Bildirim
passat 1.6 8v mi 16v mi?? yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
2000-2005 arasında üretilen PASSAT'ların benzinli motorları aşağıdaki gibidir. 1.6 litre motor 8 valf, üstten tek eksantrikli 102 HP'lik klasik motorludur. 16 Valfli benzin motorlu 2000-2005 model PASSAT yoktur. Benzinli motorların tümü LPG'ye uyumludur, bilhassa 1.6, 1.8 ve 1.8 T modelleri.
Saygılarımla,
Taner Göde
-
Ayrıca,
2000-2005 Model PASSAT'lardaki dizel motorların listesini de bilgi amaçlı ekliyorum. Bu motorların bir kısmının ülkemize GETİRİLMEDİĞİNİ de bilgilerinize sunarım değerli dostlarım.
T.G.
-
1.6 alıp saç baş yolmamanı tavsiye ederim, Passatlar güçlü kuvvetli araçlardır 1.6 ile öldürdüler karizmasını, yılı düşür 1.8T al, ben son derece memnunum ve 1.6 kadar de benzin sarfiyatı var , üstelik lpg li ki lpg de benzinli honda jazz dan daha az yakıyor km de... -
bı ara ben cok dusunmustum sondan bı oncekı kasa 1.8T passat...ama olmadı caydım bı sekılde...lpg ıle 1.8T motor hıc problem cıkardı mı sana bıraz bahsedermısın
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000
1.6 alıp saç baş yolmamanı tavsiye ederim, Passatlar güçlü kuvvetli araçlardır 1.6 ile öldürdüler karizmasını, yılı düşür 1.8T al, ben son derece memnunum ve 1.6 kadar de benzin sarfiyatı var , üstelik lpg li ki lpg de benzinli honda jazz dan daha az yakıyor km de...
-
quote:
Orjinalden alıntı: ortmeNN
bı ara ben cok dusunmustum sondan bı oncekı kasa 1.8T passat...ama olmadı caydım bı sekılde...lpg ıle 1.8T motor hıc problem cıkardı mı sana bıraz bahsedermısın
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000
1.6 alıp saç baş yolmamanı tavsiye ederim, Passatlar güçlü kuvvetli araçlardır 1.6 ile öldürdüler karizmasını, yılı düşür 1.8T al, ben son derece memnunum ve 1.6 kadar de benzin sarfiyatı var , üstelik lpg li ki lpg de benzinli honda jazz dan daha az yakıyor km de...
1 seneden fazla oldu hiçbir sorun yok maaşallah, lpg Prins marka dünyanın en kaliteli sistemi ve Turbo sistemlere özel. Eğer standart lpg sistemi takılırsa bir süre sonra problem çıktığına dair bilgiler var, turbo sensörlü lpg sistemleri ki BRC de de var bildiğim hiçbir sorun yo arabda lpg varmı yokmu anlamıyorsun bile...
-
Dostlarım,
Ara sıra forumlarda sayfaları karıştırın. Aylardır bas bas bağırıyorum, 2. el, büyük, sağlam ve kaliteli, tasarruflu ve konforlu bir araç alacaksanız ve imkan elveriyorsa mutlaka VOLKSWAGEN PASSAT 1.8 T 20V 150 HP alın diye. Sadece motoru bile bir şaheser, 3 emme ve 2 eksoz, üssten çift eksantrikli, TURBO beslemeli 150 HP güç üreten bu motor VW'nin geliştirdiği EN KALİTELİ MOTORLARDAN BİRİSİDİR...! Alüminyum üst kapak çok özel bir yapımdır.
LPG'ye uyumu zaten bir başka. PRINS tabi ki en önde, KEIHIN marka JAPON malı enjektörleri bile PRINS almaya yeter. Onu BRC ve LANDI RENZO takip ediyor.
Bulursanız kaçırmayın. (Konya'da temizleri var... benden söylemesi).
Taner Göde -
quote:
Orjinalden alıntı: tanergode
Dostlarım,
Ara sıra forumlarda sayfaları karıştırın. Aylardır bas bas bağırıyorum, 2. el, büyük, sağlam ve kaliteli, tasarruflu ve konforlu bir araç alacaksanız ve imkan elveriyorsa mutlaka VOLKSWAGEN PASSAT 1.8 T 20V 150 HP alın diye. Sadece motoru bile bir şaheser, 3 emme ve 2 eksoz, üssten çift eksantrikli, TURBO beslemeli 150 HP güç üreten bu motor VW'nin geliştirdiği EN KALİTELİ MOTORLARDAN BİRİSİDİR...! Alüminyum üst kapak çok özel bir yapımdır.
LPG'ye uyumu zaten bir başka. PRINS tabi ki en önde, KEIHIN marka JAPON malı enjektörleri bile PRINS almaya yeter. Onu BRC ve LANDI RENZO takip ediyor.
Bulursanız kaçırmayın. (Konya'da temizleri var... benden söylemesi).
Taner Göde
hocam 1.8 t 150 hp motorun ne kadar yaktığını söylede pişman olmasın arkadaşlar..
-
Merhaba TacoX
150 HP gücünde bir PASSAT'ı benzinle kullanmak normal bir vatandaşın bütçesini belki sarsabilir ancak LPG ile kullanımda tatminkar değerlerin elde edileceğini düşünüyorum. Cevabı tolga2000 adlı kullıcıdan bekliyorum.
Selamlar,
T.G.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X