Şimdi Ara

passat,vectra,avensis,mondeo ?? bilğisi olanlardan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 yada 3 ay içinde 2. el bir araç almayı düşünüyorum allah nasip ederse. ancak kafam biraz karışık. aslında bugüne kadar 1,6 fsı 2006 model passatta karar kılmıştım yanlız bugün biraz daha araştırmamı derinleştirdiğimde passat ve polo modellerinin on konsolundan ve kapılarından ( bu yeri tam anlayamadım ) ses geldiğini ve bundan bir çok kişinin müzdarip oldugunu okuyunca baya sogudum ama yinede size danışayım dedim. bütcem 23bin ile 30bin arası (30bini bile zar zor toparlayabilirim 100 lira bile çıkamam ). 2005 veya 2006 modelden aşagı olmamasını düşünüyorum .
    Aradıgım kriterler
    GÜVENLİK
    ESTETİK (DIŞ ve İÇ TASARIMDA GÜZELLİK )
    KONFOR (GÜVENLİKLE BİRLİKTE EN ÖNEMLİSİ)
    YAKIT(BENZİNLİ DÜŞÜNÜYORUM LPG'YE UYUMLULUGU ÖNEMLİ)
    sizinde bu kriterlere uyan önerileriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
    bu arada bir eklemeye yapayım biliyorum s40 bunlarla aynı segmentte değil ama tipi çok hoşuma gidiyor
    DEĞİŞİKLİK : VOLVO S40I LİSTEMDEN ÇIKARTTIM YERİNE MONDEOYU SORUYORUM (YENİ KASA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_dayı -- 7 Nisan 2010; 18:59:02 >

• kardeş bende avensis 1.6 elegant var 2006 model lpgli ve lpgye çok uyumlu çok az yakıyor diyebilirim. 65 bindeyim lpgyi 36 binde taktırdım 1.6 dizellerden az yakıyor diyebilirim sana... passat fsınin lpgye uyumu yok diğer araçları bilmiyorum sorun olursa cvplarım
  • Avensis Lpg ye uyumlu hem de sağlam bir araç yakın bir abimizde var çok memnun ilk tercihiniz olsun bence.
  • 2.0 motor olmasında sakınca yoksa 2006 - 2007 model Mondeo 2.0 Ghia (GhiaX olsa tadından yenmez). 26 - 27 bin TL gibi fiyatlara bulunabiliyor. LPG'ye de uyumludur.
  • bu saydığın bütün kriterleri sağlayan model toyota avensis. Bence 2006 modeller 2010 modeller kadar estetik değil ama özellikleri gayet iyi. LPG ye en uygun benzinli modelde saydığınız modeller arasında avensis ve vectradır. ayrı ayrı düşünecek olursak konfor ve estetik için passat, güvenlik için volvo, lpg uyumluluk için avensis ve vectra.
  • Ben Vectra al derim. Ama Vectra C makyajlı al.
  • Passat al,reşat altını gibi değer kaybetmiyor 2. elde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Laguna Rxt mi Rxe mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kusura bakmayın arkadaşlar internet kesik oldugu için degerli yorumlarınıza cevap veremedim. yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . avensisi tercih eden arkadaşlara aslında bende katılıyorum ama kasası pek hoşuma gitmiyor . kasası en çok hoşuma giden volvo ama oda diğer üst segment araçların konforunu vermez diye korkuyorum . passatı uzun süredir düşünüyordum ama bir çok forumda passatın ön konsolundan ses geldiğini okuyunca baya baya sogudum ayrıca lpgye uyumlu olmamasınada çok üzüldüm . vectrada güçlü seçeneklerimden birisi ama avensisten artı olan tek yönü kasasının güzelliği (bence). bu kriterlere uygun başka önereceginiz araçlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_dayı

kusura bakmayın arkadaşlar internet kesik oldugu için degerli yorumlarınıza cevap veremedim. yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim . avensisi tercih eden arkadaşlara aslında bende katılıyorum ama kasası pek hoşuma gitmiyor . kasası en çok hoşuma giden volvo ama oda diğer üst segment araçların konforunu vermez diye korkuyorum . passatı uzun süredir düşünüyordum ama bir çok forumda passatın ön konsolundan ses geldiğini okuyunca baya baya sogudum ayrıca lpgye uyumlu olmamasınada çok üzüldüm . vectrada güçlü seçeneklerimden birisi ama avensisten artı olan tek yönü kasasının güzelliği (bence). bu kriterlere uygun başka önereceginiz araçlar varmı

Mondeo olabilir.

• 2004 son kasa volvo classic s40 olabilir km az olmalı tabi konfor konusunda volvoya binmek lazım passatla kıyaslarken Ford mondeo toyota avensis veya mazda 6 serisi honda accord olabilir .Ekstrem marka olarak saab önerebilirim size ama bu araçlar 2,0 motor ve lpg şart istanbul içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 7 Nisan 2010; 8:43:57 >
  • aslında mondeoda seceneklerim arasındaydı fakat yeni ksası çıkınca eski kasasının cekiciliği bitti benim için . yeni kasasıda oldukça güzel ama 30bine temizini bulmak biraz zor ama düşünmüyorda değilim .2,0 motor benim için gereksiz olur cünki ben arabayı gayet sakin kullanırım gidecegim yere çok fazla aciliyetim yoksa keyif alarak sürmeyi yeğlerim . artı kullanamdıgım motor kapasitesi için yüksek vergi vermek istemiyorum zaten yeterince soyuluyoruz devlet tarafından .
    peki ben aracımı yurt dışından getirtsem avantajım olurmu. yurt dışında oturma hakkı aldıktan sonra türkiyeye kesin dönüş yapan kişilere verilen bir adet otomobil getirme hakkını alsam mesela almanyadan daha ucuza araba getirebilirmiyiz . mesela insingina veya mondeo (yeni kasa) kaç liraya mal olur bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_dayı -- 7 Nisan 2010; 9:51:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

2004 son kasa volvo classic s40 olabilir km az olmalı tabi konfor konusunda volvoya binmek lazım passatla kıyaslarken

yani volvo s40 passattan dahamı konforlu . acıkçası volvoyla ilğili pek birşey bilmiyorum tek bildiğim şey güvenlikte üstlerine yok , konforu yakıtı bunlarla ilğili bilğin varsa paylaşırsan sevinirim
  • konfor kişiye göre degişir o yüzden binmek lazım her iki araca .Önerdigim kasa volvo orjinal son kasadır gayet donanımlıdır sanırsamda 1,6 olması gerekdi motorunun sonradan yeni kasa çıktı .

Aklınızdaki çekincelere son vermek için mümkünse eş dost vs bu marka araç kullananların aracına binerek kendiniz karar vermeniz herkezin anlayısı farklı.

Ben mesela her ne kadar passat iç malzeme kalitesi sundugu agırlık tokluk hissi vs sevsemde hondaya degişmem mesela neden bana göre motor önceliklidir otm şanzıman önceliklidir ondan ama kimine göre sessizlik önemlidir passat konforludur.
  • ben konyada yaşıyorum ve cevremde volvosu olan kimse yok . konyada da pek kimsede yok yollarda çok az olan bir arac genelde passat agırlıklı bir şehir . zaten ilanda verdiğim kasassını düşünüyorum .http://www.sahibinden.com/kirmizi_2005_model_volvo_1_6-51WQQaXQQ22026835WQQpXQQdisplayitem
  • volvo 10,000 de bir bakım ister özel servis varsa sorun olmaz mesel ainternette bu isim var ama hala varmı bilmiyorum orada

http://konyavolvo.com/iletisim.asp
  • yorumların için teşekkür ederim araştıcagım bir s40 buldugumda hemen binip bir tur atacagım
  • size attıgım linkdeki volvo servisine ugrayın isterseniz ellerinde nasılsa vardır bir tur atarsınız ordaki ustayla
  • Sizin için en uygun seçim bence 2005 2006 model avensis 1.6 elegant tır.Lpg uyumu ile çok güzel araçtır.Passat sizi yakıt konusunda sıkıntıya sokar.
  • konya da iseniz ve konfor ile fazla kafa yormassanız size en uygun araçlar aşagıda bana göre diger marka modeller ile fazla ugraşmayın zira servis parça vs sorunu çekebilirsiniz.

accord
    mazda 6
    avensis
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

konya da iseniz ve konfor ile fazla kafa yormassanız size en uygun araçlar aşagıda bana göre diger marka modeller ile fazla ugraşmayın zira servis parça vs sorunu çekebilirsiniz.

accord
    mazda 6
    avensis

aslında accord un kasası oldukça güzel mazda 6 yeni kasası güzel ama eski kasası pek hoş değil bide 2,0lık motoru sogutuyor dediğim ğibi kullanmayacak oldugum motor güzü için fazladan vergi yakıt parası vermek istemiyorum . avensisin motoru accord da olsa hiç düşünmeden alırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_dayı -- 7 Nisan 2010; 13:31:49 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.