Şimdi Ara

Pasaport saçmalığı(Pasaport işlemlerinin nufus müd. geçmesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz pasaport işlemleri 2 Nisandan sonra nüfus müdürlüğüne geçecek. Bunun kargaşaya yol açacağı kesin. Bende pasaport başvurusu için bugün Konya il emniyet müd. gittim inanılmaz kalabalık vardı ve sıra bana yetişmedi yarın da işlem almayacaklarını kalanların nüfusa başvurmaları gerektiğini söylediler. Bende çıkıp nüfustan randevu alayım dedim, aradım randevu için fakat oradakilerin bu işlemden haberi yok adam çok bilmiş bir şekilde emniyete başvurmam gerektiğini söyledi, durumu anlatım bununla ilgili bilgi yok dedi ve istersem nüfusa gidebileceğimi söyledi. Bir garip Türkiye halleri. Yaptım oldu ülkesi

Edit: 16 Nisan Pasaport rezaleti.

Daha önceki mesajımda başımdan geçenleri aktardım, randevu günüm geldi nüfusa gidip tc'mi girerek sıra aldım beklemeye başladık neyse sıra geldi gittim, bu sıra nufus cuzdanı için sıra yanliş gelmişsin dediler, bende nasıl olur tc girdim bu sırayı verdi dedim, yok olmaz dedi neyse orada mal gibi 40 dk bekledim çıktım karşı tarafa gittim ben saat 14.30 a pasaport randevusu almıştım dedim tamam bekle dedi beklemeye başladım, çalışanlar sistemi tam çözmemiş sürekli hata yapıyorlar birirlerini çağırıyorlar gelenler uğraşıyor yapamayınca hop sisteme reset herşey silbaştan, adamlar sistemle cebelleşiyor birde sistem gidip geliyor takılyor fesupanallah bekle de bekle ayrıca kaç kişinin eksik ya da yanliş yapmişlar onlar gelip gidiyor, benim onumdeki yaşlı teyzenin işemini yaptılar sonra teyze gitti ve meğerse onuda yanliş yamişlar yarın yine çağırırız dediler. Sira bana geldi hatalar, sormalar gırla yine tam işlem bitti derken sistem gitti tam 17.30 kadar sistemin gelmesini bekledim fakat gelmedi yarın yine gideceğim. Güleriz ağlanacak halimize. Tek kelimeyle rezalet, vatandaşa yapılan işkence. Bakalım yarın bizi neler bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puitu -- 16 Nisan 2018; 19:16:12 >

• 16 Nisan'a nüfustan randevu alabildim, bakalım nasıl bir sürprizle karşılaşacağız
  • Haklısınız Konya'da da inanılmaz kalabalık var şimdi birde pasaport ile ehliyet eklenecek inanılmaz bir keşmekeş olacak. İşin tuhaf yanı nüfustakilerin bununla ilgili tam bilgisi yok ve hazırlıklı değiller, hem çalışanların hem vatandaşın başı çok ağrıyacak.
  • Sakın 199 yada internetten aldığınız randevuya guvenmeyin tekrar sorun
  • çok şükür bugün işlemleri tamamlayabildim fakat oradaki kalabalığı görünce neden insanlara bu zulmü yaptıklarını tekrar sorguladım. Bir sürü insan yaşlısıyla genciyle küçücük salonda bekleşiyordu. Millete bunu layık görenleri Allah bildiği gibi yapsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.