https://pathofexile.gamepedia.com/Armour
    yani armor miktarının ne kadar hasar engellediği saldıranın ne kadar ağır hasar verdiğine göre değişiyor. ama physical damage reduction veren itemler de bu değer sabit.
    donanımsal sorununa gelince o konuda bişey söylemek zor. laptop kullanıyorsan oyun için amd ekran kartının tanımlı olduğundan emin ol. birde oyunun ayarlarında da ekran kartı seçme menüsü var orayada bir göz at. olmadı belgelerimden oyunun konfigürasyon dosyasını sil




  • Oyun menüsünde sadece anakarttaki ekran kartı olan inteli görüyo kilitli direk, amd ayarlarında taratarak oyunu ekledim ayarlara ama bitürlü oyun görmüyor ekran kartını ne yaptıysam leptoptan oynuyorum r5 m330,
    tek gene biyere kadar sıkıntı olmuyoda partiya girdiysem imkanı yok oynatmıyor kasmaktan
  • oyunu leptoptan oynuyorum r5 330m ekran kartı var ayarlardan ekran akrtını ekliyorum ama oyuna girip ayarlara baktığımda tek ekran kartı görüyo ana karta gömülü olan inetli görüyo amd yi görmüyo :/ tekken bir sıkıntı olmuyo çokta partiye girince rezalet kasıyo
  • Bende oyunda yeni sayılırımda Taste of Hate Sapphire Flask diye bir flask düşürdüm bunun ederi nedir ? eventte oynuyorum hardcore değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 9 Ağustos 2018; 23:58:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HollowFlea

    Bende oyunda yeni sayılırımda Taste of Hate Sapphire Flask diye bir flask düşürdüm bunun ederi nedir ? eventte oynuyorum hardcore değil.

    http://poe.trade/search/usagokitomenak




  • HollowFlea kullanıcısına yanıt
    Ben bir exalted’a almıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bu kadar pahalı bilmiyorum ama 100 chaos verdiler vermedim değerli bişey demekki.

    Yalan değil oyuna başalayalı 2 hafta oluyor ilk incursionda elemantal hit denemiştim oyunu kavramak için şimdi arc trapper kasıyorum exalted düşürdüm bugünde oyunu bi anda sevdim gerçi burda çarpanlar fazla ama olsun



    Not:Peki bu aldığımız stash tabları kalıcı mı yani başka eventte başlarsam stash tab açık olacak mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 10 Ağustos 2018; 18:5:7 >




  • HollowFlea kullanıcısına yanıt
    Olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HollowFlea

    Neden bu kadar pahalı bilmiyorum ama 100 chaos verdiler vermedim değerli bişey demekki.

    Yalan değil oyuna başalayalı 2 hafta oluyor ilk incursionda elemantal hit denemiştim oyunu kavramak için şimdi arc trapper kasıyorum exalted düşürdüm bugünde oyunu bi anda sevdim gerçi burda çarpanlar fazla ama olsun



    Not:Peki bu aldığımız stash tabları kalıcı mı yani başka eventte başlarsam stash tab açık olacak mı ?
    Phys damage vuranlarında hasarını %20 arttırıyor.
    Ayrıca phys damage reduction veriyor. 100 phys damage yiyeceğine 80 phys 20 cold yiyorsun. Cold res phys damage reduction'dan çok daha kolay kasıldığı için (hayvan gibi armorun yoksa) toplamda daha az hasar yemiş oluyorsun.

    Güzel flask düşme şansı da az olduğu için pahalı. Sen trapper oynuyorsun sanırım sen phys damage vurmadığın için senin işine çok yaramaz ama satmanı tavsiye ederim.




  • Peki birşey daha sormak istiyorum diyelim 1000 tane jeweller var bunun 400 tanesini satmak istiyorum nasıl ayarlıcam bilemiyorum.
  • Onyamak isiyorum gerçekten ama pek birşey anlamamıştım 1 saat oynadım . Normal de wow oynuyorum fakat kurlardan dolayı 2-3 alamayacağım sanırım. Bu oyunu sevebilir miyim vakit geçirebilir miyim bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bureact

    Onyamak isiyorum gerçekten ama pek birşey anlamamıştım 1 saat oynadım . Normal de wow oynuyorum fakat kurlardan dolayı 2-3 alamayacağım sanırım. Bu oyunu sevebilir miyim vakit geçirebilir miyim bilmiyorum
    Hocam wowu bilmem de diablodan daha kapsamlı bir oyun. Çözmesi biraz zaman alıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HollowFlea

    Peki birşey daha sormak istiyorum diyelim 1000 tane jeweller var bunun 400 tanesini satmak istiyorum nasıl ayarlıcam bilemiyorum.
    Premium stash alanına kaç tane satmak istiyorsan koy. Senin durumda 400 adet. Ardından fiyat girdiğimiz ekranı aç. Buradaki olay diyelim her 7 jewel için 1 chaos orb istiyorsun o zaman chaos orb seçip fiyat kısmına 1/7 yazıyorsun. Yani hangi orba dönüştüreceğini seçtikten sonra alıcının sana ödeyeceği orb miktarını yaz bölme işareti koyup karşılığında vereceğin orb adetini yaz. Bu işlemi tek jeweller's orb için yapman yeterli premium bölümüne eklediğin her jewel için geçerli olacaktır teklif. İşlemi yaptıktan sonra teklifin bulk item exchange bölümüne otomatik atılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 17 Ağustos 2018; 11:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün uniq zırhtır silahtır takıdır temizleyecektim incursion event’ında. Hele bi bakayım şunların fiyatına dedim bisco collar amulet diye bir eşyanın 2 exa olduğunu görünce aşırı şaşırdım. Arkadaşa ilk gösterdiğimde çöp demişti. Neyse ki Zana’ya satmadım da 1.5 exa’ya sattım. Bitmesine birkaç gün kala Doryani silahını da almış oldum böylece. Arc Witch aşırı zevkli ilk defa oynayacaklara tavsiyemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 18 Ağustos 2018; 14:33:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.