Şimdi Ara

Pasaport Kaydı ile İlgili Problem(Yurda giriş kontrolü başarısız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
95.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flop

    Alman vatandaşı olarak da Alman pasaportum ile e-devlet üzerinden kayıt yaptırabilir miyim?
    Çifte vatandaş değilim, eski tip Mavi kartım var.

    Alıntıları Göster
    konuyu hortlatmış olabilirim ama ben hallettim yukarıda arkadaşın dediği gibi aynı hatayı bende aldım yapmanız gereken pasaporta yeni çipli pasaportu seçip pasaport no yu girmeniz ben böyle çözdüm saygılar
  • Merhabalar...aynı sorunu bende yaşıyorum ve bu dünden beri canımı sıkıyor...dün maliye'ye gidip ödemeyi yaptım ama nedense bir türlü olmuyor (yurda giriş kontrolü başarısız) hatası veriyor...06/02/2016 giriş yaptım alman vatandaşıyım...yasal uyarı msj'ı geldi son 54 gün kaldı...ne yapmam gerekiyor..? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sev27Can

    Merhabalar...aynı sorunu bende yaşıyorum ve bu dünden beri canımı sıkıyor...dün maliye'ye gidip ödemeyi yaptım ama nedense bir türlü olmuyor (yurda giriş kontrolü başarısız) hatası veriyor...06/02/2016 giriş yaptım alman vatandaşıyım...yasal uyarı msj'ı geldi son 54 gün kaldı...ne yapmam gerekiyor..? Yardımcı olursanız sevinirim...
    sev27can e devlette pasaportunu tc pasaportu ve alttaki linki yeni tip cipli pasaportu işaretler ve pasaport numaranın tamamını harf dahil yazarsan oluyor...
  • Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.

    Bir haftadır aynı hatayı alıyorum..
    Bir yol var mı başka türlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kxxn

    Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.

    Bir haftadır aynı hatayı alıyorum..
    Bir yol var mı başka türlü
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR PASAPORT TİPİ YENİ TİP OLANI SEÇİNİZ VE PASAPORT NUMARASININ TAMAMINI YAZINIZ.SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR İNŞALLAH.
  • Arkadaslarim Kibrisa giris yapip donen arkadasimin pasaportu ile kayit yaptirabiliyor muyuz? Bana guncel bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternalsun

    Arkadaslarim Kibrisa giris yapip donen arkadasimin pasaportu ile kayit yaptirabiliyor muyuz? Bana guncel bilgi verebilirseniz sevinirim.
    arkaaslar bende ayn sıkıntıları yaşıyorum kıbrıs ile ilgili..benım sorum hudut belgesınde 3 adet damga var turkıyeden cıkıs kıbrısa gırıs kıbrıstan cıkıs...tekrar giriş tarihi yok bu sıkıntı yaratırmı acaba turkıyeye gırerken bır daga dahamı olması gerekıyor
  • arkadaslar ben hallettim btk yı arayıp.. kıbrıstan türkiyeye girişte tc kimlik kartnızla giriş yaptığınız için hudut belgesi ni değil tc kilik kartı girişini seçiyorsunuz belgeyi eren üle olarak türkiyeyi seçiyorsunuz çünki türkiyeye giriş yapıoruz.. belge no kısmınada tc kimik kartınki otoğrafın altındaki 6 haneli seri no yazılıyor..yukarıa arkadasların yazdığı her şeyi yazdım ama en son bu şekilde hallettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akccan1

    arkadaslar ben hallettim btk yı arayıp.. kıbrıstan türkiyeye girişte tc kimlik kartnızla giriş yaptığınız için hudut belgesi ni değil tc kilik kartı girişini seçiyorsunuz belgeyi eren üle olarak türkiyeyi seçiyorsunuz çünki türkiyeye giriş yapıoruz.. belge no kısmınada tc kimik kartınki otoğrafın altındaki 6 haneli seri no yazılıyor..yukarıa arkadasların yazdığı her şeyi yazdım ama en son bu şekilde hallettim

    Kıbrıstan giriş yapan arkadaşlar için son formül budur. Arkadaşa teşekkürler ....
  • apowap54 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde direk çözüldü. Çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepndark

    quote:

    Orijinalden alıntı: akccan1

    arkadaslar ben hallettim btk yı arayıp.. kıbrıstan türkiyeye girişte tc kimlik kartnızla giriş yaptığınız için hudut belgesi ni değil tc kilik kartı girişini seçiyorsunuz belgeyi eren üle olarak türkiyeyi seçiyorsunuz çünki türkiyeye giriş yapıoruz.. belge no kısmınada tc kimik kartınki otoğrafın altındaki 6 haneli seri no yazılıyor..yukarıa arkadasların yazdığı her şeyi yazdım ama en son bu şekilde hallettim

    Kıbrıstan giriş yapan arkadaşlar için son formül budur. Arkadaşa teşekkürler ....

    Kesin çözümdür. denendi. Türkiye seçiyoruz ve seri no olarak fotonun altındaki numara.
    teşekkürler.




  • Bende aynı sorunu yaşıyordum. Telefon Suudi Arabistan'dan geldi. Pasaport eski tip gri seçiyordum ve pas. No olarak harf ve başındaki sıfırları atarak 6 haneli rakamı giriyordum ancak kabul etmiyordu. Pasaportu Yen'i tip çipli seçip pas. No yu harf ve 8 rakam olarak tam girince kayıt yaptırdım.
  • Gürcistan batum'dan giriş çıkış yapıp kayıt yaptıran oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak043

    Bende aynı sorunu yaşıyordum. Telefon Suudi Arabistan'dan geldi. Pasaport eski tip gri seçiyordum ve pas. No olarak harf ve başındaki sıfırları atarak 6 haneli rakamı giriyordum ancak kabul etmiyordu. Pasaportu Yen'i tip çipli seçip pas. No yu harf ve 8 rakam olarak tam girince kayıt yaptırdım.

    Dedıgınız gıbı yaptım. Odeme yapıldı mesajı gozukuyor. Imeı onaylamaya bastıgımda bilinmeyen bır hata olustu hatası verıyor.
  • Btk da mı sorun var e devlet temi? Harci yatırdım. E devletten pasaport bilgilerini giriyorum sürekli aynı problemi veriyor. Pasaport sahibinin giriş bilgilerine ulaşılmadı tekrar deneyiniz diye.
  • Arkadaşlar 2 gün önce Kıbrıstan girerek kayıt yaptırmak için uğraştık. Askeriyeden verilmiş belge numarası bile olmayan bir belge vardı. Fakat şöyle hallettik. Kimlik kartıyla girişi seciyoruz. Belgeyi veren türkiye seciyoruz. Yeni kimlik kartının seri nosunu yazıyoruz. Direk görüyor denenmiş ve başarılmıştır.
  • ayse35061111 A kullanıcısına yanıt
    Uzun uğraşlar sonucu bu mesajı okuyup sorunuma çare buldum. Teşekkür ederim.
    NOT:Pasaport eski olmsına rağmen yeni tip çipli seçimi yapılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drsafa61

    Arkadaşlar 2 gün önce Kıbrıstan girerek kayıt yaptırmak için uğraştık. Askeriyeden verilmiş belge numarası bile olmayan bir belge vardı. Fakat şöyle hallettik. Kimlik kartıyla girişi seciyoruz. Belgeyi veren türkiye seciyoruz. Yeni kimlik kartının seri nosunu yazıyoruz. Direk görüyor denenmiş ve başarılmıştır.

    Evet kesinlikle çalışan yöntem budur. Sadece not olarak yazıyorum, eski kimlik kartı kullanıyorsanız, fotoğrafın altında yer alan 6 haneli numarayı yazmalısınız.
  • Konuyu hortlatmış gibi olmayım da gün itibariyle kıbrıstan aldığım telefonu kayıt ettirdim. Aptal saptal polislerle muhattap oldum sağolsun BTK'nın bilgi bölümündeki bayan yardımcı oldu.

    Burada anlatılanların hepsini yaptım maalesef çözüm olmadı. Yapmanız gerekeni anlatıyorum.

    1. Öncelikle internet tarayıcıları problem çıkarıyor. Chrome kullanıyordum ödediğim vergiyi görmüyordu. Internet Explorer ile giriş yaptığımda ödediğim vergi gözüktü.
    2. Hudut Geçiş Belgesini seçin. 2. olarak verilen yer olarak Türkiyeyi seçiyoruz. Belge no kısmına da tc kimlik no'yu yazıyor. Kaydımız gerçekleşiyor.

    Kolay gelsin arkadaşlar.
  • Merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak.
    Amcamlar Kapıkule'den yurda giriş yaptı, amcamın oğlunun üzerine pasaport kaydı yaptırmak için e-devlet şifresi aldık, vergisini yatırdık ama e-devlet'ten kayıt yapılamıyor.
    Amcamın oğlu çifte vatandaş, Fransa pasaportu ile yurda giriş yaptı.
    Hep Kıbrıs konusu konuşulmuş ama gurbetçilerin getirdiği telefonların kaydı nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.