Şimdi Ara

Patchten sonra oyundan kopmalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son patch ten sonra sık sık oundan koparak karakter ekranına dönüyo oyun tam ağız tadı ile farm yaparken zzart diye gidiyo bazen 5dk da bir bazen yarım saatte felan random yani
    Bağlanıda felan herhangibir sorun yok.
    Offical forumlara felan baktım ama yazılanların yardımı olmadı.
    Varmı böyle bir sounla karşılaşan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 17 Eylül 2012; 0:28:55 >

• şu bahsedilen yeni patch geldi mi? bende diyorum neden paso yatıyorum =( gene bok etmişler sanki oyunu 2 ay bırakmıştım tekrar başlayalı 3-4 gün olmuştu. buarada kopmalar bende de oluyor sık sık
  • aynı sorunu bende yaşıyorum arada bağlanı kopuyor. bütün keyfim kaçıyor. devam ederse ticket atacağım.
  • Özellikle act3 te daha fazla oluyo gibi geldi bana.
  • Hangi patch den bahsediyorsunuz ? 1.0.5 gelmedi ki henüz ayrıca bende kopma sorunu yok suan için
  • Bir önceki patch ten sonra.1.04 tü galiba...
  • benimde başıma geliyor act 3 özellikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    HATA VERMEDEN OYUNDAN ATMA
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.0.4 den sonra değil de bu haftasonu kopmalar oldu bende de. Arkadaşla beraber oynarken benim açtığım oyunlarda onda, onun açtığı oyunlarda bende kopmalar oldu. Ama toplasan toplasan 3 veya 4 kezdir.
  • son 1 haftadır özelikle Act 3 te ne zaman oyuna girsem kesin aynı kopma sorunu ile karşılaştım. hem de arka arkaya birçok kez. hemen bağlantımı kontrol ediyorum bir sıkıntı yok. bir hata kodu veriyor ardından da server bağlantımın zaman aşımına uğradığını bildiriyor. çok sinir bozucu tam nv yi 5 lemişim, dungeonun sonlarına doğru boss a yaklaşmışım. pat gidiveriyor. tekrarlarsa ticket atacağım birtek bende olmadığını öğrendiğim iyi oldu. demekki ortak bir sorun....
  • Burda böyle bir konu yakaladım sanırım Barbarian ww buildi ile ilgili de olabilir.
    1.04 patchinden sonra ww build yapmıştım bende...
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6307732984?page=2
  • Bende kopmuyor ama laga giriyor. Özellikle act 3de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

quote:

quote:

şu bahsedilen yeni patch geldi mi? bende diyorum neden paso yatıyorum =( gene bok etmişler sanki oyunu 2 ay bırakmıştım tekrar başlayalı 3-4 gün olmuştu. buarada kopmalar bende de oluyor sık sık

bir millet bu kadar cahil olur yahu, patch match gelmedi arkadaş senin item'ın yeteneğin yoktur yatıyorsundur. Bok atmayı bırakın artık

diablo 3'ü bikaç ay oynamadım, gelişmeleri takip edemedim diye cahil oldum öyle mi =) tamam afedersin cehaletimi mazur gör mal herif

onların işi gücü milleti trollemek he de geç kardeşim. yazdığını okumadıklarına eminim, keza birazdan gelip ergen filan derler zaten.

yazdığına gelirsek oyunda yatmanın patchlerle alakası olduğunu sanmıyorum, bir kaç aydır oynamıyorsan gelen patchlerle oyunun kolaylaştığını düşünürsek sebebi başka şeylerde aramalısın dostum.

ha tabi şuda var, oyunda stabil bir dmg yeme durumu söz konusu değil, yani tüm elitleri çok rahat kestiğinizi düşünebiliyor olabilirsiniz ama bi an gelir öyle bi elit çıkar karşınıza 3 sn dayanamadan can verirsiniz. panik yapmanıza gerek yok. oluyor böyle şeyler.

oyun hala stabil olmadığı için sineye çekiyoruz elden başka birşey gelmiyor. tabi para ve golda bağlı olarak alışveriş yaparsanız bunları farketmeyebilirsinizde.

=) benim aynı anda oynadığım 4 karakterim var. WD - barbar - Wizard ve Monk. 2 si 60 diğerleri 57 56 level. WD ile 2 gündür oynamıyordum act II'de hiç tek yatmıyordum inferno'daki Act I ve II dengesizliği düzeldiğinden beri zaten oyunu sırf infernodaki dengesizlikten dolayı bıraktım bıkmıştım tamir parası vermekten =) dün kopmaların yaşandığı esnada yeni build deneme amacıyla girdim sürekli yatmaya başladım, eski buildimi tekrar denememe rağmen. kuzenimde benim hesabıma giriyor sordum oynamamış wd'nin herhangibr item'iyle. anlam veremedim tekrar bi bakıcam şimdi =)

Belki oyuna bok atıyorum ama haklıyım, blizzard belki activision nedeniyle gerçekten oyunun içine ediyor, son zamanlarda toparladığı için oyuna geri döndüm zaten. ama oyunda büyük adaletsizlik sürüyor. para sistemi oyunu mahfett gerçekten, bir çok diablo fanı arkadaşım hesabını sattı bende satma eşiğine gelmiştim.

Şöyle birşey diyeyim, isterse 150 tane karakterin olsun beni ilgilendirmiyor, sen ortada patch olup olmadığını bile bilmeden, yatmalarının sebebinin Blizz olduğunu söylüyorsan gözümde cahilsindir arkadaş.
    Beğenmeyebilirsin, evet Activision ile birleşmesinden sonra kalitesi düştü, hem fikirim. Ama piyasada hala rakipsiz konumda, Blizz kadar subscriber'a sahip bir firma daha yok.

senin kadar asosyal olmadığım için diablo cahiliyim. Home ofis çalışıyorum iş esnasında bazen oyuna giriyorum, launcheri açıyorum çoğu zaman yama gelmiş mi gelmemiş mi göremiyorum, play'e basıp giriyorum oyuna. Belki oyunla ilgili önyargılı verdiğim bu tepkiyi neden bu kadar bütüyorsun? Canın mı sıkılıyor, birine laf sokayım tartışayım istiyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

quote:

quote:

şu bahsedilen yeni patch geldi mi? bende diyorum neden paso yatıyorum =( gene bok etmişler sanki oyunu 2 ay bırakmıştım tekrar başlayalı 3-4 gün olmuştu. buarada kopmalar bende de oluyor sık sık

bir millet bu kadar cahil olur yahu, patch match gelmedi arkadaş senin item'ın yeteneğin yoktur yatıyorsundur. Bok atmayı bırakın artık

diablo 3'ü bikaç ay oynamadım, gelişmeleri takip edemedim diye cahil oldum öyle mi =) tamam afedersin cehaletimi mazur gör mal herif

onların işi gücü milleti trollemek he de geç kardeşim. yazdığını okumadıklarına eminim, keza birazdan gelip ergen filan derler zaten.

yazdığına gelirsek oyunda yatmanın patchlerle alakası olduğunu sanmıyorum, bir kaç aydır oynamıyorsan gelen patchlerle oyunun kolaylaştığını düşünürsek sebebi başka şeylerde aramalısın dostum.

ha tabi şuda var, oyunda stabil bir dmg yeme durumu söz konusu değil, yani tüm elitleri çok rahat kestiğinizi düşünebiliyor olabilirsiniz ama bi an gelir öyle bi elit çıkar karşınıza 3 sn dayanamadan can verirsiniz. panik yapmanıza gerek yok. oluyor böyle şeyler.

oyun hala stabil olmadığı için sineye çekiyoruz elden başka birşey gelmiyor. tabi para ve golda bağlı olarak alışveriş yaparsanız bunları farketmeyebilirsinizde.

=) benim aynı anda oynadığım 4 karakterim var. WD - barbar - Wizard ve Monk. 2 si 60 diğerleri 57 56 level. WD ile 2 gündür oynamıyordum act II'de hiç tek yatmıyordum inferno'daki Act I ve II dengesizliği düzeldiğinden beri zaten oyunu sırf infernodaki dengesizlikten dolayı bıraktım bıkmıştım tamir parası vermekten =) dün kopmaların yaşandığı esnada yeni build deneme amacıyla girdim sürekli yatmaya başladım, eski buildimi tekrar denememe rağmen. kuzenimde benim hesabıma giriyor sordum oynamamış wd'nin herhangibr item'iyle. anlam veremedim tekrar bi bakıcam şimdi =)

Belki oyuna bok atıyorum ama haklıyım, blizzard belki activision nedeniyle gerçekten oyunun içine ediyor, son zamanlarda toparladığı için oyuna geri döndüm zaten. ama oyunda büyük adaletsizlik sürüyor. para sistemi oyunu mahfett gerçekten, bir çok diablo fanı arkadaşım hesabını sattı bende satma eşiğine gelmiştim.

Şöyle birşey diyeyim, isterse 150 tane karakterin olsun beni ilgilendirmiyor, sen ortada patch olup olmadığını bile bilmeden, yatmalarının sebebinin Blizz olduğunu söylüyorsan gözümde cahilsindir arkadaş.
    Beğenmeyebilirsin, evet Activision ile birleşmesinden sonra kalitesi düştü, hem fikirim. Ama piyasada hala rakipsiz konumda, Blizz kadar subscriber'a sahip bir firma daha yok.

senin kadar asosyal olmadığım için diablo cahiliyim. Home ofis çalışıyorum iş esnasında bazen oyuna giriyorum, launcheri açıyorum çoğu zaman yama gelmiş mi gelmemiş mi göremiyorum, play'e basıp giriyorum oyuna. Belki oyunla ilgili önyargılı verdiğim bu tepkiyi neden bu kadar bütüyorsun? Canın mı sıkılıyor, birine laf sokayım tartışayım istiyorsun.

Patch'in gelip gelmediğini bilmek asosyallik, doğru.

• beyler ben de bugün çok sık oyundan koptum. Priz üzerinden wireless sağlayan modemleri kullanmaya başladım. Sanıyorum nedeni bu. Siz de bu şekilde mi internete bağlanıyorsunuz ?
  • Sanırım benim problemim aşağıdaki nedenden dolayı...

Burda böyle bir konu yakaladım sanırım Barbarian ww buildi ile ilgili de olabilir.
    1.04 patchinden sonra ww build yapmıştım bende...
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6307732984?page=2
  • ww deli farmlıyor şansa bakın.
    ben de official forumda okumuştum bu olayı çok enteresan.

http://tr.twitch.tv/buleh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.