Şimdi Ara

Paşa, Paşa, biz yelkenleri atlastan.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kimseye anti fenerli demek haddiniz değil.

Ağzımızla kuş tutsak beğenilmiyor derken bu takım ne yapmış da beğenelim söyleyin de bilelim.

Lig havlu

Uefa havlu

Türkiye kupasında yarı finale çıktı diye " ooo bravo " diyecek değiliz.

Takım harcanan paranın karşılığını hem oyun anlamında hem puan anlamında vermiyor. Kötü oynayıp puan alsak en azından kazanıyoruz deriz ama o da yok.

Sizin gibi , türkiye kupasında üst tura çıkınca , yelken şubesi , masa tenisi kupa kazanınca sevinen taraftarlar temizlenince bu kulüp rahatlayacak asıl

Takım kötü giderken adınız gözükmüyor ama galibiyet alınca hemen damliyorsunuz maşallah. Yönetim para verse bu kadar iyi yapamazsınız bunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben az önce ne okudum??

Orijinalden alıntı: mimleon

Asıl soru şu olmalıydı.....
    "Bırakın Sergeni falan, asıl seneye bu taraftarlane yapacağız?"
    "Ağzımızla kuş tutsak beğenmeyenler traftar adı altında kulübü ve seçilmiş yönetimi doğrarken işimiz oldukça zor olacak" diyenlerdenim.

3 Temmuz süreci sizin gibi anti Fb bir kesim üretti.
    ama yakındır, tüm çöpler temizlenecek.......

Ağzı ile kuş tutma tarafını anlayamadım pardon ?
    Bu yönetim bırak ağzı ile kuş tutmayı ayakları ile eliyle vucut organlarını geçtim eline havalı tüfek versen kuşu vurup tutamaz. Bunlar basiretsiz becereksiz ordusu. Futboldan bir gram bile anlamayan narsist kalın kafalı insanlar. Koskaca Fenerbahçeyi uçurumun eşiğine getirdiler. Bir tek itmesi kaldı onuda ne zaman yapacaklar diye bekliyoruz.

• Şakaysa komik değil, ciddiyse hiç komik değil.

Ama senin gibi yaşının değil makamının adamı olmaya çalışanlar maalesef böyle.

Aziz Yıldırım ın pavalı dedikleri senin gibiler işte. Ne halt yerse yesin, takım ne duruma düşerse düşsün Aziz başkan diye paçalarında gezen sizin gibi tipler.

Şu forumda çok boş yorum atan adam var. Sen de onlardan birisin.

Bilgin Gökberk gibi koftiden kelimeleri alt alta yazınca bir halt dediğini zannediyorsun ama senin yazdıklarını okusa kargaların nesli tükenir gülmekten.
    size lafım yok,
    çünkü siz daha FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ne demek onu bilmiyorsunuz.

diğer kulüp taraftarlarına da,
    önce gidin kendi kulübünüzdeki çamurları temizleyin sonra gelin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ama maalesef bugün gelinen noktada az da olsa haklılık payı var, fenerbahçe ne idi, neden sevmiştiktik ya da sevinmek için mi sevmiştik, canımız fenerbahçe için sadece şampiyonluğa oynarken mi feda olsundu, fenerbahçe biricik sevgilimiz değil miydi, şimdi kendi taraftarından niye yosma muamelesi görüyor, bunların hepsi irdelenmesi gereken konular,

şuan kulüpte kötü oyuncular olabilir, kötü yönetiliyor da olabiliriz ama kalkıp da hiçbir fenerbahçeli, bir cimbomlu gibi bu kulübün şuanki bütün değerlerine -yöneticisine, kaptanına, futbolcusuna, teknik direktörüne, başkanına, taraftarına- ağız dolusu küfürler edemez, etmemeli, bugün yapılanlar eleştir değilidir,

dedim ya bir cimbomlunun küfüründen bir farkı yok, zaten fenerbahçe'ye saldıranları gördüğüm anda -kahvede, sokakta, statta- bireysel olarak müdahale ediyorum ve buna devam edeceğim, fenerbahçe hakkında herkes -en azından benim yanımda- düzgün konuşacak, bütün fenerbahçelileri de buna davet ediyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tadic on fire! &#128293;

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

konu sahibi herifi günahım kadar sevmem, yıllardır hilafet yardakçılığı yapar forumda ve çıkarı olduğuna da eminim, birbirimize hakarete varan tartışmaları çok yaşadık,

ama maalesef bugün gelinen noktada az da olsa haklılık payı var, fenerbahçe ne idi, neden sevmiştiktik ya da sevinmek için mi sevmiştik, canımız fenerbahçe için sadece şampiyonluğa oynarken mi feda olsundu, fenerbahçe biricik sevgilimiz değil miydi, şimdi kendi taraftarından niye yosma muamelesi görüyor, bunların hepsi irdelenmesi gereken konular,

şuan kulüpte kötü oyuncular olabilir, kötü yönetiliyor da olabiliriz ama kalkıp da hiçbir fenerbahçeli, bir cimbomlu gibi bu kulübün şuanki bütün değerlerine -yöneticisine, kaptanına, futbolcusuna, teknik direktörüne, başkanına, taraftarına- ağız dolusu küfürler edemez, etmemeli, bugün yapılanlar eleştir değilidir,

dedim ya bir cimbomlunun küfüründen bir farkı yok, zaten fenerbahçe'ye saldıranları gördüğüm anda -kahvede, sokakta, statta- bireysel olarak müdahale ediyorum ve buna devam edeceğim, fenerbahçe hakkında herkes -en azından benim yanımda- düzgün konuşacak, bütün fenerbahçelileri de buna davet ediyorum,

İyi diyorsun, hoş diyorsun, elbette hiçbir Fenerbahçe'li kendi camiasından olan birine küfür etmemeli ama taraftar artık öyle bir noktaya geldi ki, bu tarz çıkışlara kızamıyorum artık. Çünkü taraftarda sabır kalmadı. Göz göre göre yapılan yanlışlar, ben ne dersem o olur tarzı kibir kokan demeçler, başarılı insanların kulüpten uzaklaştırılması, yanlış transferlere saçılan milyonlar ve en önemlisi vizyonsuzluk taraftarı bu noktaya getirdi. Haliyle insan bunun tam tersini savunanı görünce, hele "ağzıyla kuş tutsa taraftar beğenmiyor" tarzı ütopik gerçek dışı yorumlar görünce, tepki de ona göre oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aldueren -- 3 Mart 2017; 19:11:6 >

• Abuk subuk bir sürü kampanya yapıldı ama üyeliğimi yine de iptal ettirmedim.

Pazar günkü maçtan sonra, TR ligi üyeliğimi iptal edeceğim.

Ne zaman Aziz Yıldırım o koltuğu çok daha modern, çok daha saygılı, çok daha gelişmiş bir başkana bırakacak o zaman yeniden açarım üyeliği.

Sıkıldım ben artık bu tiyatrodan.
    sakin ve mantıklı bir şekilde okuyup yorumlayın.

Spor kulübü 1 başkan, 1 tknikdirektör, 11 futbolcu ve maç sonucundan oluşmaz.

Orijinalden alıntı: Kakà

Kimseye anti fenerli demek haddiniz değil.

Ağzımızla kuş tutsak beğenilmiyor derken bu takım ne yapmış da beğenelim söyleyin de bilelim.

Lig havlu

Uefa havlu

Türkiye kupasında yarı finale çıktı diye " ooo bravo " diyecek değiliz.

Takım harcanan paranın karşılığını hem oyun anlamında hem puan anlamında vermiyor. Kötü oynayıp puan alsak en azından kazanıyoruz deriz ama o da yok.

Sizin gibi , türkiye kupasında üst tura çıkınca , yelken şubesi , masa tenisi kupa kazanınca sevinen taraftarlar temizlenince bu kulüp rahatlayacak asıl

Takım kötü giderken adınız gözükmüyor ama galibiyet alınca hemen damliyorsunuz maşallah. Yönetim para verse bu kadar iyi yapamazsınız bunu

Peki ya kupayı kazanırsa? Oyuncuların hepsinin formsuz olduğu, teknik direktörün saçma taktiklerle maça çıktığı, seyircinin takımı yalnız bıraktığı bir seneyi Fenerbahçe kupayla kapatırsa bu kimin başarısıdır?

Doğru tahmin, Aziz Yıldırım.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.

• Türkiye kupasını başarı olarak gören zihniyet yüzünden bu haldeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • 57 yıllık Lig tarihinde 19 şampiyonluk demek, her 3 yılda bir bu kupayı kazanmamız demektir.
    arada bir kaç Türkiye Kupası ve Uefada çeyrek final var.

Sanki Barcelona gibi takımız da onu sorguluyor!.........

Ayrıca unutlmaması gereken bir şey daha var.....
    bu Kulüp 3 Temmuz gibi vahim bir badireyi atlattı,
    başka takım/camia olsa, kepenkleri kapatıp gitmişti.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 1 başkan, 1td, 11 futbolcu ve bu futbolcuların maç sonuçlarından ibaret değildir.

aklınızı başınıza alın..........

Orijinalden alıntı: mimleon

57 yıllık Lig tarihinde 19 şampiyonluk demek, her 3 yılda bir bu kupayı kazanmamız demektir.
    arada bir kaç Türkiye Kupası ve Uefada çeyrek final var.

Sanki Barcelona gibi takımız da onu sorguluyor!.........

Ayrıca unutlmaması gereken bir şey daha var.....
    bu Kulüp 3 Temmuz gibi vahim bir badireyi atlattı,
    başka takım/camia olsa, kepenkleri kapatıp gitmişti.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 1 başkan, 1td, 11 futbolcu ve bu futbolcuların maç sonuçlarından ibaret değildir.

aklınızı başınıza alın..........

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.