Şimdi Ara

Passat yerine Egea almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reklama aldanmayın sizin yerinizde olsam manuel , tdi passat alırdım.

Arabaya dizel motor farkını amorti etmeyecek kadar uzun binmeyecekseniz Tsi passatta olur.

Ama egea'nın lafı geçmez passatın yanında.Her ne kadar doğuştan be genel olarak markadan hoşlanmasamda kesinlikle egea yerine passat alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Egea Sedan ve hb arasında eğer güzel ve detaylı inceletirseniz fazlasıyla fark var

• Bir tarafta patlayan dsg ler bir tarafta kaza da pres ezmiş gibi olan egea çekirdeğimi aldım izliyorum

• Şimdi Egea bölünerek çoğalıyor, bu çoğalma sırasında içinde olmamakta fayda var. Bassat dersen DSG li alınca 6 ay sonra şangırtı şungurtu bedava , garanti bittikten iki gün sonra zaten DSG iflas artık ne yolarlarsa ..ikisi de birbirinden lacivert..daha doğru seçimler yapabilmek için araştırmaya devam..bir de hangi segment ?? D mi? C mi? yoksa Egea gibi C sınıfı diye yutturulan hormonlu B mi? ya da segment neymiş boşgeç mi?? ona göre bir sürü tavsiye alabilirsiniz burada
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hatta dikkatli kessek 2 de çamurluk artar
  • alacaginiz araci ihtiyaciniza gore belirleyin.

araca genelde kac kisi binecek? buna gore segment belirleyin.

kac km yapacaginizi araci satana kadar toplam kac km olarak bakin. en basit hesapla dizel kendisini 100 bin km sonra amortiye basliyordu sanirim.

bu secenekler ile sinirli kalmayin. bu paraya benzinli alacaksaniz baska araclar da var.

• Hocam hiç düşünme sen, koşa koşa git egea'nı al gel. sürüş dinamikleri, konfor, performans, yakıt tüketimi, güvenlik, donanım .. baska arac paklamaz seni hemen koş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Eğer imkan varsa ailemi ihss de Good almış passata bindirmek varken gidip güvenlik testini olmayan yaptığı her kazadan cenaze çıkan Egeaya bindirmezdim

Hocam yalniz ihss ten good alan Passat ile sizin alacaginiz Passat ayni arac degilki. Testlere bakarken de biraz dikkatli olmak gerekiyor. Iki farkli Passat var.

• Konuyu açan kardeşim kusura bakmasın da konu bana algı çalışması gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucavuss

Konuyu açan kardeşim kusura bakmasın da konu bana algı çalışması gibi geldi.

bana da ince bir troll konusu gibi geldi.
  • Passatla opel toyotayi kiyaslamam araba guven veriyor arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat ve egea yı yan yana yazmak ???
    Gerçekten sıcaklar bunaltıyor.
  • Ben olsam passat alirdim . Neden cunku egeanin yaptigi kazalari gorduk acikcasi bana dayaniksiz geldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 21 Haziran 2016; 11:08:18 >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Passat aynı alt yapı ve aynı malzeme ile sadece bölgelere farklı üretiliyor. Araç özünde aynı sıfırdan platform veya malzeme üretilmiyor

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Ben dış malzemeden bahsediyorum. Ve aracın genel yapısından. İçi farklı zaten onu biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

Merhabalar. Buradaki hemen herkesin yaşı benden büyüktür. Bir konuda size danışmak istiyorum.
    Geçen sene 72bin tl civarı olan passat baz model araba aklımızda kalmış uzun zamandırda bi passat edinmeyi planladığımızdan uzak değildi. Bugün baktığımızda 80-82 cıvarında olduguğunu gördük tercihlerimizde otomatik-dizel olarak değişince 102bin tl gibi bi fiyat çıkıyor.
    Reklamlarda sürekli gördüğümüz etkileyici reklamları olan yeni yüzüyle egea 1.6 mjet motorları 69bin tl ve güvenilir 1.3 mjet ise yanılmıyorsam 55 civarlarında.
    %90 aile %10 genç işi olarak kullanılacak arabayı passatla kıyaslamak çok doğru olmasada ( C ve D sınıf farkı, marka değil ) düşüncelerinizi merak ediyorum. Araçlar nakit alınacak ve senede 15-20 bin km yapılıyor elimiz ayağımız araba oluyor ama yokluğunda yokluğunu hissetmiyoruz. Şuanki aracımız 1.6 tüplü 2006 focus (170bin kmde) Teşekkürler şimdiden

2006 Lpg li 170 bindeki aracınız egeadan iyi bir araç. Buna dayanarak seçim yapmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Passatla opel toyotayi kiyaslamam araba guven veriyor arkadaş

Passatla kıyaslamadığınız aynı sınıftaki avensis ve insignia güven vermiyormu acaba?

• eğer araçtan memnunsanız satmayın kalsın bu zamanda araclar aşırı pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Passatla opel toyotayi kiyaslamam araba guven veriyor arkadaş

Passatla kıyaslamadığınız aynı sınıftaki avensis ve insignia güven vermiyormu acaba?

Avensis insigna mondeo kendi segmeninde güven veren araclardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin filo arabasını ezber bozan falan ayağı ile baya baya millete yedirdiler ya..

Neyi ezber bozuyor anlamıyorum. Kisme bunu sorgulamiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.