Şimdi Ara

Pasaport kayıt hakkında enterasan bilgi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim anlatmaya çalıştığım şey yukarıdaki açıklamadaki yazılana göre bence doğru anladım 1-2 kelime cümle yanlış yazarda 2. Kez yanlış yazılmaz.
    Yani satıcının satmaya çalıştığı cihazda 2 ayrı sorun var.
    1. Kayıtlı değil
    2. Sim kilitli cihaz
    Hadi diyelim (sanmıyorum ama neyse) dediği gibi 4 ay sonra telefona Yurtdışı tak takıp 4 ay süresini sıfırlamış olalım.
    Tekrar Türkiye hattı taktığımızda sim kilitli vs şeklinde uyarı verecek yani şebeke olmayacak. Bunun İçin gevey gerekli.

Normal şartlarda yasal olarak pasaport a kayıt ettirilse bile dediğim gibi gevey siz kullanılmaz.

Tekrar diyorum 4 ay süreyi sıfırlamakla alakası yok gevey in

İsterseniz cihazı alın deneyin. Bence satıcı kelime oyunu yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0667FD738

Benim anlatmaya çalıştığım şey yukarıdaki açıklamadaki yazılana göre bence doğru anladım 1-2 kelime cümle yanlış yazarda 2. Kez yanlış yazılmaz.
    Yani satıcının satmaya çalıştığı cihazda 2 ayrı sorun var.
    1. Kayıtlı değil
    2. Sim kilitli cihaz
    Hadi diyelim (sanmıyorum ama neyse) dediği gibi 4 ay sonra telefona Yurtdışı tak takıp 4 ay süresini sıfırlamış olalım.
    Tekrar Türkiye hattı taktığımızda sim kilitli vs şeklinde uyarı verecek yani şebeke olmayacak. Bunun İçin gevey gerekli.

Normal şartlarda yasal olarak pasaport a kayıt ettirilse bile dediğim gibi gevey siz kullanılmaz.

Tekrar diyorum 4 ay süreyi sıfırlamakla alakası yok gevey in

İsterseniz cihazı alın deneyin. Bence satıcı kelime oyunu yapmış
    Hocam cihaz da sim kilit yok da neyse daha uzatmaya gerek sanırım iyi geceler

• yasaklar kalkarsa Ağustos’ta deneyeceğim bakalım oluyor mu olmuyor mu? mantıksız değil aslında bu şekilde sıfırlanması. tabii ki bu ilanı veren satmak için yalan da söylüyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

yasaklar kalkarsa Ağustos’ta deneyeceğim bakalım oluyor mu olmuyor mu? mantıksız değil aslında bu şekilde sıfırlanması. tabii ki bu ilanı veren satmak için yalan da söylüyor olabilir.
    Hocam doğruluğunu öğrenebilmek için tam da 4 ay dolup bu işlemi tekrarlarken görmek lazım

• iphone 7 kayıtlı değil kayıt etmeyi de düşünmüyorum, normal süresi doldu Türkiye’ye tatile geldiğimde belli olur. sonucu buraya yazarım.

• gelisme var mi beyler.

• Bu konuyu araştıran somut bilgi verebilecek kimse var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam denemek için fırsatım olmadı deneyen bi arkadaş varsa haber eder heralde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.