Şimdi Ara

Passat 1.4 TSİ Dsg trendline almak üzereyim ..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorbay

quote:

Orijinalden alıntı: cenkay02

quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

2012 model hasar kaydı olmayan 40.000 km'de ilk Sahibinden (-ki sahibiyle ayni is yerindeyiz) Passat 1.4 TSİ dsg trendline araç için 60.000₺ ye anlaşmak üzereyiz sizce fiyat iyi mi? Görüşleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler....

saf mısınız?

Burada bir konuyu danışmak safliksa evet safım. Forum ne için var? Kararsız kaldığınız bir konuda, objektif dusunemediginiz bir konuda görüş almak için var. Bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğim Lafı burda söylemem için açılmıyor konular. Saygılar

Hocam forumun trollerinden o takmayın çok fazla. Forumlarin amacı fikir paylaşımıdır, sizden sonra net te arama alan bir kişi bu sonuçları görecek,o da bundan faydalanacak, siz bir "artı" kattınız .

Eyvallah sagolasın, bir de bugün şöyle bir şey oldu; iş yerindeki arkadaşlar neden vazgeçtiğimi sordu bende açtım konuyu herkes okudu ve hiç bilgi sahibi olmadıkları dsg Hakkında bir seyler öğrenmiş oldu.... Tekrardan cevap veren herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dsg mii
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Her konuda bir şeyi beğenmediğizi dile getiriyorsunuz ve soru soruyorsunuz sonra cevap veriyorum ancak siz dönüş yapmıyorsunuz.

Böyle devam ettiğiniz taktirde bende saygı gösterip cevap vermem.

• hocam size tek birşey diyeyim sıfır golf 1.6 tdi comfort bluemotion manuel icin 67bin fiyat aldım aynı aracın 2012(7 kasa) modeline 68bin istiyorlar sahibinden de.size tavsiyem bu zamanda hazır paranız varsa sıfır alın 2.ele bulaşılmaz
  • ocam üstüne 10 bin daha koy yeni passat al ne gerek vr
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Delikanlı yorumlarını takip ediyorum..yaşının küçüklüğüne rağmen otomobille ilgili yaptığın paylaşımlar genelde takdire değer..ancak bu DSG konusunda milleti yanlış bilgilendiriyorsun
    Sanırsam babana Passat aldıracaksın..bence adamcağızın da başını yakma ..DSG nin düzeldiği filan yok..halen bir saatli bomba..Bu forumda körü körüne VW fanboyluğu yapan çok kişi var
    Lüzümsuz yere bu katara sen de katılma..Tüketiciye zerre kadar saygısı olmayan bir firmanın sattığı kusurlu araçları savunup burada yanlış bilgilendirme yapmaya devam edersen yakında bu vebali taşıyamazsın
    Skoda ve Seat ta kullanılan DSG VAG grubunun kullandığı DSG de ,VW de kullanılan uzaydan mı geliyor? Forumdaki onlarca DSG problemini okumanı tavsiye ediyorum..Mantıklı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Delikanlı yorumlarını takip ediyorum..yaşının küçüklüğüne rağmen otomobille ilgili yaptığın paylaşımlar genelde takdire değer..ancak bu DSG konusunda milleti yanlış bilgilendiriyorsun
    Sanırsam babana Passat aldıracaksın..bence adamcağızın da başını yakma ..DSG nin düzeldiği filan yok..halen bir saatli bomba..Bu forumda körü körüne VW fanboyluğu yapan çok kişi var
    Lüzümsuz yere bu katara sen de katılma..Tüketiciye zerre kadar saygısı olmayan bir firmanın sattığı kusurlu araçları savunup burada yanlış bilgilendirme yapmaya devam edersen yakında bu vebali taşıyamazsın
    Skoda ve Seat ta kullanılan DSG VAG grubunun kullandığı DSG de ,VW de kullanılan uzaydan mı geliyor? Forumdaki onlarca DSG problemini okumanı tavsiye ediyorum..Mantıklı olalım

Abi öncelikle yorumun için ve paylaşımlarımı begendiğin için teşekkür ederim.

Öncelikle dsg konusunda insanları yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum neden derseniz yakın zamanda Skoda Yeti ile test sürüşü yaptim. Henüz 8 binde olmasına rağmen Kararsızlık ve titreme vardı. Bunu üstüne basa basa belirttim.

Ben vw tokat bayisinde 1 sene çalıştım. Çalıştığım dönem evet dsg sorunu vardı. Zaten o zaman yine dsg golf almak isteyen babama ben c max aldırdım memnun kaldık ve yakın zamanda sattık.

Yine şimdi fırsat buldukça bayideyim ve inanin geçmişe göre dsg sorunları ciddi anlamda azaldı. Zaten sağolsunlar çalışan indirimi de uyguladıkları gibi garanti uzatma hediye ettiler. Maksimum 4 sene biner babam o yüzden sorun yok.

Birde şu var. Seat ve Skoda doğuş için bazı konularda 2. Planda kalıyor. Vw nin satışı baltalamasın diye. O yüzden yapılan revizyon ve yenilikler daha sonra uygulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 9 Aralık 2014; 23:20:15 >

• Vw ve Dsg'yi aynı başlık altında görünce hemen konuyu kapatın ve ordan uzaklasin.

• Yeni kasa iyidir. Boş verin DSG'yi
  • b8 al...eski kasayı boşver...
  • Garanti süresi parayla uzatılıyordu sanırım yok uzatılmamış garanti varsa bulaşma sonuçta dsg sıkıntılı bir şanzıman bir de şimdi sen o arabayı alacaksın 2 sene bin 50 ye zor satarsın bence bulaşılmaz o arabaya.
    Öncelikle saygılı cevabın için teşekkürler..Forumda hatta genelde toplumumuzda ancak bu uslup ve olgunlukla görüş paylaşımları yapıldıkça bir gelişim elde etmek mümkün
    Genelde çoğu kişi ''nasılsa klavye arkasındayım, istediğim şekilde atarlanırım saygı da neymiş dur şu egolarımı bir tatmin edeyim'' mantığıyla yaklaşıyor
    Olayda çalışan indirimi ilave garanti hediyesi olunca iş değişir tabi ki..hele böyle tanıdık olunca haklarınızın savunulması konusunda da sıradan müşteriden bir adım ileride olursunuz
    DSG konusuna gelince forumda 2014 modellerde de problem yaşandığına dair paylaşımlar vardı şu an aramaya vakit bulamıyorum. Ancak bekleyip görelim çok yakında yeni bir şikayet konusu açılırsa gene konuşuruz
    Ben de aracımı yenileyeyim diyorum ama SUV mu D sınıfı mı bir türlü karar veremiyorum..2015 te gelecek benzinli otm CRV veya KUGA ya da yeni Mondeo S60 ve İnsignia düşündüğüm araçlar
    Size yeni Passat hayırlı olsun diyeyim..Umarım ben yanılayım da siz dahil kimse DSG mağduru olmasın...şimdilik hoşçakalın..yazışmak üzere

• quote:

Öncelikle saygılı cevabın için teşekkürler..Forumda hatta genelde toplumumuzda ancak bu uslup ve olgunlukla görüş paylaşımları yapıldıkça bir gelişim elde etmek mümkün
    Genelde çoğu kişi ''nasılsa klavye arkasındayım, istediğim şekilde atarlanırım saygı da neymiş dur şu egolarımı bir tatmin edeyim'' mantığıyla yaklaşıyor
    Olayda çalışan indirimi ilave garanti hediyesi olunca iş değişir tabi ki..hele böyle tanıdık olunca haklarınızın savunulması konusunda da sıradan müşteriden bir adım ileride olursunuz
    DSG konusuna gelince forumda 2014 modellerde de problem yaşandığına dair paylaşımlar vardı şu an aramaya vakit bulamıyorum. Ancak bekleyip görelim çok yakında yeni bir şikayet konusu açılırsa gene konuşuruz
    Ben de aracımı yenileyeyim diyorum ama SUV mu D sınıfı mı bir türlü karar veremiyorum..2015 te gelecek benzinli otm CRV veya KUGA ya da yeni Mondeo S60 ve İnsignia düşündüğüm araçlar
    Size yeni Passat hayırlı olsun diyeyim..Umarım ben yanılayım da siz dahil kimse DSG mağduru olmasın...şimdilik hoşçakalın..yazışmak üzere

Ne demek ilişkilerin temelinde saygı vardır.

Şimdi durum söyle çalışan direk benim çevremde çok kişiye aldırdım vw. O yüzden emin şekilde konuşuyorum bana yapmaları çok zor. Yaparlarsa tüm açıklarını ve vurulacak noktalarını bildiğim için cesaret edemezler.

Misal size bizim anro yu çağıralım. Kendisi 1.6 tdi dsg Caddy kullanıyor. 90 bin km de şu an.

Yani sorun yaşamak can sıkar ancak yunanistana lansmana gittiğimde araba kadar şanzımandan bahsettiler ciddi bir revizyon mevcut.

Sizde araba alacaksınız kesinlikle passat olmasa bile d sınıfı olsun. Crv gibi qasqhai gibi kuga gibi c suvlara bakmam. Bunu neredeyse hepsini incelemiş biri olarak söylüyorum.

Misal 110 bin en dolu 1.6 dizel crv almak yerine

Inanamazsınız ama ondan daha dolu 1.6 tdi highline manuel passat 108 bin.

Donanıma ben de önem veririm tabi bazı pratikte fazla kullanılmayan cancanlı lafları olanlar hariç..zaten bütçe elverdikçe en üst donanım seviyesini alırım..Şimdi benim yaş icabı (55)) aradığım konfor ve prestij ..benzinli ve klasik otomatik şanzımanlı araç tercihimdir ..Kim ne derse desin CVT ve çift kavramalılara çok sıcak bakmıyorum..Yas icabı tutuculuk belki biraz da)) Ancak yıllardır yurtdışında (Camry-Accord) ve yurtiçinde (Astra) klasik otm şanzıman kullanırım..Hem de kumda çölde vs ..hiçbir sıkıntı yaşamadım. Manuel araç alacam olsam Passat da listemde olur. Ancak dizayn işi biraz zevk meselesi, ilerlemiş yaşıma rağmen Passat ın kasası beni heyecanlandırmıyor..Bence yeni Mondeo ve İnsignia daha estetik geliyor
  • Sis fari varmi

• quote:

Donanıma ben de önem veririm tabi bazı pratikte fazla kullanılmayan cancanlı lafları olanlar hariç..zaten bütçe elverdikçe en üst donanım seviyesini alırım..Şimdi benim yaş icabı (55)) aradığım konfor ve prestij ..benzinli ve klasik otomatik şanzımanlı araç tercihimdir ..Kim ne derse desin CVT ve çift kavramalılara çok sıcak bakmıyorum..Yas icabı tutuculuk belki biraz da)) Ancak yıllardır yurtdışında (Camry-Accord) ve yurtiçinde (Astra) klasik otm şanzıman kullanırım..Hem de kumda çölde vs ..hiçbir sıkıntı yaşamadım. Manuel araç alacam olsam Passat da listemde olur. Ancak dizayn işi biraz zevk meselesi, ilerlemiş yaşıma rağmen Passat ın kasası beni heyecanlandırmıyor..Bence yeni Mondeo ve İnsignia daha estetik geliyor

Anladım sizde babamla yaşıtsınız

Babam otomobilden teknik anlamda çok iyi anlar. Zaten benim bu yaşımda bilgili olmam ve şoförlüğüm babam sayesinde.

Babamla passatı tam 4 saat inceledik. Motor, alt takıma bile baktı. Şu an eskiden beri hayali imiş passat oldukça mutlu. Buda beni mutlu ediyor.

Piyasada bütçemize uygun bakmadığım model kalmadı. Yeni mondeo PowerShift şanzıman ve volvo da kavrama değişimleri mevcut. Dağ kadar riskli gözümde.

Insignia iyi bir tercih olabilir tabi benzin istasyonu varsa.

Ben test suruslerinde ( ki uzun mesafeli 2-3 saat sürüyor) insignia ile şehir içi sakin kullanım ile 11.5 uzun yolda 7.5 civarı tükettim. Eğer isterseniz resimleri de eklerim. Babama ilk bu seçeneği sundum ancak beğenmedi. Ayrıca dizel almak istiyor.

Qasqhai cvt şanzımanla bomba bildiğin. Vaktinde dizel cvt kombinasyonundan fordun ağzı yandı.

Yeni Mondeo da 1.5 ecoboost motorda powershift değil 6 kademeli klasik şanzıman kullanılacak..Powershift e ben de sıcak bakmıyorum ancak çok iddia etmeyeyim ama Volvo da kullanılan ile Ford da kullanılan powershift kaldırabildiği tork değerleri olarak birbirinden farklı şanzımanlar diye biliyorum.
    İnsignia dediğiniz doğru 11 lt yapar..ben yılda 10.000 km yı geçmediğim için çok önemli değil..Ancak Passat da en azından 9 lt ye yakın yakacaktır diye düşünüyorum.gene de D sınıfı için güzel bir değer elbette..Ama Doğuş Grubu bu şekilde temsil ettiği müddetçe VW araç almayı düşünmüyorum
    Qashqai benim gözümde oyuncak araba gibi..ancak çok tutuluyor..Crossover değil de daha çok SUV a yakın alınabilir araçlar da KUGA ve CRV..Bakalım kısmet..CRV turbo benzinli motora 9 ileri şanzıman akuple edecek ..2015 baharda Avrupa yollarında bakalım bize ne zaman gelir..ama incelemeye değer bir araç olacağı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 10 Aralık 2014; 14:17:56 >

• Yeni kasa 1.4 TSİ trend manuel bence alacağınız araçtan çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır

• quote:

2012 model hasar kaydı olmayan 40.000 km'de ilk Sahibinden (-ki sahibiyle ayni is yerindeyiz) Passat 1.4 TSİ dsg trendline araç için 60.000₺ ye anlaşmak üzereyiz sizce fiyat iyi mi? Görüşleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler....

hemen hemen sıfırını aldıgı fiyattan sana satıyor birazdaha pazarlık yap derim
  • Ayyy gercekten inanamadim 1.6 duz passat 108mis inanamiyorum hemen konu komsuya haber vereyim 8 10 tane alalim.almanyada 520 dye a6ya binilen paraya burada hala inanamayip cakma preminyuma,hallice jettaya binelim.kosun kosun..
    (Bu arada madem bilginiz yok yorum yazmayin crvnin en fulu 108 binlik elegance degildir,exclusivedir ve istiosaniz bir daha bakin donanimlarina).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.