Bildirim
PASKALYA TATİLİ OLAYI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inşallah. -
nası daha kryifli yapacaklar hakıında bi bilgi yokmu yani kutumu cıkacak gene ne olacak????? -
2 saat inspection olursa kesin yeni bişey vardır. bekleyelim görelim -
Kesinlikle Jewel Box Tarzi Bir Sey olucak ...
Nick : Vulcain (CaLaMiTy in oasis)
Server : Venice
Level : 43
Guild : TheEmpire
Job : Hunter Level 2 % 4 -
evet jewel box gibi bi şey olacak ama bu sefer yumurta düşüyor yaratıklardan ve onları so -ok a verdiğimizde bize hediye verecek çok iyi oldu bence bu bol bol elixir toplicaz -
bence bu patch ile hack ban geldiği için keyifli olur
kimse giremez yenisi yapılana kadar bot ile
ama güzel item düşme olasılığıda bir okadar yüksek -
ooo çok güsel sürekli egg gelip duruyo bana yalnız bikerede kırdırınca scroll çıkmasın nolur!
-
doktorcum nasılsın kanka ben falçata :D kusra bakma oynayamıyom nezamandır hafta sonuda int yoktu sivasta seniseviyom kib :)) -
ARAMIZA HOŞGELDİN FALÇATAM :D
burlarda takıl artık -
Tabi ne demek babacan sen iste :P ya bide çok lag vardı baya oynadım ama lag fazlalaştı daha dayanamadım lag biter bitmes kasmaya devam babacan ok kib öptüm -
Falcata çabuk gel itemler birikti, sen olmayınca kimse itemde almıyo :)) -
WALLA YA FALÇATA KASA DOLDU AHMET ABİNİN DE DOLDU GEL KURTAR BİSİ -
sos varsa geliyim hemen ayıp ediyonuz:)) -
DOKTOR MSN VARMI YAV VERSENE BANA Bİ ARA BURDAN MI CVP BEKLİCEM SENDEN :) -
VERDİM YA ETEBERİ OYUNDAYKEN VERİRİM GERÇİ GİRDİĞİN YOK KESECEM BİLETİNİ :D -
tamam kanka:) gelecem yakında inş :D burada chat odası gibi oldu admin görmesin :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X