Şimdi Ara

Passat CC vs Passat ( konfor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar Passat CC almayı düşünüyorum ancak süspansiyonu ve konforu passata göre nasıldır? ayrıca ayarlanabilir suspansiyon seçeneği olabiliyor anladığım kadarıyla, alırsam bu seçeneği opsiyon olarak ekletmeyi düşünüyorum. Bu özelliğe sahip bir cc kullanan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.

• duruşu bile yeter yav :D passattan çok farklı bir araç ben bizzat bindim :D çok kaliteli araç.fakat konfor konusunda mükemmel değil :)
  • Tiguan var şu an bende, bir de pederde 2000 model passat var şimdi ABD'deler aracı arada kullanıyorum. Süper konforlu hoplama yok zıplama yok sadece yılların verdiği tıkırtılar var ama yol tutuş ve konfor süper. Aklıma passatı soktu tekrar ama almışken spor olsun da istiyorum geriye sadece cc kalıyor o zaman . Kullananlardan duyduğuma passat kadar konforluymuş.Alırsam bir de adaptif şanzıman istiyorum.
  • Adaptif süspansiyon seçeneğiyle alındığı zaman Normal Passat'a göre daha konforlu olabilir ama, bu versiyonun olmadığı seçenekler kesinlikle daha sert bir yapıda, zaten en basidinden 17 inç jant kullanıyor ve yere daha yakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Adaptif süspansiyon seçeneğiyle alındığı zaman Normal Passat'a göre daha konforlu olabilir ama, bu versiyonun olmadığı seçenekler kesinlikle daha sert bir yapıda, zaten en basidinden 17 inç jant kullanıyor ve yere daha yakın..

+1
  • Millette o arabaları konforlu sanıyo. Sert araba nasıl konforlu olur ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta ve bluemotion
    6 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    3008 vs Tiguan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.