Şimdi Ara

patch indirme hızı neden bu kadar yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
16.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 mb fiberoptik süperonline kullanıyorum ama 29 kb ile indiriyor? var mı başka sorun yaşayan. bi de 3 saattir tam sonuna geldiğinde net gidiyor birden. anlamadım gitti. başka bişey download edeyim dedim hız gayet normal ama oyun patchi çok yavaş indiriyor? muhtemelen şimdi de sonlarda bi net gitme vakası yaşayacağım. var mı alternatif çözüm önerecek?

• seçeneklerden allow peer to kısmı işaretliyse kaldı o seçeneği. işe yaradığı söyleniyordu.
  • sağol dostum ama pek işe yaramadı. neyse kaldı şurda 32 mb. 2012 yılında çektiğimiz sıkıntıya bak. fiberoptik internet al 50 mb 30 kb ile indirme yap (:
  • Bende de aynı sorun oluyor bazen.Benim de 20mbit Patchin geldiği günler oluyor genelde.Yoğunluktan heralde.
  • Benim 100 mbit tam 2.5 saat de indirdi patch i 1-2 dk hd film indiriyorum ben '-.-
  • ömrümdem ömür gitti resmen. 11 kb 'a düştü hız. 11 mb kaldı inecek mi o da yalan.
  • 4mbit hızım var gaaayet hızlı.

edit : bakınız.

patch indirme hızı neden bu kadar yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 18 Ocak 2012; 18:03:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimki de yavaş

1 Yıl 7 Ay'lık hort.Bu da bişeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Benimki de yavaş

1 Yıl 7 Ay'lık hort.Bu da bişeydir.

bendede aynı sorun var 24 kbps düştü hız şuanda

bir hort da benden
  • horta destek verelim 13 kps
  • O değilde 4618 Görüntüleme
  • Konuyla hafif ilgili bilgisayara format attım şimdi yüklerken uzun sürüyo bunun bi torrenti falan var mı bi iki Patch öncesi olsa da sorun değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hiç indirmiyo bile %33 de kalıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.