Şimdi Ara

Passolig İle Okul/Market Harcamalarınızda (4 x 50 ye 30 TL iade)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 Eylül – 24 Eylül 2017 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde en az 4 defa 50 TL ve üzeri kırtasiye, giyim, eğitim ve market harcaması yapan ve kampanyaya sms ile katılım sağlayan Passolig Kart sahiplere 30 TL, harcama yaptıkları Passolig Karta iade edilecektir.

Kampanyaya katılmak için Passolig sistemine kayıtlı cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne OKUL yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numaranızı 6033’e sms göndermeniz gerekmektedir.

Kampanyadan sadece Passolig Banka Kartı ve Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartlar yararlanabilir. Passolig kredi kartları kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 30 TL kazanabilecektir. Birden fazla Passolig Kart ile harcama yapılsa bile tek bir karta iade yapılacaktır.

Kazanılan indirimler 28 Eylül 2017 tarihinde harcamanın yapıldığı Passolig Karta iade edilecektir.

İşlem iadeleri ve işlem iptalleri kampanya kapsamında dahil edilmeyecektir.

Bu kampanya başka bir Passolig Kart kampanyası ile birleştirilemez. Kampanya kapsamına giren harcamalar katılım sağlanacak başka bir Passolig kampanyasına dahil edilmeyecektir.

Aktif Bank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Türk Telekom,Vodafone ve Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Turkcell faturalı hatlar için 0,45 TL’dir.
    https://www.passolig.com.tr/kampanya-okul-harcama

Passolig İle Okul/Market Harcamalarınızda (4 x 50 ye 30 TL iade)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 10 Eylül 2017; 16:20:23 >

• Yükleme hakkım dolu banka kartı var eft yapsam onunla alışveriş yapılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Yükleme hakkım dolu banka kartı var eft yapsam onunla alışveriş yapılır mı

"Kampanyadan sadece Passolig Banka Kartı ve Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartlar yararlanabilir." Banka kartı da geçerli.

Cüzdan kartın yükleme limiti ne kadar bu arada? Hiç bir yerde yazmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bende passo banka kartı var sadece.
    kredi kartı ile para yüklüyordum yıllık adet sınırını doldurdum artık kredi kartı ile yükleme olmuyor o yüzden sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 10 Eylül 2017; 17:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende passo banka kartı var sadece.
    kredi kartı ile para yüklüyordum yıllık adet sınırını doldurdum artık kredi kartı ile yükleme olmuyor o yüzden sordum

Anladım hocam. Yükleme hakkı deyince aklıma sadece cüzdan geldi. EFT ile para yükleyebilirsiniz banka kartınıza dediğiniz gibi. EFT'de limit olmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Yükleme hakkım dolu banka kartı var eft yapsam onunla alışveriş yapılır mı

"Kampanyadan sadece Passolig Banka Kartı ve Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartlar yararlanabilir." Banka kartı da geçerli.

Cüzdan kartın yükleme limiti ne kadar bu arada? Hiç bir yerde yazmıyor.

Şurada yazıyor;
    https://www.passolig.com.tr/sikca-sorulan-sorular

Passolig Prepaid Kartıma bir ay içerisinde ne kadar para yüklemesi yapabilirim?

Passolig Prepaid Kartlar için aylık para yükleme limiti 750TL’dir. Daha yüksek tutarda yükleme yapabilmek için Passolig Banka Kartı sahibi olmanız gerekmektedir.

@inexo banka kartında yeterli bakiye varsa alışverişte kullanabilirsin, diğer kartlar ile adetsel olarak yükleme limitine takılmanız alışveriş için bir engel teşkil etmiyor.

edit: Banka kartının bağlı olduğu hesap diğer bankalardaki gibi bir Vadesiz TL hesabı olduğu için EFT ile dilediğiniz kadar tutar gönderip çekebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 10 Eylül 2017; 17:34:14 >

• On ödemelide 750tl sınırı var. Bende Banka kartı olduğundan 750tl sınırı yok zaten. Bu avantaj ama yıllık yükleme adedi sınırı var ona takıldım.

Bazı durumda passolig alışveriş yapmayı engelliyor eft ile yatan parayla da alışveriş yapmaya izin vermeyebilir diye düşünerek sormuştum cevap için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

• inexo kullanıcısına yanıt
    Aldığınız hataların büyük çoğunluğu o andaki AktifBank kaynaklı Sistemsel sorunlar yoksa daha sonraki bir zamanda aynı yerden aynı tutardaki işlemde sorun çıkmayabiliyor(kuyumculuk sektöründe bir limit var ondan bahsetmiyorum), özellikle akşam saatlerinde bu sorunlar çok oluyor..
  • Burada sorayım. Arkadaşlar passolige başvuracağım. Kredi kartını mı yoksa banka kartını mı alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Burada sorayım. Arkadaşlar passolige başvuracağım. Kredi kartını mı yoksa banka kartını mı alayım ?

Banka kartı tabii ki
  • Banka kartında yükleme limitleri nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 inde yatırması gereken iadeleri yatırmadılar daha yenı kampanya yapmıslar ustune
  • quote:

On ödemelide 750tl sınırı var. Bende Banka kartı olduğundan 750tl sınırı yok zaten. Bu avantaj ama yıllık yükleme adedi sınırı var ona takıldım.

Bazı durumda passolig alışveriş yapmayı engelliyor eft ile yatan parayla da alışveriş yapmaya izin vermeyebilir diye düşünerek sormuştum cevap için teşekkürler

banka kartı yıllık yükleme limiti adedinden bahsetmişsiniz.. bundan haberim yoktu.. banka kartına yıllık en fazla kaç kez yükleme yapılabiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

8 inde yatırması gereken iadeleri yatırmadılar daha yenı kampanya yapmıslar ustune

8 inde yatmasını gereken hangi kampanya hocam?
  • mfizik M kullanıcısına yanıt
    Tam hatırlamıyorum 40olabilir

• Banka kartına yıllık yükleme sınırı 40 defa. Ayrıca dikkat edin, üst limitle devamlı oynuyorlar. Bazen 250, bazen 500, bazen 750 TL olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

8 inde yatırması gereken iadeleri yatırmadılar daha yenı kampanya yapmıslar ustune

market giyim..bayram yazıp gonderdıgımız

1 kısıye yattı 2 kısıde yok

banka kartı olan kısıde var.. cüzdan olanlarda yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

market giyim..bayram yazıp gonderdıgımız

1 kısıye yattı 2 kısıde yok

banka kartı olan kısıde var.. cüzdan olanlarda yok

benim cüzdan ama yattı. söyledikleri gün yattı hem de.

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Benimde Yatmadı, O Zaman Kayıt Açalım Bakalım..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.