Şimdi Ara

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
50
Favori
178.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kaykay var ama daha sokağa çıkmak nasip olmadı
  • Ben bu yaz bisiklet almayı planlıyordum hem spor hem de az çok ulaşım için. En fazla ilçeler arası olmak üzere. Bu konuyu görünce fikrim değişti. Patenle bu şekilde uzun yol yapmak mümkün mü? artıları ve eksileri ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

ilkokullu işi bunlar boşa zaman öldürmeyin gidin çalışın eliniz ekmek tutsun

Sen git Knight oyna bırak bu işler aşar seni.
  • bende rollerblade TRS var hic frenim yok rahatim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Ben de dün Maltepe sahile indim ilk sürüşümü yapmak için. Paten beklediğimden daha rahat olduğu için saatlerce ayağımda tutabilirdim ama geç olduğundan saat 10:30 gibi evde oldum. Bir kere çok hafif bir düşüş yaptım onun haricinde alışmaya başlıyorum. Bugün de sahile inerim sanırım. Paten işi çok hoşuma gitti. :)

Hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan. Topuk freni nasıl peki? Kullanışlımı?

Topuk freni yok, kendi fren sistemi var. Daha önce belirtmiştim. Henüz hız yapamadığım için tam olarak test etme imkanım olmadı. Ama durmak istediğimde hiç dengemi kaybetmeden durabilmemi sağlıyor. Teşekkürler.

Ya topuktan kastım oydu zaten. Ben pek rahat edemem o sistemle yani sürekli açıp kapatmak zor. Hem nereden ne çıkacağı belli olmuyor ya fren kapalıysa çıkarsa? Acemiysen yandın zaten. O yüzden bana topuk freni daha mantıklı geliyor. O yüzden sordum nasıl bir sistem diye.

Topuk freni de takabiliriz bence.

• Ortaokul zamanlarimda patenim vardi ama lisede birakmistim. Gecen yaz aliyim vs dedim. Sonra ankarada bu yollarda araba zor surulurken, pateni nasil surucem dusincesi oldu. Bide pateni trk basina surmek hic zevkli degil, okula giderken arabayla git gel yapiyorum arada spor icin eglence icin kampuste paten surulse dicem, derslere girmekte sorun olmaz heralde ama rahat edemezsin, illaki birine ihtiyac duyuyorsun, tek basina sıkiyor paten kullanmak. Her zaman cok sevdim hep eglendim ama tek basina zevkli olmadigindan mecbur biraktik.
  • Yıllar önce patenim vardı ayağımdan çıkarmazdım bozuk yollarda öğrendim. Neyse geçen hafta arkadaşlar öğrenmek için paten almışlar bende hemen giydim bakalım unutmuşmuyum diye bir iki düşeyazdıkdan sonra benimsedim kullandım. Ama size bir soru sormak istiyorum. Ben pateni kullanırken bileklerden paten yan yatıyo ve dik kullanamıyorum. Bileklerim 5 dakika kullandıkdan sonra uğrıyor acaba yanlış bir şey mi yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Yıllar önce patenim vardı ayağımdan çıkarmazdım bozuk yollarda öğrendim. Neyse geçen hafta arkadaşlar öğrenmek için paten almışlar bende hemen giydim bakalım unutmuşmuyum diye bir iki düşeyazdıkdan sonra benimsedim kullandım. Ama size bir soru sormak istiyorum. Ben pateni kullanırken bileklerden paten yan yatıyo ve dik kullanamıyorum. Bileklerim 5 dakika kullandıkdan sonra uğrıyor acaba yanlış bir şey mi yapıyorum ?

Pateni iyice oturtmalısın ve bileklerini iyice sıkmalısın.. Tam kavramalı paten hem ayağını hem bileğini.
  • yeni patentim diye okudum.Allah iyiliğimi versin
  • quote:

quote:

Yıllar önce patenim vardı ayağımdan çıkarmazdım bozuk yollarda öğrendim. Neyse geçen hafta arkadaşlar öğrenmek için paten almışlar bende hemen giydim bakalım unutmuşmuyum diye bir iki düşeyazdıkdan sonra benimsedim kullandım. Ama size bir soru sormak istiyorum. Ben pateni kullanırken bileklerden paten yan yatıyo ve dik kullanamıyorum. Bileklerim 5 dakika kullandıkdan sonra uğrıyor acaba yanlış bir şey mi yapıyorum ?

Pateni iyice oturtmalısın ve bileklerini iyice sıkmalısın.. Tam kavramalı paten hem ayağını hem bileğini.

Anladım, yani yanlış birşey yapıyormuşum. Eskiden kullandığımda böle ağrımıyordu dedim bu işde bir sorun var. Yani yanlara yatmaması gerekiyor tam dik, tekerlerin tam dik konumunda kullanmamız gerekiyor öle mi ?

• vardı seneler önce, hemde çok zevk alıyordum. aslında şimdide okuyunca biraz gaza geldim gidip alsammı diye bi tane......ama şöyle bi sorun varki normal yollarda paten kullanılabiliyor mu?. bikaç aya beylikdüzüne taşıncam, oralarda pek kullanabileceğim yer yok. ve yokuş yukarı çıkmak gerektiği zaman sorun olmuyor mu?, illa düzgün bir yol mu olmalı yoksa standart sokak aralarındada kullanılabiliyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Anladım, yani yanlış birşey yapıyormuşum. Eskiden kullandığımda böle ağrımıyordu dedim bu işde bir sorun var. Yani yanlara yatmaması gerekiyor tam dik, tekerlerin tam dik konumunda kullanmamız gerekiyor öle mi ?

Aynen sanki ayakların onlarmış gibi olmalı.

• Arkadaşlar paten ile ilgilenenler, almak isteyen veya yedek parça ihtiyacı olanlar var ise bu sayfaya bakabilir

Bir çok ürün bulabilir, veya istediğiniz ürünlerle ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz

Hocam bu arada yeni patenin hayırlı olsun güle güle kullanman dileklerimle :)

Satışı yapılmış olan patenlerden sadece bir resim :)

PATEN ile ilgili Sorular&Cevaplar (Habere konu olmuşuz, Link geldi)

• Bugün arkadaşla ilk kısa mesafe sürüşümüzü gerçekleştirdik. Aslında sürerken öğrendik pateni. Toplam 6.6 km yol yapmışız. Süreyyaplajı-Atalar arası gittik. Düşmedim mi? Yalnızca bir kere düştüm. Daha ikinci ayağıma geçirişim hemde.

Yolda giderken patenci grubu geçiverdi yanımızdan. İçlerinde bu konuyu takip eden var mı? Çağırdılar ancak acemi olduğumuz için yetişemezdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 2 Haziran 2012; 0:38:09 >
  • Yeni başlayacağım hangisini önerirsiniz. Oxelo fren sistemi sayesinde başlangıç için iyi gibi duruyor ama Rollerblade'in de adı yeter :)

ROLLERBLADE SPARK TR 80

OXELO DIABOLO

• Selam arkadaşlar eski bir patenci olarak (yaklaşık 10 sene paten kaydım 7 sene ara verdim) insanların uzaylı gibi bakmasına baya bi alışığım:) eşimin desteğiyle
    www.patendeposu.com
    Paten Deposu - Paten Severlerin Adresi!
    http://www.patendeposu.com/?newUrun=1&Id=446310&CatId=bs306697&Fstate=&/Genesys-7.4
    bu pateni alarak kaldığım yerden devam edeceğim. eski zevki kalmışmıdır görücem kadıköyde az rampalardan atlamadık:) bekle bostancı sahilll:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf49

Selam arkadaşlar eski bir patenci olarak (yaklaşık 10 sene paten kaydım 7 sene ara verdim) insanların uzaylı gibi bakmasına baya bi alışığım:) eşimin desteğiylehttp://www.patendeposu.com/?newUrun=1&Id=446310&CatId=bs306697&Fstate=&/Genesys-7.4 bu pateni alarak kaldığım yerden devam edeceğim. eski zevki kalmışmıdır görücem kadıköyde az rampalardan atlamadık:) bekle bostancı sahilll:)))

Hayırlı olsun hocam o kadar iyiysen birkaç video ile destekeleyebilirsin bunları bekliyoruz. No video no güven.

• Sagol dostum yeni patenlerime alisir alismaz video cekecegim hamlamis olabilirim 7seneden sonra:)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf49

Sagol dostum yeni patenlerime alisir alismaz video cekecegim hamlamis olabilirim 7seneden sonra:)

Tamamdır heyecanla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Yeni Patentim (SS'li) Patentle ilgili Sorular&Cevaplar

Diye okudum.

+1

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.