Şimdi Ara

Pasaporta kayıt. Değişik bir sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradım ama böyle bir sorun bulamadığım için soruyorum arkadaşlar.
    Kardeşim wave getirdi gittik işlettik. Fakat Turkcell deki eleman, pasaportun tarih damgası net okunmuyor sorun çıkabilir dedi. Ben de bunun üzerine uçak bileti fotokopisini de verdim, eleman bu resmi evrak değil sorun çıkarsa buna bakmazlar dedi. Neyse evraklar gönderildi. Ama içimde bir şüphe var, ya bir ay sonra küt diye telefonu keserlerse. Şimdi eniştem de burada onun pasaportuna da işletebilirim, ama evraklar gitti tabi artık. Garanti oldun diye öyle bişey yapabiliyomuyuz, ikinci bir pasoporta daha işletsem, birinde sorun varsa diğerinden kurtarsam

• evet pasaport tarih damgasının net olması gerekiyor.

polisten size ait olan giriş çıkış listesinide alabilirdiniz.
  • Hangi polis bu üstad, biraz açıklayabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbagci -- 12 Ekim 2010; 10:57:11 >
  • Selamlar

Bende 10 gün önce açtırıdm wave ama tüm işlemleri kardeşim yaptı ankara'da
    sistem şu şekilde işliyor, sen telefonu açtırıyorsun turkcell yada diğer açılıyor.
    bu evraklar (fotokopi vb.) bu evrakların kontol edilfdiği merkeze gidiyor (devlete ait turkcel değil)
    Bu evraklar doğrumu hile var mı? diye kontrol edilip pasaport giriş tarihi son 1 ay mı
    son 2 yılda başka telefon kaydı var mı diye.

kontorllerde tarih yok diye iptal edebilirler ihtimal dahilinde.

IMEI no kayıt olduğu için 2 bir kez kayıt yapma girişimin bence daha kötü olabilir. 2 kez görünür buda sorun çıkarır bekle gör umarım sorun çıkmaz.
  • Şu linke girip bir bakar mısın?http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php Burada sorgulayınca ne diyor?

Ayrıca şuraya hem imei hemde takip numarasını girip bir bak bu kesin kayıt için gerekli:http://www.mcks.gov.tr/tr/bireyselsorgu.php

ben 3 ekimde kayıt ettirdim, ankamalldeki tim'e, hala onay bekliyor diyor. herşeyde okunuyordu. yani bu işlem o kadar sürüyor. yani normal gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 12 Ekim 2010; 11:49:59 >

• linkte onay bekleniyor yazıyo. Bekleyelim görelim o zaman. Gerçi tarih çok kötü değil, hatta baya okunuyor ama eleman %50 ihtimal demişti.
    Ortada sahtekar bi durum olsa adama koymaz da, böyle adamın biri damgayı doğrudürüst basmadı diye alet kitlenirse baya üzülürüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.