Şimdi Ara

Pasaport Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yeşil pasaportumun süresi 13 aralıkta bitecek. Eylül ayında Barcelona'ya 1 haftalığına gitmeyi düşünüyorum. Bir sorun olur mu ? Aranız da hiç pasaport süresi 6 aydan az kalıp yurt dısına cıkan var mı :)



  • Sorun olmaz, netice olarak pasaportun bitiş süresinden daha fazla vize almayacaksiniz. Uzun sureli vizeler de , pasaportun bitiş tarihini önemsiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten vize başvurusu yapmayacağım ama pasaport kontrolünde sorun çıkartırlar mı bilemedim.
  • Hemen hemen her ülkenin konsolosluk sayfasından pasaport bitiş sürenize 6 aydan az kaldıysa ülkeye giriş yapamayabilirsiniz gibi bir uyarı olur. Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum fakat kesinlikle sorun çıkmaz da diyemem. Az da olsa pasaport polisinin sizi geri çevirme olasılığı var. Riske girmeyim derseniz pasaportu yenileyin.
  • Merhabalar,

    İspanya' da pasaportun geçerlilik süresinin minimum 4 Ay olması gerekiyormuş. Bu bakımdan pasaportunuzu yenilemenizi önerebilirim.

    Pasaport Yenileme Ücretleri ise
    6 aylık 80.50 TL, 1 yıllık 117.60 TL, 2 yıllIk 191.90 TL, 3 yıllık 272.40 TL, 4-10 yıllık 383,85 TL'dir.

    İyi tatiller dilerim.

    İlave olarak :http://forum.donanimhaber.com/m_75363663/tm.htm konu da bize destek çıkarsanız , Donanım Haber ' de Turizm için ayrı bir bölüm açılmasını sağlamış olursunuz , İlginize şimdiden teşekkür ederim. Lütfen bir mesajda siz atınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 23 Mayıs 2013; 8:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende aynı konudan muzdarıbım pasaportumun bıtme suresıne 2.5 ay kaldı yeşil.. hollandaya gıtmek ıstıyorum 1 haftalıgına ama 3 ay kuralı benı korkutuyor dondurulebılrsınız kapıdan denıyor pasaportu da uzatamıyorum.. sizin tecrubenız nasıl oldu gırebıldınızmı ulkeye sorunsuz ? :)
  • merhaba ben ispanayay sorunsuz girdim. Giriş cıkıslarda hiç bir sorun olmadı. Akdeniz ülkeelri bu konuda cok rahat sanırım damga vurdu sadece hiç bir soru vs de sormadı. :) Ama hollandada nasıl olur bilmiyorum :) bende baya korka korka gitmiştim cok şükür birsey olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.