Bildirim
passat 1.8 manifolt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sahibinden de çıkma parça satanları bi araştırın hocam. çok yaygın bir motor çok kolay bulursunuz. -
çıkmacıların çoğuna baktım yok sıfına 450 tl istiyorlar anlıycağınız biraz tuzlu bir parça ikinci elini bulursam daha uyguna gelir diye düşünüyorum -
Jozef İstanbul İkitelli de ATATÜRK SANAYİ SİTESİ var..Oraya git. Her marka arabanın pertini, haşatını satın alıp söküp satıyorlar. En az yüz tane çıkma satan dükkan var..Orada yok yok...Kesin bulursun..Fiyat konusu sana bağlı. Çok temiz düzgün kıyafetle gitme...Pecmürde git..Sakalın 3 günlük uzun olsun.. Yüzüne bakıp fiyat çekiyorlar..Kim kime kaça satarsa satıyor..Üç yıl önce işim düştü, Corolla arka stop camına 180 Lira istediler..Serviste 250 Lira idi. Almadım. Bir oto elektrikçisine yarım parmak kırık camı 25 liraya tamir ettirdim..İşlem bitti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Ocak 2013; 10:44:28 > -
vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim bu işlerde baya tecrübeliymişsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X