Şimdi Ara

PAsaport KAYITDI Silinmesi ? YARDIM Görüşler??=?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşım cihazının kaydını düşürülüp yeniden sağlam pasaporta kayıt yaptırmak istiyor Murat abimden rica ettim ama bugün kontrol ettiğinde kaydın silinmesinin imkansız olduğunu düşmesinin beklenmesi gerektiğini söyledi

Şimdi kaydın düşmesini beklemekten başka çare yok anlaşılan ama pasaportun 1 ay süresi var kayıt için doğru mu ?

Ben diyorum ki? bizim arkadaş evrakları hazır etse yollasa zaten diğer evraklar eksik çıkıp kaydı düşecektir yeni evraklara görede kayıt sağlam şekilde yapılacaktır yapılmasa bile zamanında evrağı yollamış olacaktır arkadaşım en azından 1 aylık süresi yanmaz öyle şey olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 5 Aralık 2012; 14:28:37 >

• DH de açtıuğım en uzun süre cevap yazılmayan konu oldu
  • Dedigin olmaz. Yok oyle evraklari gondersinde oburu eksik cikacak zaten bunlari alsinlar :) ne zaman ki kayit duser o zaman sildirirsin, ne zaman ki sildirirsin o zaman yeniden kayit ettirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Dedigin olmaz. Yok oyle evraklari gondersinde oburu eksik cikacak zaten bunlari alsinlar :) ne zaman ki kayit duser o zaman sildirirsin, ne zaman ki sildirirsin o zaman yeniden kayit ettirirsin.

eee pasaportun kayıt süresi 1 ay dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Dedigin olmaz. Yok oyle evraklari gondersinde oburu eksik cikacak zaten bunlari alsinlar :) ne zaman ki kayit duser o zaman sildirirsin, ne zaman ki sildirirsin o zaman yeniden kayit ettirirsin.

eee pasaportun kayıt süresi 1 ay dimi?

kayıt süresi 1 ay.
    ancak, kayıtlı bir telefon başkasının adına kaydedilebilir mi? bununBTK telefon edip öğrenin.

başvuru da yapılan ilk dilekçe önemli. yani, sen başvurunu yap hatta e-devlet ile yap. vergiyi öde. sonra uğraşırsın...

• Bu konuyu kullanırsanız daha hızlı cevap alırsınız

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49517202
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.