Şimdi Ara

passat 1.8 manifolt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1998 model passat 1.8 model aracımın emme manifolt klapesinde kırık var servis bu neden den dolayı aracımın çok yaktığını söylüyor yani lpg de 65 krş bu parçanın ikinci elini nerden bulabilirim fotolarını paylaşıcam yardımcı olursanız sevinirim birde kelebek kulağı

passat 1.8 manifolt

• sahibinden de çıkma parça satanları bi araştırın hocam. çok yaygın bir motor çok kolay bulursunuz.
  • çıkmacıların çoğuna baktım yok sıfına 450 tl istiyorlar anlıycağınız biraz tuzlu bir parça ikinci elini bulursam daha uyguna gelir diye düşünüyorum
  • Jozef İstanbul İkitelli de ATATÜRK SANAYİ SİTESİ var..Oraya git. Her marka arabanın pertini, haşatını satın alıp söküp satıyorlar. En az yüz tane çıkma satan dükkan var..Orada yok yok...Kesin bulursun..Fiyat konusu sana bağlı. Çok temiz düzgün kıyafetle gitme...Pecmürde git..Sakalın 3 günlük uzun olsun.. Yüzüne bakıp fiyat çekiyorlar..Kim kime kaça satarsa satıyor..Üç yıl önce işim düştü, Corolla arka stop camına 180 Lira istediler..Serviste 250 Lira idi. Almadım. Bir oto elektrikçisine yarım parmak kırık camı 25 liraya tamir ettirdim..İşlem bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Ocak 2013; 10:44:28 >
  • vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim bu işlerde baya tecrübeliymişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Octavia 1.4 TSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.