Şimdi Ara

passat 1,6 performansı tatmin edicimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • passat 1,6 fsı 115 kullanan arkadaşlar aracınızın performansından memnunmusunuz? yada soruyu şu şekilde sorayım aracınızın (+) ve (-) yönlerini sıralayabilirmisiniz?

• Performans konusunda beklentilere göre farklılık gösterir bence 1,6 motor o aracı üzücektir..Passat 1,6 kullanmadım ancak 1,6 Vectra kullandım söyle diim 1,6 tüplü raınbow um daha seri ve daha atak...Sunuda eklemek istiorum passatın vites oranlarını bilmemekteyim ancak Vectra nın 3. vitesi cok uzundu belkide ı yüzden cok hantaldı
  • kardeş passt ağır bir araç kalkışta ve ara hızlanmalarda rakip 1600lere oranla biraz hantal kalır ama eski 1800 motor olsa yani 125 beygir o araba için idealdir. biz 2000-2005sonu arası passat 1.8 t kullandık araç 150 beygir yerinde duramıyordu. ve o motor o arabaya fazlaydı gibi ne e200 kaldı ne 520, laguna vectra saymıyorum bile 1600 en azından yeni toyota gibi 124bg olmalıydı ki yeni pasat daha ağır sanırsam.

• Arkadaşım benim 2007 moden Passat 1.6 FSI aracım var evet kalkışta çok atak görünmesede 1.6 motor için hiçde hantal degil. Ayrıca araç ile seri hızlanmalar yapılabiliyor ve otobanda 190 ile 6. vitesde araba banamısın demiyor.
    Bilgine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom34

Arkadaşım benim 2007 moden Passat 1.6 FSI aracım var evet kalkışta çok atak görünmesede 1.6 motor için hiçde hantal degil. Ayrıca araç ile seri hızlanmalar yapılabiliyor ve otobanda 190 ile 6. vitesde araba banamısın demiyor.
    Bilgine.

Ne kadar hız yaptığı değil o hıza ne kadar sürede çıktığı önemlidir, aracı hiç kullanmadım sadece kullananlardan can sıkıcı performans duyumları alıyorum, bence passat ile VW, Laguna ile Reanult 1.6 motor versiyonları ile bu araçların güçlü imajlarını tarihe gömdüler pazarlama uğruna...
  • Ben anlatayım aracım 1.6 fsi passat düz vites...

Araç 1. ve 2. viteste gittiğini hissettiremiyor ama devirli kalkışlarda performansı hiçte kötü değil ben 0-100 de fabrika verisi olan 11.4 saniyeyi rahat yakalıyorum ... 2.viteste 80km hıza çıkıyor en fazla ... Kısa tutulan vites oranları iyi götürüyor arabayı ...

130 km hıza 20 saniyede çıkabildim ben... 2.0 motor avensisle denemelirimde 15 saniyede çıkıyorum... 1.6 için güzel ...

Devirsiz kullanımda biraz sorun yaşarsın sollamalar düz yolda rahat ama hafif rampa çıkarken güvenli sollamak için 5000 deviri bile görürsün şaşırma

Ayrıca bu arabadaki motor sesi diğer arablara benzemiyor.. Gürültülü ve biraz sarsıntılı... Gürültü bu segmentte bir aracta hiç şık olmuyor..

Daha sorun varsa cevaplayabilirim....

• kullandığınız araç yada araçlarda esp nin devreye girdiği oldumu yada soruyu şöyle sorayım esp 1.6 kilolu araç için şartmı? avensis comfort kullanıyorum ve aracımda esp yok ve güvenli!
    quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Ben anlatayım aracım 1.6 fsi passat düz vites...

Araç 1. ve 2. viteste gittiğini hissettiremiyor ama devirli kalkışlarda performansı hiçte kötü değil ben 0-100 de fabrika verisi olan 11.4 saniyeyi rahat yakalıyorum ... 2.viteste 80km hıza çıkıyor en fazla ... Kısa tutulan vites oranları iyi götürüyor arabayı ...

130 km hıza 20 saniyede çıkabildim ben... 2.0 motor avensisle denemelirimde 15 saniyede çıkıyorum... 1.6 için güzel ...

Devirsiz kullanımda biraz sorun yaşarsın sollamalar düz yolda rahat ama hafif rampa çıkarken güvenli sollamak için 5000 deviri bile görürsün şaşırma

Ayrıca bu arabadaki motor sesi diğer arablara benzemiyor.. Gürültülü ve biraz sarsıntılı... Gürültü bu segmentte bir aracta hiç şık olmuyor..

Daha sorun varsa cevaplayabilirim....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Linea performansı bu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Esp hiç devreye girmedi zaten esp ye ihtiyaç duyulacak tarzda kullanmadım hiç... Ama bu sınıf bir arabada esp bulunması lazım nolur nolmaz ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.