Şimdi Ara

paten aldım ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
2
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi aldım pateni, aldığımdan beri 2 gündür rahat 10 defa yer ile karşılaştım çok zevkli çok, bütün vücudum ağrı içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BBC4D4E2 -- 16 Ocak 2020; 22:43:22 >

• Spor olsun diye mi kullanıyorsun ulaşım aracı olarak mı?
  • ne kadara aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk seçenek geçerli, spor olarak. Ulaşım aracı olarak pek iyi değil bence, yokuş aşağı sürebileceğimi uzun bir süre için zannetmiyorum.
  • bende de var sıfır km hiç giyilmedi 38 numara
    burdan taliplerime sesleniyorum
    teşekkürler esra abla seni çok seviyoruz
  • Bende de twister80 vardı nolmuş
  • Benimde var eskiden kız arkadaşımla el ele tutuşup paten kayardık şimdi vakit bulamıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM'den Slip Boxer Aldım SS'li
    14 yıl önce açıldı
    Ayakkabı Aldım , Nasıl ? (SS)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk başlarda yerle bol bol karşılaşacaksın illaki.ama sonrası çok zevkli.tam ogrenmeden sakin trafige cikma.markasi modeli fiyati ne bunun? Urban mi fitness mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ve sadece 179,90. İçime oturdu.
  • bu sene bende alacaktım ama seneye ehliyet var 300 tl vermeye değmez, dağ bisikleti alıcam onun yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: apparel

Pazartesi aldım pateni, aldığımdan beri 2 gündür rahat 10 defa yer ile karşılaştım çok zevkli çok, bütün vücudum ağrı içinde

paten aldım ss'li

Hafta sonu arkadaşla bundan alacağız birer tane bizde . Koruma alalım da bari hasar yüksek olmasın

• Oxelo Fit 5 forumda okuduğum kadarı ile fiyat/performans oranı en iyi olan paten buymuş. Fiyatı 179,90 fitness paten. 2. günüm bacaklarımı tam olarak v şeklinde açamıyorum bilmiyorum yapamadım. Bir ara vazgeçip iyade edebilirmiyim diye düşündüm sonra vazgeçtim bir ilham geldi şöyle.
  • Bende aslında motosiklet alacaktım ama durumlar müsait gelmeyince dedim motosiklet olmaz ise paten olur beni motosiklet alana dek idare eder dedim. Gittim aldım.
  • Benimde sevgilim yer oldu asfalt zemin, beton zemin fark etmiyor sürekli buluşup duruyoruz, çok sevdi beni kerata
  • mobilden resim küçuk gozukuyo farkedemedim fit5 oldugunu.ben de gecen sene aldim.ama rengi sari tonlamalı.mavisi cok guzelmis.yeni cikti gali ba.gulerek kay.

• Paten kaymadan ölmek istemiyorum lanet olsun

• OBEY kapinde varmi?

• Alın alın tavsiye ederim çok güzel düşülüyor. Bende koruma almayı düşündüm ama, görüntü olarak yaz ayındayız ve t-shirt ile dışarı çıktığımız için illaki görünecek o korumalık, ve bende bunu pek sevmiyorum çirkin durduğunu düşünüyorum. Hem sürekli popomuzun üzerine düşüyoruz, yani ben genelde öyle oldu. O yüzden pek ihtiyaç duymuyorum.
  • kardeşimin patenini evin içinde denedimde çok zor yahu gidemiyorum bir türlü
  • Bende sarısını gördüm internetten çok hoşuma gitti. Mavisi pek beğenmedim dürüstçe söylemek gerekirse. Teşekkürler gülerek kayıp gülerken düşüyorum düşüncede gülüyorum, ama sahilde alay etmeye çalışanlarda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BBC4D4E2 -- 16 Ocak 2020; 22:53:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.