Şimdi Ara

PassoLig Ana Konusu (Kart, Bilet, Kombine) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
15
Favori
66.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benimde eski kart vardı hiç uğraşmadım yeni karta başvuru yaptım 30 güne teslim edilecek diyor. Kartı yenilesende yenisini çıkarsanda 500 600 arası aidatı var. Hiç uğraşmayıp yenisini çıkarmak daha zahmetsiz geliyor ban

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler selamın aleyküm Cumartesi günü oynayacağımız Bodrumspor maçına 2 tane bilet aldım ve alırken anneme transfer ettim. Annem rahatsızlığından dolayı maça gelemeyecek ve bu bileti kardeşime transfer etmek istiyorum. Böyle bir şey yapma şansımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Transfer edilebilecek 5 kişi sezon başında belirlendiği için olacağını sanmıyorum.

E bilet süremi uzatmadan maç bileti bana devir olur mu? Milli maça gidicem lig maçına değil.
    1 maç içinde 500 tl ücret ödemek istemiyorum. Eğer bilet gelirse bende arkadaşıma devretmek istiyorum. Böyle bir şansım var mı? Yoksa her türlü e bilet süremi uzatmak zorunda mıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Kendim için passolige başvurdum. Uygulamadan maçlara bakınca sürekli hata veriyor? Sözleşme imzalamadan bilet alabiliyor muyuz? Oğlum için de başvuracağım. Çocuk içinde ayrı uygulamamı yükleyeceğiz? Çocuk içinde 500 lira gidecek yani:) Çocuk da gelen sözleşmeye imza mı atacak? Böyle saçmalık olur mu? 7 yaş sınırı koyarak çok büyük iyilik yapmışlar. 1 yaşını dolduran herkesten imza alsalardı:) Çocuk için webden başvursam. karekod çıktısı filan alıp maça gidecez sanırım. samal kart zorunlu mu? çocuklara damı sanal kart veriyorlar? gerçekten ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 30 Mayıs 2025; 12:32:51 >

25 eylül’deki türkiye fransa maçı için bilet alacağız eşimle.

Benim TFF kırmızı üyelik ve passolig taraftar kartım var.

Eşime de sadece passolig hesabı açtım, taraftar kartı yok.

Kendi hesabımdan iki bilet alarak eşimin tcsine tanımladığımda olur mu, ekstra taraftar kart çıkartmama gerek var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.