Şimdi Ara

passat alacam lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen internette dolaşırken 1998 passat 1.8 gördüm adam 20000YTL istiyo. araba 85000 de.
    pazarlık payı da varmış. dedim ben bu arabayı 18000 YTL ye alırım .Adamı aradım bana arabanın en son 19000 YTL olacağını söyledi. Arabada yeni alınmış tekerlek ve 15" jantlar var.
    Ben de gittim sordum aynı jantları ve adamlar jantların 1500 YTL olduğunu söylediler.
    ben biraz ikna oldum. adam arabada kusur bulursan gel geri ver paranı sana geri verecem diyo.
    Adam Trabzonda bende Giresundayım. internette ilanı verilmiş böyle en az 100 tane passat var. başkada bulurum o kesin ama bu kadar güvenli olmaz. ne dersiniz.
    bir kaç al diyen olursa alamaya giderim.
    adam 19 diyo başka birşey demiyo. malum elimde 16,5 var.
    cevaplarınızı bekliyorum.

• dizel mi yoksa benzin mi?
  • araç 1800cc benzinli ben yakıtı takmıyom önemli olan passatım var uçuyo 130bg demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msa28 -- 2 Temmuz 2006; 17:46:38 >
  • Eğer düz 1.8 ise yani 1.8t değil ise fiyat yüksek gibi. Yani etsin etsin 15-16 eder o araba.
  • piyasa öyle ama satan kişi güvenilir gel iade et diyen başka biri olmaz
    ayrıca sadece jantlar 1500 YTL ise (tekerlekleri adamlara sormadım) mantıklı yanlış anlaşılmasın adamı savunmuyorum sadece bir daha böyle güvenilir bir adam bulup bulamayacağımdan şüpheliyim.
  • düz 1.8 için çok para o paraya temiz 1.8T alınır.Zaten 1.8 ler gitmiyor hiç
  • benim dayımda var aynısı , araba seri gaza basınca gitmem demiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de 1.8 ler gitmiyo üstelik ben motor ustasınınkini sürmüştüm. 99 134000 km de idi ve gitmiyodu.
  • 1.8 Turbo alıp tüp taktırıcan. Şahane olur
  • benim dayımın passatı 55000 de 1999 ve her türlü bakımı yapılmış.
    tüpe gelince tüp beni korkutuyor. patlama riski önemli değil yeni tüplerde bu risk çok az fakat arabanın çekişi vs. gibi etkenler beni korkutuyor. her şeyden önce ben passatı lüks olduğu için istiyorum sonra performans. ayrıca passatı uzun yolda kullanacağım(giresun-samsun) ve 20 km den uzun yollar. bu fiyatlarla şehir içi zor.motor ustasının aracından şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msa28 -- 2 Temmuz 2006; 20:01:33 >
  • kardeş sen belki iyi niyetli olabilirsin karşındaki adama kesinlikle güvenme hata çıkarsa geri getir falan filan boş işler bunlar..bu zaman da tanımadıgın bir insana kesinlikle güvenmeyeceksin..fiyat bana da yüksek geldi 1.8t alabilirsin aynı fiyata
  • telefonda adamı duysanız. gel trabzona yol paranı vereyim diyo.(adam ilanı samsunda vermiş ama yazın trabzonda kalıyormuş.) gerçi 5yıl önce istanbuldan bir tipo almıştık herif tüm aileyi yemeğe götürdü. sonra arabayı bize verdi. meğerse adam ustayla anlaşmış. araba benzin yerine yağ yakarmış.
    şimdikiyse gel bak arabaya beğenmezsen alma diyo. ama adamla telefonda konuştum adam emekliymiş arabayı vermek istiyo. herhalde yakıttan şikayetçi.
    belki ben bu satırları yazarken araba satılmış olacak inşallah satılmamıştır.
    adamı 2 gün önce aradım!
  • Dostum benzin 3 ytl yi geçti. Benzin yetiştiremessin o arabaya. Tüp lazım ona.
  • yeni sıralı tüpler çıkmış gazı sıkıştırmıyorlarmış. bende tam bilmiyom ama alınca(inşallah) oda olur.
    ama bu fiyata yakında bir araç. taaa istanbulda başka araçlar mı arayacağım.
    bu arada sıralı tüpler hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
    arabadan lastik ve jantları çıkınca yaklaşık 18000 kalıyo. adam 19000 e veriyo. bende 16500 var. sizce ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msa28 -- 2 Temmuz 2006; 21:25:11 >
  • Ver 16500 ü al arabayı

Kesin verir
  • Dizel olmaması iyiymiş sana sorun cıkarırdı pazarlık payı flnda varmış indirirsin bayaa fiyatı son olarakda şimdiden hayırlı olsun derim ben
  • bence biraz pahalı çünkü motor hacmi büyük araçlar bu aralar motoru küçüklerden daha ucuza gidiyo dikkatini çekerim bence biraz daha araştır ve 98 model sana 1 2 sene içinde sorunlar çıkarır
  • herif çatlak biraz fiyatı 20000 yazmış 19000 istiyo.
    Nuh diyo peygamber demiyo. araba 85000 km de akranları 160000km de, 100000 km de olandan 20000ytl istiyolar. adama dedik kardeşim ver 18 e şimdi almaya geliyom herif olmaz diyo. ayda yılda bir mükemmel bir fırsat yakaladık oda fos çıktı.inşallah olur.
  • düz 1.8 ler pek tutulmuyo iç piyasada
    hem onlar 125 hp
    ayrıca o paraya da biraz pahalı gibi
    ben olsam 1.8t'ye yönelirdim
    vergileri aynı nasıl olsa hiç olmazsa güçlü bi arabaya binerdim(150 hp)
  • quote:

Orjinalden alıntı: msa28

herif çatlak biraz fiyatı 20000 yazmış 19000 istiyo.
    Nuh diyo peygamber demiyo. araba 85000 km de akranları 160000km de, 100000 km de olandan 20000ytl istiyolar. adama dedik kardeşim ver 18 e şimdi almaya geliyom herif olmaz diyo. ayda yılda bir mükemmel bir fırsat yakaladık oda fos çıktı.inşallah olur.
    fırsatı yakalamışsın da pahalı bir fırsat olmuşş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.