Şimdi Ara

Patch 3.07 (Türkçe) (Çeviri Tamamlandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu garibim nami yi sürekli her patchde bufflıyorlar ama hala oynayanı yok hala yok.
  • Elise ii olmuş hiç sevmiyordum böceği :)
  • Rumble= yeni useless tebrikler fikr zaten oynanmayanları biraz daha nerfle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Zac - Diana - Cait ve özellikle Zed'i iyi tokatlamışlar.

Bu arada bu nerflere bakılırsa. 1 ay içinde çıkacak olan 3620'lik skin sanırım Kha Zix'in olacak. Bu patch de hiç nerf yememiş. Diğer patch de az bişey bufflarlar. Bufftan 1 hafta sonrada 3620'lik skini çıkarırlar. 2 hafta sonrada nerf manyağı yaparlar

O kadar da olmaz herhalde :)

• Zac hala yaşıyor adamın olayı ultisi değil ki zaten.. Diana yine nerf allahım ya yeni Vlad olma yolunda ilerliyor Diana
  • TF hem nerf hem buff yemiş bana sorarsanız. 180 sn. ulti ne abi
  • ohh nerf gelmesini istediğim herolar nerflenmiş. Zed nerfi gereksizdi ama. Hiç oynamadım gerçi.
  • elise'in damage yönüne buff tankyliğine nerf gelmiş. ben damage odaklı oynamayı seviyordum ama jungle'ı için kötü olmuş. akali'ye gelen buff ile jungle içinde kaçması falan çok kolaylaşacak. rumble'a nerf gelmiş bence gerekliydi ama danger zone unu bufflamışlar, oynayabilen oynasın nerfi biraz da. caitlyn'in early sini düşürmüş, late ine buff vermişler. zac i güzel nerflemişler, ama bitirmez. twisted fate ile çok oynamışlar, bu da gerekliydi. çok güçlü bi şampiyondu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

ohh nerf gelmesini istediğim herolar nerflenmiş. Zed nerfi gereksizdi ama. Hiç oynamadım gerçi.

Hocam neresi gereksizdi allah aşkına.Adam 5 kişi arasından adc yi alıp rahatça kaçabiliyordu son patchte.
  • rumble q toplam hasar 462,5 ten 472,5 e çıkmış. ilk oranlara baktığımda buff gibi geldi ama alakası yokmuş

cassiyi anlamadım e si zaten tekil odaklı değilmiydi

edit : rumble q ap oranıda değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 16 Mayıs 2013; 2:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

akali artık cember de gözükecekmi

quote:

Orijinalden alıntı: wiccdude

Akali W ne olmuş biri açabilirmi biraz?

W'su görüş imkanı sağlıyor. Yani diyelim bir adam çalıya kaçtı, at W'yu çalıya direk adamı gör. Görünmezliğine de bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 16 Mayıs 2013; 2:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

akali artık cember de gözükecekmi

Evet, artık sadece görüntü olsun diye var o skill.

Konuya gelince hepsi yerinde bence nerf ve buffların:

Akali: W olayına ne gerek vardı bilmiyorum ama ne kadar kendisini sevmesem de ulti buff'ı yerinde olmuş. 3 stack için 2 dakikaya yakın beklemek gerekiyordu earlyde
    Caitlyn: Beter olsun.
    Cassiopeia: Zaten Rylai için neden single target olduğu halde single target spell sayılmadığını anlamadım. Bug düzeltmişler aslında çaktırmadan.
    Diana: Ne kadar sevsem de hakediyordu nerf'ü. W'su oyundaki en fantastik skillerden biri. Ama güzel yanı, jungle Diana'ları daha sık görebiliriz shield stack olayı sayesinde.
    Elise: Solotop için Elise seçenlerin artık çok daha dikkatli olması lazım. Sustain'i sayesinde hala oynanır bence.
    Miss Fortune: O ultiye sahip champ'i ne kadar nerflesen nerfle çok da dokunmaz bence.
    Nami:
    Nunu: Golem yiyince %10 hp gelme olayı biraz fantastik gibi. Zaten oyunda yanılmıyorsam en yüksek base hp'ye sahip champ.
    Rammus: Amacını anlamadım açıkçası bunun. Pbe'de en son denediğimde jungle minionları tauntlanıyordu, lane minionları tauntlanmıyordu.
    Rumble: Uzun süredir %55'in üstünde w/l ile 1.liği elden bırakmıyordu. Yerinde bir nerf.
    Syndra: Düşündüğüm şeyse mükemmel olmuş diyebilirim. Q-E yaparak stunlayınca top çok uzağa gidiyor ve etrafta minion yoksa slowlamak için topa doğru gitmemiz, yani rakibe yaklaşmamız gerekiyordu.
    Tf: Early game'i nerfleyelim demişler fakat e skillinden cdr'ı atmak late game için tehlikeli olabilir tf oyuncuları açısından. Ama kesinlikle gerekli bir nerftü ulti cd nerfü.
    Varus: Gayet yerinde. Ultiyi de Lcs'de bile her maç 2-3 kişi kaçırdığı için hit detection eklemişler
    Zac: Dokunmaz bile, daha çook nerflenmesi lazım.
    Zed: Bekleyelim görelim, fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

ohh nerf gelmesini istediğim herolar nerflenmiş. Zed nerfi gereksizdi ama. Hiç oynamadım gerçi.

Hocam neresi gereksizdi allah aşkına.Adam 5 kişi arasından adc yi alıp rahatça kaçabiliyordu son patchte.

yine çıkar nerf'ü 2. hedeflere yemiş
  • Beyler şu kısmı anlamadım ben ''Oyuna bağlanamayan oyuncular artık bağlantısı kopan oyuncuların aldığı Büyü Direnci/Zırh avantajlarının aynısını elde edecek.''
    Yani demek istediği takımdakiler oyundan düşen veya bağlanamayan adamın zırh/büyü direncini mi alacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 16 Mayıs 2013; 2:38:17 >
  • oyunu dengelemek zorundalar, beklenen ve mantıklı patch gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Beyler şu kısmı anlamadım ben ''Oyuna bağlanamayan oyuncular artık bağlantısı kopan oyuncuların aldığı Büyü Direnci/Zırh avantajlarının aynısını elde edecek.''
    Yani demek istediği takımdakiler oyundan düşen veya bağlanamayan adamın zırh/büyü direncini mi alacak?

Runlu kalkan gibi seyler bence

• Belli basli dengesiz karakterler vardi zac ve diana ozellikle zac inmiyordu hani gercekten hoplaya ziplaya bes kisinin arasina daliyordu iyi olmus.
    Diana zaten snowball karakter midde kim ne derse desin durdurulmuyordu.
    Yerinde nerfler ama benim takildigim zac ornegindeki gibi satmasi icin op sampiyon cikarip modasi gectiginde nerflemek cok abes.

• varusun ultiyi anlamadım ben.ne demek istiyor hit detec derken
  • Diana'yı bugün almıştım.İlk oyunlarım da +30 kill aldım gerçekten güçlü bir hero olduğu kesin ve nerf hak ediyordu ama daha tadını çıkartamamış olmam üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Beyler şu kısmı anlamadım ben ''Oyuna bağlanamayan oyuncular artık bağlantısı kopan oyuncuların aldığı Büyü Direnci/Zırh avantajlarının aynısını elde edecek.''

Oyuna bağlanamayan derken tam olarak neyi kastediyor bilmiyorum ama dc olan ya da oyundan çıkanlar base e dönüyor ve 999 armor ve mr alıyordu millet 1 levelda dc olan adamı 18 levelda global ultiyle falan öldürmesin diye. Şimdi de bağlanamayanlar için aynı özellik gelmiş.

@Sylar. Hocam bi gariplik vardı max range ulti atarken Varus'ta. Sanki olduğundan daha ince bi alanı etkiliyormuş gibi davranıyordu. Zaten bu yüzden 10'larca fail ulti izledik Lcs'te

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.