Şimdi Ara

Passat'a Yeni Donanım: Exclusive (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
5.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sas34

Arkadaşlar ben variant 1.4 comfortline manuel almak istiyorum sizce bu motor kasayı kaldirirmi bide arabayı sakin kullanıyorum en çok şehir ici ve tarfik sakin suanki arabam astra clasic ctdi dizel azyakiyor ama sert iste
    Ne dersiniz

Kasayi kaldirmakta hicbir sorun olmaz... Aracin hizlanma verileri de bunu isaret eder nitelikte, kendim bu araci 1 hafta kiraladim ama simdi forumda 3-5 satir birsey yazdim diye hemen nasil ikna olacaksiniz?

Olmamalisiniz da zaten... Bu yuzden test surusu yapin, aracin performansi sizi kesmezse ben forumu birakacagim

Istanbul'da ikamet ediyorsaniz da sehir ici 8-9 litreleri gormeye razi olmaniz gerekiyor...

Kisin, yogun trafikte, 9-10 olcagini da belirtmek gerekir.

LPG uygulanmiyor bu arada.

Yillik yaptiginiz km 15.000 den fazlaysa, benzinli TSI motordan uzak durun zaten

• Ömrünün sonuna geldiğinin vede güzel donanımlar ekleneceğinin habercisi. b6 passatın son yıllarında trendlinela comfortline arasında hiç fark kalmamıştı neredeyse.
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Bugünün çerez parasına 1.6 MPI Passat satılmıştı hatırladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

2010 yılıydı hocam 41000 liraya 1.6 hitler trendline satıldı. Hatta o aracı alanlar b7 çıkınca 2. eline 45-47000 istediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

O yazı için bile alan olur. Hatta yanına da expensive yazdırırlar

Aklıma bu geldi :D
     Passat'a Yeni Donanım: Exclusive

Yurdum insanı bu yüzden güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

quote:

2010 yılıydı hocam 41000 liraya 1.6 hitler trendline satıldı. Hatta o aracı alanlar b7 çıkınca 2. eline 45-47000 istediler

2010'da Golf almıştım, hatırladığım kadarıyla o trendline'da klimatronik, hız sabitleyici, alaşım jant gibi donanımlar da vardı. Yanılmıyorsam.
  • quote:

quote:

quote:

2010'da Golf almıştım, hatırladığım kadarıyla o trendline'da klimatronik, hız sabitleyici, alaşım jant gibi donanımlar da vardı. Yanılmıyorsam.

evet hocam bunlar vardı. comfortlinedan eksiği sis farı, far,yağmur,park sensörüydü. ki park sensörünü serviste çok cüzi bir miktara takıyorlardı. Hatta biraz beklerseniz sis farı opsiyonu bile alabiliyordunuz. O dönemler ne sıra vardı ne vw fiyatları bu kadar arttırmıştı.

• Kasa degisecekse yakin zamanda iyi indirimler olmali, polo icinde gecen sene pulse şimdi de chrome edition cikti, yeni kasa habercisi mi oluyor, bari biraz uygun olaydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 bin olsa alinirdi diyen bile olmus. bazilari oyle bir konusmuski sanki bedava verilse almayacaklar
    gidin superb alin reno fluence alin o fiyata bentley kalitesi var sanki
    hele ikinci el mersocular bmw ciler hic konusmasin bile. onlara soylenecek soz bile bulamiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam bunlar vardı. comfortlinedan eksiği sis farı, far,yağmur,park sensörüydü. ki park sensörünü serviste çok cüzi bir miktara takıyorlardı. Hatta biraz beklerseniz sis farı opsiyonu bile alabiliyordunuz. O dönemler ne sıra vardı ne vw fiyatları bu kadar arttırmıştı.

Konu hort olacak ama ön-arka park sensörü da standart donanımda vardı. Trendline'de
    2009 Temmuz'da Şeker Beyazı Passatı 40700'e almıştık. Güya Trendline idi.
    Klimatronik, hız sabitleyici, alaşım jant,lastik basınç sensörü, görsel destekli ön-arka park sensörü standarttı. Sadece sis farı, kararan dikiz aynası, far,yağmur sensörleri yok.
    RCD310, B7 direksiyon, B7 yol bilgisayarı ilk defa bizim arabada gelmişti. Hatta satış temsilcisi şaşırmıştı.

• Gecen haftasonu Passat 1.4 tsı DSG exclusive aracı inceledim.
    Koltuklarını cok begendim, komple deri, ic mekan cidden kaliteli duruyor. Doğal olarak fiyat yüksek tabi

• quote:

quote:

quote:

Yurdum insanı bu yüzden güzel

görgüsüzlük tavan yapmış

• Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Comfortline-Kanfırtlayn

Highline-Hayglayn

Exclusive-Ekskulisiv

• O bir preminyum.

Delidir, ne yapsa yeridir.

Ersin koş ersin, annemi çağır.

(ince)

• ekskulisive hep çıkmıştır genelde siyah olarak veya koyu renk olarak geliyor diye hatırlıyorum ben
  • quote:

quote:

• Güzel günlerdi hocam Ben yanlış hatırlıyorum heralde çünkü forumlarda alanlar (2010 model için konuşuyorum) sis farı+ park sensörü eklettim diyolardı öyle aklımda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetiner19 -- 20 Kasım 2013; 22:46:16 >
  • Exclusive olani ucuz olsa alinirdi.

• quote:

Güzel günlerdi hocam Ben yanlış hatırlıyorum heralde çünkü forumlarda alanlar (2010 model için konuşuyorum) sis farı+ park sensörü eklettim diyolardı öyle aklımda kalmış

O passatı alan şanslı kişilerden biride bizdik. Park sensörü ve sis farı yoktu. Sonradan ekletiyolardı babam beklemedi tırdan gelen partiyi o yüzden hemen sis farsız olanını aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

quote:

Güzel günlerdi hocam Ben yanlış hatırlıyorum heralde çünkü forumlarda alanlar (2010 model için konuşuyorum) sis farı+ park sensörü eklettim diyolardı öyle aklımda kalmış

O passatı alan şanslı kişilerden biride bizdik. Park sensörü ve sis farı yoktu. Sonradan ekletiyolardı babam beklemedi tırdan gelen partiyi o yüzden hemen sis farsız olanını aldık.

Bizde niyetlendikte nasip değilmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.