Şimdi Ara

Paten surmek istiyorum kaygılarım var arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze merhaba ben sahide oturuyorum yer beton yani bir sey surmek ıcın asırı uygun bir simdi paten cok surmek istiyorum yasım 23 önceden hiç surmedim elime bile almadım ama surenleri gorurken cok heycanlanıyorum bende surmek istiyorum simdi paten alsam gitsem duse duse surmeye calıssam bana yakısırmı cevrenin bakısı nasıl olur cunku birazcık utanıyoyorum bide paten ile bilgisi olanlara soruyorum ne kadar surede ogrenırım ve surmek kolaymı bide dusmeden nasıl surebilirim su pateni arkadaslar bu cevrenin nasıl bakıcagı ile yardımcı olursanız cunku 13 4 yasında cocuklar suruyor kazık kadar adamın surmesi hoş kacarmı sızce yoksa takmayip kafama goremi takılıyım saolun

• en fazla 2-3 günde kavrarsın olayı tabi artistik hareketler zaman alır
  • mesela dun geldi alet dun usutunde zor duruyordum sonra duse dse yavas yavas suremye basladım bugunde yavas yavas arada denegem bozularak suruyorum sizce bu daha gelisirmi ama dısarda dusmemek ıcı nevde suruyorum surmeyı ogrenıyım dısarda surucem paten
  • ssen nasıl sürenleri izlerken zevk alıyosan baskalarıda aynı düşünür hem bosver cevreyı kafana göre takıl.. aykırı durmaz.
  • Valla öğrenirken filan artık mecbur düşersin yani düşmeden öğrenirim diye bi şey malesef yok. Düşerken sana gülerler felan belki ama sürmeyi öğrendikten sonra çok hoş oluyo ben süpermarkette bile gezdim patenle valla çok havalı oluyor çok takmamak lazım milleti, yoksa zor öğrenemezsin takarsan.Öğrenmesi de öyle abartıldığı kadar zor değil.Millet birbirini korkutuyo yok bacağın ayrılır,ayağın kırılır felan filan yok anası yani.Ama iyi bi patenle başlamanı öneririm en azından süngeri ince olan bir şey alma süreceğin varsa da süremezsin. ben ilk öyle başladım nefret ettim,ayağım yara oluyodu felan,sonra kalın süngerli hoş tarzlı olan bi model aldım müthiş oldu.Biraz uzun oldu ama umarım aydınlatır sizi kolay gelsin :)
  • allah razı olsun beyler more lverdiniz neyse surmeyi ogrendım dusmeden sahilde baya suruyorum ama cok hızlı degilim ama gelistircem ama tek sorunum ayağımın altına cok kotu agrı yapıyor
  • Yaşımız yakın. Başkalarının ne düşündüğüne takılma. Ben İskenderun'dayım, sahilde sürerken insanların şaşkın bakışları altında geçip gitmen değişik bir duygu yaratıyor. Hele insanların arasında biraz seri gidince adrenalin oluyor. Bir kaç gün üstüste gidersen ağrı filan kalmıyor aksine sanki alışkanlık yapıyor. Bu sene yeni bir grupla tanıştım. Hep beraber sahildeyiz. Şimdilik diyeceğim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtadam316 -- 23 Mayıs 2013; 16:30:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün başladım 50 kere düştüm ama çok zevkli sürmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaşım 35 ben bile kızıma imreniyorum. Kızım 7 yaşında. Akıl diyor sen de al bi tane kızımla beraber başla yarışa
  • Kesinlikle git bir tane kaliteli paten al ve sür yalnız tekerlekleri kaliteli silikonlular var hafif yumuşak onlardan al diğerlerinin altı eriyor sürme zevkin kaybolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkalarının düşünceleri için zevklerinden vazgeçme al düşsende takma devam et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.