Şimdi Ara

Pasaport Kaydı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pasaportum var cihaz alsam nerede kayıt ettirebilirim.Bir de ne kadar para ödemem gerekir?Ek olarak Turkcell Time kaydettirsem başka hatla kullansak problem oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HQ-7

Pasaportum var cihaz alsam nerede kayıt ettirebilirim.Bir de ne kadar para ödemem gerekir?Ek olarak Turkcell Time kaydettirsem başka hatla kullansak problem oluyor mu?

turkcell de kaydettirin,başka hatla da sorunsuz çalışır,10 tl filandı ücreti,değişti mi bilmiyorum...
  • bu kayıtın süresi var mı yenilenmesi gibi?
  • quote:

bu kayıtın süresi var mı yenilenmesi gibi?

son bir ay içinde yurtdışından türkiyeye giriş yapmanız gerekir. benim anladığım sizin sadece pasaportunuz var ama giriş çıkış yapmamışsınız.

istediğiniz hattı kullanabilirsiniz, hangi gsm şirketinde kayıt yaptırdığınız önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

quote:

son bir ay içinde yurtdışından türkiyeye giriş yapmanız gerekir. benim anladığım sizin sadece pasaportunuz var ama giriş çıkış yapmamışsınız.

istediğiniz hattı kullanabilirsiniz, hangi gsm şirketinde kayıt yaptırdığınız önemli değil.

aslında pasaport benim değil başka biri verecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

quote:

aslında pasaport benim değil başka biri verecek

anladım. dediğim gibi türkiyeye giriş yaptıktan bir ay içinde telefonu kayıt ettirebilirsiniz 10 tl karşılığında. turkcell tim lerinini hepsi bu işlemi yapıyor.

bir aylık süreyi geçirmeyin.

ve aynı pasaporta 2 yıl içinde tek bir cep telefonu kayıt ettiriliyor. haberiniz olsun.

• Ben geçen ay 5 TL'ye kaydettirdim Turkcell'de, ne zaman 10-15 TL oldu ki?

Ha, sokak aralarındaki Turkcell'in TIM dediği ama gerçekte kıytırık birer GSM Shop'tan ileri gidemeyen yerlere giderseniz Allah ne verdiyse geçirmeye çalışıyorlar... Bizim bir arkadaşa da SIM kartınız iPhone 4s'te çalışmaz diye korkutup microsim satmışlar, adam kestirip kullanacağım dediği halde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.