Şimdi Ara

passat 1.4 tsi exclusive dsg 2009 motor koruma kapağı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu hafta aracımı bakım için Ankara'da Doğuş Oto servisine bıraktım. Aynı zamanda da kampanyaları olduğu için motor temizlik ve karbon koruma yapmalarını istedim.

Arabamı aldıktan birkaç gün sonra daha dikkatli bakınca motor koruma kapağı resimde göründüğü gibi gözüme çok küçük geldi.
    Bu adamlar motor korumayı yaptıktan sonra acaba eski veya başka bir modelin motor koruma kapağını takmış olabilirler mi acaba? Çünkü ben hakikaten motoru arkaya doğru giden tek parça büyük bir motor olarak hatırlıyorum ve o arkadaki ince borular ve kabloların önceden dışarıda durduğunu sanmıyorum.

Bu işten anlayan Passat sahibi arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Bu sadece benim mi hüsnü kuruntum yoksa böyle birşey olabilirmi?

Aracımın motoru;

Benim hatırladığım (tam böyle değildi ama buna benzer);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colthan -- 15 Haziran 2014; 17:51:05 >

• Google 'dan 1.4 tsi motor diye yaz resimleri karşılaştır. Senin bakmış olduğun fotoğraftaki araç 1.8tsi olabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca araçtan memnun musun ?
    Yakıt durumu nedir ?
    Şehir içi dışı yakıt kullanımın nasıl?
    Donanım olarak nasıl peki?
  • i.unal kullanıcısına yanıt
    Cevap işin sağol.

Aracımdan çok memnunum. Bir ara satıp yenilemeyi düşündüm ama yerine alacak araba bulamadım (bu özelliklerde bir araç aradığında fiyatlar biraz dudak uçuklatıyor özellikle vergilerden sonra.)

şehir içi 7-7.5 , şehir dışı 5.5-6. Tabi kullanıma bağlı. sürekli 160-180 le gidersen araba canavara dönüşüyor yakıt konusunda çünkü ağır bir araba. Şehir içinde de çok dur kalk yapıyorsan yakıt konusunda üzebilir seni.

Donanım olarak; ototmatik arka cam perdesinden direksiyon vitesine(f1)e, koltuk ısıtmasına kadar aklına gelebilecek herşey var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.