Şimdi Ara

Patch Hatasın alanlara çözüm (amerika-avrupa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu region amerika oalrak indirmiştim ve avrupa serverda oynuyordum. bu sebeple patchler yayınlandıkça avrupa servelerında geçici olarak oynayamadım. sorunu yeniden download yapmadan aşağıda verdiğim linkte anlatılanları yaparak çözdüm. kaynak ingilizce ama oyunu oynayabilenlerin sorun çekeceğini sanmıyorum, baştan aşağı denilenleri harfiyen yaparsanız sanırım sizinde sorununuz giiderileceltir.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5870687669

• Daha önceden Amerika'da oynamak için uyguladığımda işe yaramıştı. Ancak bugün her şeyi doğru yapmama rağmen bir türlü olmadı, oyunu baştan kurdum...
  • Patch Hatası Aldım Oyunu Kaldırdım Tekrar Kurmaya Çalıştım BLZPTS0000J Hatası Aldım. Hangi Yolları Denediysem Olmadı Çıldırdım Çıldıracam O Durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

Daha önceden Amerika'da oynamak için uyguladığımda işe yaramıştı. Ancak bugün her şeyi doğru yapmama rağmen bir türlü olmadı, oyunu baştan kurdum...

PATCH URL Yİ DOĞRU GİRDİN demi usta ? örnekte us için olan verilmiş altta avrupanın kodu vardı. Ben ilk işlemleri yaptıktan sonra bi hata daha aldım, diablo exeyi indrdim değiştirdim sorun kalmadı ondan sonra tamamen
  • Avrupa-Asya-Amerika tek tek denedim ama olmadı :D

(oyunu almadan önce internetten indirmiştim, DVD'den kurmaya bahanem oldu bi bakıma :P )
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Patch Hatası Aldım Oyunu Kaldırdım Tekrar Kurmaya Çalıştım BLZPTS0000J Hatası Aldım. Hangi Yolları Denediysem Olmadı Çıldırdım Çıldıracam O Durumdayım

Format Attık Düzelmedi. Hata Üstüne Hata. Ciddi Ciddi Kafayı Bozdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.