Şimdi Ara

PAŞABAHÇE ve BORCAM 1 alana 1 bedava - migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
4.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20-24 haziran tarihleri arasında PAŞABAHÇE ve BORCAM markalı ürünlerde 1 alana 1 bedava .. Buraya dikkat edin , eğer değişiklik olmadıysa. 2.ürünün en düşük fiyatlı tutarı düşülecektir diyor. 2 tane aynı fiyatlı üründen alırsanız sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 20 Haziran 2017; 10:30:28 >

• Hocam katalog ürünü de değil, bunun neden düşmediği hakkında bir fikrin var mı?
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/55740078-32779-p-bahce-420415-linka-mesrubat-bardagi-6li

MH ye de mail attım bakalım..

Edit: Düşük olan fiyatla alakalı bir problem varmış farklı farklı ürünlerden iki tane alsanız bile saçmalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanozdenn -- 20 Haziran 2017; 10:49:46 >
  • ozkanozdenn kullanıcısına yanıt
    düşüyor bir sıkıntı yok.
  • Bende Aqua kase vardı 11 tl onu zulalamistim bulan olmadiysa onlari alicam yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün money kullanarak ürün aldım. Baktım ki düşmemiş. Money ile alımda sistemsel sıkıntı oluyomuş. Ürünü iade etmek istedim. Sonrada sistemsel ise tüketicinin problemi değil bu. Siz bana ürünlerimi verin. Fazla aldığınız moneyi iade edin dedim. Hediyem karta yüklediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • borcam bitcoin karsisinda deger kazaniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞOK MARKETLER 1 ALANA 1 BEDAVA
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Bugün money kullanarak ürün aldım. Baktım ki düşmemiş. Money ile alımda sistemsel sıkıntı oluyomuş. Ürünü iade etmek istedim. Sonrada sistemsel ise tüketicinin problemi değil bu. Siz bana ürünlerimi verin. Fazla aldığınız moneyi iade edin dedim. Hediyem karta yüklediler.

Aslında bu moneyleri hediyemcard a atmanın bir yolu olmalı
  • sanalmarket üzerinden aldım fiyat düşmesinde problem olmadı ama arayıp hemen iptal ediyorlar elimizde yok diye. değişik ürünlerde denedim hiçbiri kalmamış!!! Acaba kalmadı mı yoksa göndermiyorlar mı diye merak ediyor insan.
  • au07 A kullanıcısına yanıt
    her 2 ihtimalde olabilir. kalmadı olayıda doğrudur. çünkü kampanya döneminde tabii yerindeyse saldırma oluyor o yüzden stok kalmıyor. ben sırf bununla karşılaşmamak için sabah mağaza açıldığında ilk ben girdim ve hem reyondan hem depodan çıkartarak ürünlerimi aldım. 09:02 saatinde kasadan geçtim çıktım. sanalmarket ile mağaza stokları ayrı değil. siz sanalmarketten sipariş geçtiğinizde genelde teslim saat aralığınıza 1 saat kala.sanalmarket görevlisi sepette mağazada dolaşarak reyonlardan ürünleri toparlayarak yada depoda varsa orda alarak siparişinizi hazırlıyorlar. (kampanya dönemlerinde bir gün önce yada sabahtan bütün siparişleri önceden inceleyip erkenden sizi arıyorlar hangi ürünler olmadıklarını)

tabii birde dediğiniz öbür seçenek var. Fiyatı düşmüş delist ürünleri siz sipariş geçtikten sonra farkediyorlar ve size yok geçip siparişi iptal edip. kendilerine alıyor. Bu her mağazada geçerli değil çakal personele bağlı.

• ondan hiçbiryerde kalmadı maalesef. 2 kampanya öncesi bitti stoklar.
  • 2 tane alınca 15 tlye gelir tanesi. Nasıl sizce alayımmı

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Bundan aldım dün 2 küçük olanın dışındakiler iyi. yuvarlak tepsi ve kapaklı tencere iş görür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler delist 27 tl , 1alana 1bedava ile 13.50 ye gelir ki içindeki dikdörtgen tepsiyi bile o fiyata almak imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: trustee.

Beyler delist 27 tl , 1alana 1bedava ile 13.50 ye gelir ki içindeki dikdörtgen tepsiyi bile o fiyata almak imkansız

ürün linkini koysanız daha iyi olur ben bulamadım sanalmarkette

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Sanaldan değil mağazadan aldım oyüzden maalesef link yok 🤦‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: trustee.

Beyler delist 27 tl , 1alana 1bedava ile 13.50 ye gelir ki içindeki dikdörtgen tepsiyi bile o fiyata almak imkansız

İstanbul'da her yerde bunu arıyorum, henüz bulamadım

• Garip Bedevi G kullanıcısına yanıt
    Arkadaş barkodu paylŞmış. Yakınınızdaki mağazayı arayıp barkodu vererek nerelerde var öğrenebilirsiniz. Kampanya başlamadan önce anadolu hisarı ve süreyyapaşada 14 adet filan vardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.