Şimdi Ara

PASSAT TSİ LOGOSUNDAKİ CİFT YADA TEK KIRMIZI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PASSAT EXCLUSİVE ALMAK İSTİYORUM YALNIZ BAZILARININ ARKASINDAKİ TSİ LOGUSUNUN S VE İ HARFLERİ KIRMIZI OLANI VAR BİRDE TEK İ KIRMIZI OLANI VAR BU İKİSİ ARASINDA BİR FARK VARMIDIR.PLAZADA FARKIN NERDEN KAYNAKLANDIGINI BİLEMEDİ
    TRANSPORTERLERDE BEYGİR GÜCÜNE GÖRE FARK OLUYOR.PASSATDA TSİ TEK MOTOR OLMASINA RAGMEN NEDEN FARKLI GELİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 8 Mayıs 2008; 20:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozermn

Bu mesaj silindi.
    1.4 tsi 122hp'liklerin sadece I sı kırmızı
    1.8tsi 160hp'liklerinde SI sı kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİTEON

1.4 tsi 122hp'liklerin sadece I sı kırmızı
    1.8tsi 160hp'liklerinde SI sı kırmızı

Alıntıları Göster
    Sizin merak ettiğiniz aracın aynısı bizde var. Passat 1.8 TSI exclusive manuel vites (renk Mocca) ve son iki harfi kırmızı > 160hp beygir ve 250nm tork. Merak ettiginiz bi şey olursa memnuniyetle cevaplamaya calısırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Sizin merak ettiğiniz aracın aynısı bizde var. Passat 1.8 TSI exclusive manuel vites (renk Mocca) ve son iki harfi kırmızı > 160hp beygir ve 250nm tork. Merak ettiginiz bi şey olursa memnuniyetle cevaplamaya calısırım

Alıntıları Göster
    Ne yazık ki koca forumda çift kırmızılı Passatlardan biri bizde biri de sevgili Mert Basaran abide. Onunki 170lik TDI ve onun da son iki harfi kırmızı olması lazım. Siz de alın da 1.8 tsı yalnız kalmıyım ben de Bizim forum 140lık tdı ve 122lik tsi'lerle doldu taştı valla . Tabi bu işin şakası hangi model alırsanız alın su anda butun Passat modelleri sizin fazlasıyla memnun edebilecek özelliklere sahip, ben Passat forumundaki bilgi paylaşımından cok cok memnunum sağolsunlar her turlu soruma ve sorunuma cevap buluyorum. Bu arada nacizane fikrim ekonomik durumunuz elvermezse 1.8 tsi veya 2.0 tdi almaya veya cok performansa gerek yok diyosanız, 1.4 TSI comfortline Passat sizi cok cok memnun edecektir. Ama yok derseniz ki ben ucmak istiyorum gaza basınca koltuga yapışmak istiyorum o zaman 170lik TDI veya 160lık TSI almanız lazım...

Şimdiden hayırlı olsun Passatınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 7 Mayıs 2008; 19:57:34 >

• quote:

Ne yazık ki koca forumda çift kırmızılı Passatlardan biri bizde biri de sevgili Mert Basaran abide. Onunki 170lik TDI ve onun da son iki harfi kırmızı olması lazım. Siz de alın da 1.8 tsı yalnız kalmıyım ben de Bizim forum 140lık tdı ve 122lik tsi'lerle doldu taştı valla . Tabi bu işin şakası hangi model alırsanız alın su anda butun Passat modelleri sizin fazlasıyla memnun edebilecek özelliklere sahip, ben Passat forumundaki bilgi paylaşımından cok cok memnunum sağolsunlar her turlu soruma ve sorunuma cevap buluyorum. Bu arada nacizane fikrim ekonomik durumunuz elvermezse 1.8 tsi veya 2.0 tdi almaya veya cok performansa gerek yok diyosanız, 1.4 TSI comfortline Passat sizi cok cok memnun edecektir. Ama yok derseniz ki ben ucmak istiyorum gaza basınca koltuga yapışmak istiyorum o zaman 170lik TDI veya 160lık TSI almanız lazım...

Alıntıları Göster
    122hp'lik bile koltuğa yapıştırıp performans makinası iken 1.8tsı 160hp nasıldır bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: LİTEON

122hp'lik bile koltuğa yapıştırıp performans makinası iken 1.8tsı 160hp nasıldır bilinmez

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

teşekkür ederim yardımlarınız için

Alıntıları Göster
    160 HP TSI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

160 HP TSI

Alıntıları Göster
    122 HP TSI

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Ne yazık ki koca forumda çift kırmızılı Passatlardan biri bizde biri de sevgili Mert Basaran abide. Onunki 170lik TDI ve onun da son iki harfi kırmızı olması lazım.

170 BG lik TDI larda sadece I harfi kırmızı.

140 bg TDI
    170 bg TDI

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

quote:

Ne yazık ki koca forumda çift kırmızılı Passatlardan biri bizde biri de sevgili Mert Basaran abide. Onunki 170lik TDI ve onun da son iki harfi kırmızı olması lazım.

140 bg TDI
    170 bg TDI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

140 bg TDI
    170 bg TDI

Pardon ya yanlış biliyomuşum demekki. O zaman cift kırmızılı tek Passat bizim

edit: yumurta gibi oldu biraz bu iş ama - cift sarılı!! - :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 8 Mayıs 2008; 0:05:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

140 bg TDI
    170 bg TDI

Pardon ya yanlış biliyomuşum demekki. O zaman cift kırmızılı tek Passat bizim

edit: yumurta gibi oldu biraz bu iş ama - cift sarılı!! - :)

Alıntıları Göster
    3 tane kirmizili verelim o zaman
    174 hp 2006 T5 Caravelle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Alıntıları Göster
    Bu kirmizi isi aslinda sadece T5 icin gecerli.
    Diger vw araclarina bakinca artimetik bir oran yok.
    Ornegin 2001 passat yani B5.5 kasa passat tdi seklinde ve 130 hp.Ayni aracin exclusive donanimlarinda tdi tek kirmizili.Yani donanima gore de fark ediyor sanirim.
    T5 de ise motor hacmine gore fark ediyor.
    tdi : 88 hp
    tdi : 105 hp
    tdi : 130 hp
    tdi : 174 hp

• quote:

Bu kirmizi isi aslinda sadece T5 icin gecerli.
    Diger vw araclarina bakinca artimetik bir oran yok.
    Ornegin 2001 passat yani B5.5 kasa passat tdi seklinde ve 130 hp.Ayni aracin exclusive donanimlarinda tdi tek kirmizili.Yani donanima gore de fark ediyor sanirim.
    T5 de ise motor hacmine gore fark ediyor.
    tdi : 88 hp
    tdi : 105 hp
    tdi : 130 hp
    tdi : 174 hp

Alıntıları Göster
    benim gördüğüm araç tekrar baktım passat 1.4 tsi 122 hp ve çift kırmızı.....exclusive donanıma sahip... donanımda kırmızının etkisi olabilirmi aceba?

• quote:

benim gördüğüm araç tekrar baktım passat 1.4 tsi 122 hp ve çift kırmızı.....exclusive donanıma sahip... donanımda kırmızının etkisi olabilirmi aceba?

Alıntıları Göster
    baktığın yer neresi?

galeri ise çoğunluk anlamıyorlar.

ben aracı teslim almak için beklerken galeride Passat TSI vardı, adam ısrarla 160 bg 1,8 demişti. Halbuki araba 1,4 idi.

senin baktığın çift kırımız ise motoru 1,8 dir.
  • quote:

baktığın yer neresi?

galeri ise çoğunluk anlamıyorlar.

ben aracı teslim almak için beklerken galeride Passat TSI vardı, adam ısrarla 160 bg 1,8 demişti. Halbuki araba 1,4 idi.

senin baktığın çift kırımız ise motoru 1,8 dir.

Alıntıları Göster
    bu baktığım araç özürlü aracı idi.yani onlar zaten 1.6 ve üstü alamıyorlar...vw plazada alırken gördüm.plazadada sordum ancak kimse bilmiyor..
    yanlışlık olma ihtimali yoktur heralde.

• quote:

bu baktığım araç özürlü aracı idi.yani onlar zaten 1.6 ve üstü alamıyorlar...vw plazada alırken gördüm.plazadada sordum ancak kimse bilmiyor..
    yanlışlık olma ihtimali yoktur heralde.

Alıntıları Göster
    arkadaki yazının çift kırmızı harf içermesinin 1,4 olma olasılığı, bayinin 1,6 üzeri araç satılamamasına rağmen özürlü bir kişiye 1,8 satma ihtimalinden daha düşük.

• quote:

arkadaki yazının çift kırmızı harf içermesinin 1,4 olma olasılığı, bayinin 1,6 üzeri araç satılamamasına rağmen özürlü bir kişiye 1,8 satma ihtimalinden daha düşük.

Alıntıları Göster
    tekrar bakacağım belkide yanldım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

Şu 3 kırmızılı yolda soldan yapıştırmış giderken gördüm şaşırdım. Sonra arkasına baktım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

çok güzeel bu 3 kırmızılılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

quote:

çok güzeel bu 3 kırmızılılar

Alıntıları Göster
    benim isim yakıştırmam "çılgın transporter"

otobanda piskopat gibi 180-200 gidiyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.