Şimdi Ara

Passat B7 2011-2015 izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracın iç mekanı 2004 civarında çıkan B6 ile neredeyse aynı,göğüsün konumu ve kendisi tamamen aynı sayılır.
    Gösterge tablosu ve birkaç şey değişmiş.(Maviden beyaza dönmüş.)

Bu yüzden iç mekanı çok eski ve demode duruyor ben bu kadar benzediğini bilmiyordum ve ilk izlenimim hayal kırıklığı oldu.

Flaşör lambasının bulunduğu yere analog saat yerleştirilmiş.

Dıştan iyi duruyor, bunu belirteyim ama iç dizayn 10 yıl öncesini temsil ediyor.

Bu sadece tasarım olarak eksikliği,bir başka eksiklik ise donanım.
    Baz donanımda cam nikelajı haricinde başka birşey yok denebilir,bir Golf kullanıcısı olarak diyebilirim ki aracın Trendline'ın da dokunmatik ekranın olmaması vahim bir durum.

İnceleme yapan çoğu kişi yol tutuşundan ve direksiyon tepkilerinden şikayet etmiş ama ben o konuda bir sorun yaşamadım sonuçta Subaru değil.

D segment bir araç için gayet yeterli .

İç mekanda direksiyonla kokpit arasında gereksiz bir boşluk var bunun nedenini de anlayamadım.

Kullandığım versiyonu 1.6 TDi Comfortline Manuel,motor sesi umarım dizel olduğundan yüksek geliyordur çünkü gaza biraz dokununca dahi rahatsız edici bir ses var.

Bazıları Passat'ın üst sınıf izlenimi taşıdığını ve bu beklentiyle aracı kullananların hayal kırıklığına uğradığını söylüyor ama ben B5 ve B6 Passatı iyi bilen birisi olarak söyleyebilirim ki bu araç B5 Passat'tan daha kalitesiz,B6 Passat'tan daha yavan.

Gerçekten aracı almayı düşünen varsa ciddi ciddi B6 bakabilir.

Sedan olarak VW'de Jetta var ama makyajlı olmayanları çok kötü ve iç dizaynı kalitesiz,makyajlı ve Comfortline olmak şartıyla Jetta bu araçtan daha tercih edilebilir diyebilirim .

Dizel Jetta tavsiye etmem,ses yalıtımı çok kötü değil ama motor sesi içeriye azımsanmayacak kadar geliyor ve bu rahatsız edici bir seviyede ...

1.2-1.4 TSi alınabilir zaten makyajlı Jetta'larda dizel yok açık renk tavsiye ederim.

Aynı fiyata 2012,2013,2014 belki 2015 bir Passat B7 alınabiliyor ama gerçekten Passat hissi almanız pek olası değil kendi aracım olan Golf 6 1.4 TSi Highline'nın motor sesi yalıtımı bu araçtan çok daha iyi seviyede ve yalıtım araç ne olursa olsun kötü olursa aldığınız tadı törpülüyor.

Bende nedenini anlayamadım ama araç yeni olsada eski hissi veriyor ve fiyatı itibariyle bu pek iyi birşey değil.

Bunun dışında 155 km civarı kullandım gaz pedalı Golfte'ki gibi yerden bitişik,konforu arttırmış ama biraz hantal kalıyor aracı kırmızı ışıktan sonra hızlıca 30-40 km hıza getirmek için vitesi 5.000 devire kadar getirip atmak zorunda bırakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B7 kullanmadım ama yalıtım konusuna gelince benzinliden dizele geçince bence hissetmeniz normal.2 aracımız var 2010 B6 Passat 1.4 TSİ ve 2011 A3 1.4TFSİ ben Passat'tan A3'e geçince yalıtım farkını hissediyorum. Bir de dizel bir araca binince ben de ilk başlarda rahatsız oluyorum.
  • B8 2015 modeli zaten b7 2014 en son

• B6 dan b7 ye geçerken zaten sıfırdan bir araç değil de çok kapsamlı bir makyaj gibi lanse edilmişti çoğu yerde.

Jetta demissiniz fakat jetta bırakın passat ı, golften kötü bir araç. Eski jettanin aksine golfün sedanı değil.

1.6tdi 'ın gaz tepkileri dediginiz gibi yavaş. Zaten araç performans odaklı değil.

• B7, Passat serileri içinde en beğenmediğim modeldir.

VW'nin adeta "Yeni model çıkartmakla ne uğraşcaz, önünü arkasını biraz değiştirdik, idare edin işte bununla" diyerek müşterinin önüne sürdüğü bir model. Böyle olmasına rağmen yüksek satış rakamlarına ulaşmış bir model aynı zamanda.
  • b6 kasa kullandım 1.4 tsi manuel

Çok memnundum. Hem kasasına göre az yakıyor hem de iyi kaçıyordu. Kokpit b7 ile aynıydı.

Donanim comfortline için sımdiki A4 den fazla mesela ön park sensörü vardı. Şimdiki arabamda yok bu özellik.

Yaeni kasası harıç b6 kasa b7 kasadan daha iyidi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 7 Mart 2017; 21:28:43 >
  • Bi ara kullandım. Şahıs aracı olmasına karşın aracın ses gelmeyen yeri yoktu ve sürücüsü bu durumdan hiç şikayetçi değildi. Ben olsam benzin döker yakarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 Passat B6 1.4TSI Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @commandx Hocam diğer konu da neden hiç VW'i eleştirmiyorsunuz yazmışsınız, modeline göre bende eleştiriyorum tabii ki.

• b7 passat yerine makyajlı kasa jetta bana daha mantıklı geliyor şahsen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.