Şimdi Ara

pasta cila boya koruma YAPTIRAYIM MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımı alalı 4 ay oldu ARABAM 2011 MODEL YANİ 0 KM ALDIM ARABAMI ALIRKEN Bİ GAFLETMİ DESEM UNUTKANLIK MI ARABAYA BOYA KORUMA YAPTIRMADIM ŞİMDİ ARABAMA 6 AYDA BİR YADA YILDA 1 KEZ BOYA KORUMA MI YOKSA PASTA CİLAMI YAPTIRAYIM ARAÇ SAFİR SİYAH UFACIK Bİ ÇİZİK BELLİ OLUYOR PASTA CİLA ARABAYA ZARAR VERİRMİ YOKSA GÖNÜL RAHATLIUĞI İLE YAPILABİLİRMİ Bİ YARDIMCI OLUN DOSTLAR SİZCE HANGİ PASTA CİLA MI BOYA KORUMA MI YAPTIRAYIM SORUN PARASI DEİL ÖNEMLİ OLAN ARABANIN RENGİ BOZULMASIN

ÖZEL OPEL SERVİSİ PASTA CİLAYA 100 TL DEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 10 Mayıs 2011; 8:39:25 >

• CVP YOKMU ARKADAŞLAR
  • Üstad korkma bişe olmaz, daha araban çok yeni ve boya bakir durumda. Benim tavsiyem 1 senesi dolsun ondan sonra boya koruma sokarsın aracını. Hem bu sırada boyada iyice kemikleşmiş ve yerine oturmuş olur. Ha çiziklere karşı ne yapabilirsin; kaput koruma filan yapıyorlar ama başka bir yöntem varmı açıkcası onu bilmiyorum
  • heryerde yaptırılmaz harelenme oluyor kimisi polisaj makinasını kullanmayı bilmiyor

iyi güzel olsun derken cok kötü hale geliyor boya cok dikkat etmek gerek yaptırılan yere

aracının sürekli ilk günkü temizliğinde ve görüntüsünde olmasını istiyorsan

lekelerin ziftlerin böcek vb. kirlerin daha cabuk cıkmasını istiyorsan

her yıl düzenli olarak detaylı temizlik yaptırmanda veya yapmanda fayda var

marka olarak meguiars firmasını ve ürünlerini bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.

aracın içi içinde gecerli özellikle plastik yüzeyler bakım istiyor

kişisel uygulama ürünleri başarılı ve sonuç tatmin ediyor
  • Bence şimdilik boya koruma yeterli olur.Sonuçta pasta boyayı incelten bi madde.Birde şu büyük yazma huyundan vazgeçersen iyi olur.
  • aracın üzerinde vernik tabakası oluyor zaten bence gerek yok,ara sıra kaliteli bir şampuanla yıkarsanız su ile çıkmayan lekeler daha iyi çıkar..bende aracımı sıfır aldıgımda ziebart ta cam filmi yaptırırken çok söylediler diamond gloss boya koruma yapalım diye, iyikide yaptırmamışım diyorum yeni boyaya gerek yok bence..meguiars el ile uygulanan güzel ürünleri var (boyayı aşındırıcı içermeyen) eliniz yatkın ise deneyebilirsiniz çeşitli kaynaklarda uygulama resimleri ve videolar mevcut..dışarıda biryere düşünüyorsanız kaliteli bir yer ve kullandıgı ürünlere dikkat etmenizi tavsiye ederim
  • Benimde boya korum yaptırmam gerek ağaçlar dallar otlar hep kılcal kılcal katletmiş kapıların üstünü...Pasta cila ile boya koruma farklı şeyler.hangisini yaptırayım derseniz sonaxta veya autowaxta uygun fiyata boya koruma detaylı temizlik yaptırın 2 sine kamnyan yaparalar olmadı , vur dedik öldürdün pazarlığı yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lokal boya - pasta cila sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

arkadaşlar aracımı alalı 4 ay oldu ARABAM 2011 MODEL YANİ 0 KM ALDIM ARABAMI ALIRKEN Bİ GAFLETMİ DESEM UNUTKANLIK MI ARABAYA BOYA KORUMA YAPTIRMADIM ŞİMDİ ARABAMA 6 AYDA BİR YADA YILDA 1 KEZ BOYA KORUMA MI YOKSA PASTA CİLAMI YAPTIRAYIM ARAÇ SAFİR SİYAH UFACIK Bİ ÇİZİK BELLİ OLUYOR PASTA CİLA ARABAYA ZARAR VERİRMİ YOKSA GÖNÜL RAHATLIUĞI İLE YAPILABİLİRMİ Bİ YARDIMCI OLUN DOSTLAR SİZCE HANGİ PASTA CİLA MI BOYA KORUMA MI YAPTIRAYIM SORUN PARASI DEİL ÖNEMLİ OLAN ARABANIN RENGİ BOZULMASIN

ÖZEL OPEL SERVİSİ PASTA CİLAYA 100 TL DEDİ

Dört aylık otomobile pasta işlemi yapmak yarardan çok zarar verir. Çizik vs varsa da pasta işini mutlaka uzmanı yapsın.
    Boya koruma öneririm. Büyük yapı marketlerde 20 tl fiyatla satılan alman malı nano boya koruma ürünü var (nigrin marka). Yağmur yağmayacağına emin olduğunuz bir pazar sabah erken veya akşam üstü aracınızı güzelce yıkayıp kurulayın. Sonra tozdan uzak ve tercihen gölge bir yere çekin. Boya koruma ürünü 20 tl , bu iş için pad 2 tl civarı ve kaliteli bir mikrofiber bez alın. Yaklaşık bir kapak ürünü pad ile kaputa yayın, 2-3 dk sonra kurur ve tebeşir tozu gibi gölge kalır, mikrofiberle iz kalmayana kadar dairesel hareketle ovun. Kısım kısım aynı işlemi yapın. Ürünü uygulamak kolay, biraz kol çalışırsınız neticede ama sonuta kaportanın karşısına geçip bakınca buna değidiğini göreceksiniz. Geçen haftalarda sıfır aldığım aracıma da uyguladım, ürün ambalajında 6 ay koruma sağladığı belirtiliyor. Ben çok memnunum bu üründen.

Fırça ile aracınızı yıkatmayın hareler oluşur, köpük makinalarını kullanmayın içinde envai çeşit kimyasal var. En iyisi ara sıra cilalı şampuan (tercihen sonax) ve sünger ile yıkayın. Bu işi ücret karşılığı yapan yerlerde var ama şikayette çok. En güzeli kendiniz temiz temiz yapın, polisaj makinası daha sakat sonuçlara neden olabiliyor.

• Bu kadar yeni arabaya pasta gereksiz. Boyayı değil üstündeki cilayı inceltir. En güzeli, alın Meguiar's'ın gold class cilasını ve el ile uygulama pedini kendiniz cilalayın. Nasıl cila yapılacağını bilmiyorsanız google'da aratın bir 15 dakikada öğrenirsiniz zaten.
  • 4 ay olmuş şimdiden büyük çizik falan yoksa pasta yaptırmaya kalkarsan aracın boyasına zarar verirsin.Cila yaptırmanı tavsiye ederim hatta kendin al yap ama çok uğraştırıcı zahmetli.Profesyonel bi yere yaptırırsan daha iyi olur.

Sonuç olarak pastayı çok gerekmedikçe yaptırma cilayı belirli aralıklarla yaptırabilirsin.
    Boya korumaya gelince tanıdıklarım 0 araçlarına hemen yaptırdılar bi şikayetlerini de duymadım 1-2 sene içinde.
  • evet
  • beyler konu ile ilgili en profesyonel yardımı şuradan alabilirsiniz;
    www.pastacila.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoZ_LuPuS

beyler konu ile ilgili en profesyonel yardımı şuradan alabilirsiniz;
    www.pastacila.com

bay bay
  • Reklam detected
  • bilmemki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.