Şimdi Ara

Passolig sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk öncelikle konu yanlis yerdeyse özür dilerim herkesten. Passolig hakkinda bilgisi olan var mı? Bi kac sorum olcak yardimci olursa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Kartını Kaybettiğinde Yapman Gerekenler

Taraftar kartı olan Passolig'i kaybetmek sinir bozucu bir durum olabilir. Ancak endişelenme, kartını kaybettiğinde yapman gereken adımlar var:

• Kartınızı kaybettiğinizin farkına vardığınızda hemen Passolig çağrı merkezini arayın. Hattın açık olduğu saatler için Passolig web sitesini kontrol edebilirsiniz.
    • Müşteri temsilcisine kayıp kartını bildir. Kimlik bilgilerinizi ve kart numaranızı (varsa) iletmeniz gerekecektir.
    • Kayıp kartınız kullanım dışı bırakılacak. Bu sayede kartınızın kötüye kullanılması önlenir.
    • Yeni bir Passolig kartı için başvuru yapmanız gerekecektir. Başvuru işlemleri için Passolig web sitesini veya Passolig satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

Passolig Kart Kaybolduğunda Önemli Hatırlatmalar

• Kartınızı bulduğunuzda, Passolig çağrı merkezini arayarak acil kullanım dışı bırakma talebinizi geri çekmeniz gerekir.
    • Yeni bir Passolig kartı almak için bir ücret ödemeniz gerekebilir.
    • Kayıp kartı ile ilgili işlemlerinizi en kısa sürede tamamlamanız önemlidir. Aksi takdirde, kartınızın kötüye kullanılma riski vardır.

Passolig kartını kaybettiğinde panik yapma. Yukarıdaki adımları izleyerek kartını iptal edebilir ve yeni bir kart alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Passoligim var. Bakalım bilebilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Passoligim var. Bakalım bilebilecek miyim?

Passolig kartimi kaybettim ama internetten bilet yükleyebiliyorum. Tc ile biletimi yüklesem stattan tek geçişlik pass alabiliyor muyum? İlla kartimimi bulmam lazim maça girmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: ElmaNane01

quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Passoligim var. Bakalım bilebilecek miyim?

Passolig kartimi kaybettim ama internetten bilet yükleyebiliyorum. Tc ile biletimi yüklesem stattan tek geçişlik pass alabiliyor muyum? İlla kartimimi bulmam lazim maça girmek için

Sitesine baktım.

1- Maç günü Passolig Kart’ımı unutursam ne olacak?

Passolig kartı eline ulaşmış fakat maç günü yanında olmayan taraftarlar belirlenen ücret karşılığında “Tek Girişlik Pass Kart” alıp maça girebilecektir. Tek Girişlik Pass Kart alabilmeniz için TC Kimlik Numaralı Ehliyet veya Nüfus Cüzdanı ibraz etmeniz yeterlidir. Yabancı uyruklu iseniz bilet gişesinde pasaportunuzu ibraz etmeniz gerekecektir

2- Passolig Kart'ımı kaybettim. Nasıl maça girerim?

Öncelikle kartınızın kayıp/çalıntı talebini, 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezine bildirip, kartınızı iptal ettirebilirsiniz.

Maç günü durumunuzu gişeye bildirmeniz ve kimliğinizi ibraz etmeniz durumunda “Tek Girişlik Pass Kart” ile maça girişiniz sağlanacaktır. Gelecek müsabakalar için yeni bir Passolig Kart almanız gerekmektedir.

Anladığım kadarıyla yeniden almasan da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 3 Mart 2015; 1:02:23 >

• Karta gerek yok hocam gidip tc ile pass card alabilirsin
  • Çok teşekkürler umarim derbiye bilet alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faiz Sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Kredili Mevduat Hesabı Soru
    geçen yıl açıldı
    DH Soru Bankası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.