Şimdi Ara

Passat 1.8 T Alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
41.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Öncelikle Hepinize Merhaba ... Bu Aralar 2.el bir otomobil almaya niyetlendim ve bu 1 hafta içerisinde de almam gerekLi. 13 yıldır beni taşıyan Doğanımla Yollarımızı ayırdık artık ;) Neyse Uzun Lafın Kısası 2003 2004 Model Passat Comfortline Düşünüyorum..

Bir Araç Var Galeride 2003 model passat comfortline 1.8 T 140.000 kmde 31.750 tl istiyor... Fiyatı Çok Buldum Ancak Aracı 29 a kadar rahatlıkla İndiririm

Passat Comfortlinenin Donanımından Bana biraz bahsedermisiniz . Ayrıca Bu Aracın artı ve eksi yönlerinide bilen arkadaslar anlatırsa sevinirim. 1.8 Turbo Motor Nasıl bir motordur . Araç Lpgliymiş . Performansı ve ekonomisi Nasıl olur. 1.8 T motorun Trgier Kayışı vs kaç km de degişir ... Yani Sonuç Olarak Beni Bu Araç Hakkında Bilgilendirirseniz Sevinirim ..

Bu Araç Yakınımda ve Sahibi Tanıdık Bu Araç Alınır mı ? Link : http://www.sahibinden.com/aracim_hatasis_olup_orjinal_1_8turbooooo-73WQQaXQQ20775374WQQpXQQdisplayitem?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passat 1.8 T Alınır mı?

Volkswagen Passat 1.8 T, uzun yıllardır üretilen ve popülerliğini koruyan bir otomobil modelidir. Bu araç, güçlü motoru, konforlu sürüşü ve geniş iç hacmi gibi özellikleriyle bilinir. Ancak, satın almadan önce 1.8 T motorun özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını dikkate almak önemlidir.

1.8 T Motor Nasıl?

1.8 T motor, turboşarjlı bir benzinli motordur. Bu motor, 150 beygir güç ve 210 Nm tork üretmektedir. Passat 1.8 T'nin performansı, özellikle düşük ve orta devirlerde oldukça etkileyicidir. Ancak, yüksek devirlerde güç biraz düşebilir.

Passat 1.8 T Alınır mı?

Passat 1.8 T, günlük kullanım için ideal bir araç olabilir. Konforlu sürüşü, geniş iç hacmi ve güçlü motoru sayesinde uzun yolculuklar için de uygundur. Ancak, yakıt tüketimi biraz yüksek olabilir ve turboşarjlı motorun bakımı pahalı olabilir.

Passat 1.8 T Kullanıcı Yorumları

Passat 1.8 T kullanıcıları genellikle aracın performansından, konforundan ve güvenilirliğinden memnun kalmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar yakıt tüketiminin yüksek olduğunu ve turboşarjlı motorun bakımının pahalı olabileceğini belirtmektedir.

Passat 1.8 T Comfortline

Passat 1.8 T Comfortline, aracın orta donanım seviyesidir. Bu donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, merkezi kilit ve ESP gibi özellikleri içerir. Passat 1.8 T Comfortline, dengeli bir donanım ve fiyat oranı sunmaktadır.

Sonuç olarak, Passat 1.8 T, güçlü motoru, konforlu sürüşü ve geniş iç hacmi ile günlük kullanım ve uzun yolculuklar için uygun bir araçtır. Ancak, yakıt tüketimi ve turboşarjlı motorun bakım maliyetlerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve uzman değerlendirmelerini incelemek faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • binilir binilirde passat 1.8T çok yakar 13lt civarı olması lazım,lpg ile o aracın zevkini alamazsın ve o aracın turbosu ya bitmişdir yada bitmek üzeredir bende bir passat kullanıcııyım ve passatlardan iyi anlarım :)
    ayrıca benzinli passatlar birazda sorunudur büyük sorunlar değil ama çok sorun çıkarta biliyo tavsiyem dizel yada daha düşük km de bir araç alman yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kon-tiki -- 31 Ocak 2010; 19:54:48 >
  • Bilgilendirme için tesekkürler kardesim. Dizelde Düşünebilirim.Bir Arkadasım 1.8T motorların 2.0 lardan daha performanslı ve ekonomik ayrıca vergisininde düşük oldugunu söyledi. Bunlar Dogrumu. 1.8 T Haklısınız Çok Yakıyormus pg ile bile 200 krş diyor. 1.9 TDI Araçları Fiyat Aralıgı Nedir . Ayrıca Comfortlinenin Donanımından Biraz Bahsetseniz :)
  • 2003 2002 tdi azkm yapmış bulursan rahatlıkla 28 -29 bine alırsın
  • Tesekkürler .. Comfortline Donanımından biraz bahsedermisiniz ?
  • benim passatımda comfortline ön konsol olarak fark yok highline ların 3 tane farkı var esp,krom citalar vs ,hız sabitleyi ve esp açıkcası ben confortline'ımla mutluyum çünkü krom kaplamaları sevmiyorum açıkcası sadece hız sabitleyiciyi olmadığı için biraz pişmanım

edit= doğrudur 1.8 T ler 2.0lardan daha iyi performans verirler çıkabilcekleri son sürat 240 ve bu hıza çıkarken ibreye bakma şansın olursa şaşırabilirsin istersen you tube'dan filan izle 1.9 tdi alırsan 240 a çıkmazsın orjinal motorla ama 220 yi görürsün en azından ben 225 filan gördüm ve arabam şuan 268 binde motorda tık yok çok sağlam çalışıyo eğer temiz bir motorsa ( ne olursa olsun turbolarına güvenme 150 binde bitiyor turbo) sadece turboyu değiştirerek harika bir arabaya sahip olursun passat çok farklı bir arabadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kon-tiki -- 1 Şubat 2010; 5:10:36 >
  • Peki Linkte Verdigim Araç ALınır mı . Ne Kadar Eder Fiyat Olarak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 124 Lük Cruze Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    corolla 1.33 alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motoruna bir serviste baktır eğer sıfır passat kullanmadıysan turbo farkını kolay anlıyamazsın eğer turbosu sağlamsa alınır gayet temiz bir araç
  • Selam.
    1.8T motor VWAG grubunun efsane motorlarindandir.
    ben A3 1.8T kullaniyorum, performansi inanilmaz..
    şehir ici %9.5-10.5 arasi, uzun yolda %7.8-8.3 arasi ortalamalarim var.
    Belli bir sure o motora sahip bir aracla gezerseniz diger araclar cook hantal geliyor..

yorumlarim sadece motor ile ilgili; alacaginiz passat'in yürür aksami, donanimi, vs.. ile ilgili zerre fikrim yok.

saygilar
    Sinan
  • zaten bu ortak yapım motor çok sağlam bir motor düzgün kullanılmışsa çok hırpalanmamış motor 450.000 i filan görür ben 360 000 de alan birini biliyorum ve tek sorun çıkarmadı ama tek sorunları yol şartlarından dolayı yürüyen aksamda ve turboda oluyo oda türkiyede normaldir.
    ben 9.5-10.5 dan daha fazla diye biliyorum yakıt giderini ama süreşede bağlı tabi seri kullanmak istersen bu değerler 11-13 lt/100 km ye kadar çıkar
  • Tesekkürler Sanırım bu aracı alıcagım :)
  • Birde Arkadaslar Linkteki Araç Ne Kadar Eder Maks Kaç Verilmeli Sizce ?
  • eğer yazdığı gibi ise çizik ve döşemelerde sorun yoksa 30 bin tl ye bile alınır. turbo olayına gelince ankarada 900 tl işcilik dahil orjinal passat turbosu takarsın.
    motor ise arakdaşlara katılıyorum. dehşet bi motoru var ve çok sessiz ayrıca okdarda sağlam. 29 bine almaya bak olmasa 30 bini ver..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.