|
Bu konuda çözüm yok benzer olay benim de başıma geldi. En büyük çözüm ucuz yere yaptırmamak pasta cilayı. |
|

|
Bu konuda çözüm yok benzer olay benim de başıma geldi. En büyük çözüm ucuz yere yaptırmamak pasta cilayı. |
|
merhaba doğru aşamalar yapılmadan işlem yapılmış lakin aracın boya zaten biraz hasarlıymış üzerine düzgün işlemler yapılmayınca kaçınılmaz sona gelmiş maalesef. doğru aşamalar araç ilk başta detaylı bir şekilde yıkanıp kurulanır ve demir tozu farklı yöntemler ile alınır(kil hamuru tavsiyemdir) maskeleme yapılır sırası ile tüm araca; ince pasta kalın pasta ara kat pasta hare giderici maskeleme sökülüp araç tekrar detaylı yıkanır bu aşamalardan sonra boya koruma cilası sürülürse(boya koruma) seramik uygulanırsa (seramik kaplama) yaptırmış olursunuz. pasta aşamalarında eğer profesyonel bir usta ise polisaj makinasının devirlerini iyi kullanıyor demektir veya daha garantici bir usta ise her parça da mikronlarını ölçerek işlem yapar bu işlemler kolay değildir o yüzden verilen paraya bakmadan profesyonel bir yer bulmanız tavsiyemdir. sizin aracınıza gelince belki zımpara ile düzeltme şansı olur ama fotoğraftan pek düzelecek gibi durmuyor. çözüm ya bu şekilde kullanacaksınız belli bir zaman sonra gözünüze batmaz :) yada renk folyo veya şeffaf folyo mat da olabilir kaplatabilirsiniz. saygılar.. |
|
Makineyle uzun süre aynı bölgede çalışılmış ve vernik tabakası zarar görmüş. Tabii öncesinde hazırlık ve ön işlemler yapılmamış. Bu durumda genellikle lokal boya veya vernik işlemi gerekir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEFANS GARAGE -- 24 Haziran 2026; 13:14:7 > |
|
Var 2000.su zımparası ve pasta yapacaksın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam merhaba, bende de benzer bir durum mevcut. Reçine izlerinden dolayı temizliğe götürdüm, pasta cila yaptılar. Sonrasında kaputtaki beyaz nokta gibi izlerin sayısının arttığını gördüm, taş izi olduğunu ve araba cilanınca belirgin hale geldiğini iddaa ettiler. Ama fark ederdim bu kadar izi, muhtemelen reçinenin zarar vermiş olduğu yerlere pasta veya toz tarzı şeylerin dolduğunu düşünüyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Eski hali daha iyiydi gerçekten en azından sadece dibinden bakınca belli oluyordu reçinenin yerleri, şimdi beyaz izler her yerde boya kalkmış, taş vurmuş gibi bir intiba veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|