Şimdi Ara

Partilerin alacağı oyu quantum bilgisayarla tahmin ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: hesaplarımda kritik bir hata yaptım geri döneceğim

edit :

su an en sonki formülüme göre baskanlık seçimlerinde

Ak Parti-MHP'nin ittifak adayının 25.474.464 oy alıcağını tahmin ediyorum. Bu sene seçim yapılırsa oy veren 51,021,651.87 seçmen olacak.

Geriye 25,547,187 kişi kalıyor ama 510,943.74 kişi mizah amaçlı Zeki Müren'e oy vericeği için AKP kazanıcağını tahmin ediyorum. Yani muhalefetin adayının 25,036,244 oyu var.

Seçimler 2023'de yapılacağı için gerçek hesaplamanın seçimden 1 ay önce yapılması gerek ki quantum güçleri daha etkili olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 27 Mayıs 2021; 12:56:13 >

• Öncelikle googlede quantum computer price yazdım
    https://futurism.com/quantum-desktop-computer-5000
    Bu linkte yazana göre 2011 yılında 10 milyon dolar değerinde imiş ama günümüzde evlerde kullanılacak quantum bilgisayarı 5k dolar civarına elde edilebilir demişler. 5k dolar 40bin tl üstü ediyor, tabi direk yurtdışı fiyatı ile, ülkemizde vergilerle bu fiyat 80k tl civarı olur herhalde.

Bu ön bilgiden sonra verdiğin oy oranlarını kabaca topladım, yaklaşık 35 milyon oy var, direk oranlarsam akp yüzde 59-60 ediyor. Tabi başka partilerde olacak kabaca 40milyon seçmen olsa dedim, tamamen farazi olarak akp yüzde 51 gibi bir oy alacak demişsin.
    Yine googleye girip akp eski seçimler oy oranları diye arattım.
    www.sabah.com.tr
    GEÇMİŞ SEÇİM SONUÇLARI | SABAH
    https://www.sabah.com.tr/secim-sonuclari

Burada yazana göre cumhurbaşkanı seçimi ve referandum sonuçları hariç yüzdesel olarak akp bu kadar oy almamış gözüküyor.
    Tabi dediğim gibi farazi olarak seçmen sayısını tahmini alarak kabaca hesap yaptım senin gibi quantum bilgisayar ile hesap yapmadım.

Neyse daha uzatmadan şunu demek istiyorum, başta ekonomi olarak birçok problem varken akp yüzdesel olarak en yüksek oyunu alacak diye hesaplayan quantum bilgisayarın yandaş olabilir 😂

İşin şakası bir yana ülke gündeminde, gündem konuları olmasını tercih ediyorum. Bu konu sanki konu dışı için daha uygun olurmuş. Yine de emeğine sağlık diyorum =)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aytug25

Öncelikle googlede quantum computer price yazdım
    https://futurism.com/quantum-desktop-computer-5000
    Bu linkte yazana göre 2011 yılında 10 milyon dolar değerinde imiş ama günümüzde evlerde kullanılacak quantum bilgisayarı 5k dolar civarına elde edilebilir demişler. 5k dolar 40bin tl üstü ediyor, tabi direk yurtdışı fiyatı ile, ülkemizde vergilerle bu fiyat 80k tl civarı olur herhalde.

Bu ön bilgiden sonra verdiğin oy oranlarını kabaca topladım, yaklaşık 35 milyon oy var, direk oranlarsam akp yüzde 59-60 ediyor. Tabi başka partilerde olacak kabaca 40milyon seçmen olsa dedim, tamamen farazi olarak akp yüzde 51 gibi bir oy alacak demişsin.
    Yine googleye girip akp eski seçimler oy oranları diye arattım.
    https://www.sabah.com.tr/secim-sonuclari
    Burada yazana göre cumhurbaşkanı seçimi ve referandum sonuçları hariç yüzdesel olarak akp bu kadar oy almamış gözüküyor.
    Tabi dediğim gibi farazi olarak seçmen sayısını tahmini alarak kabaca hesap yaptım senin gibi quantum bilgisayar ile hesap yapmadım.

Neyse daha uzatmadan şunu demek istiyorum, başta ekonomi olarak birçok problem varken akp yüzdesel olarak en yüksek oyunu alacak diye hesaplayan quantum bilgisayarın yandaş olabilir 😂

İşin şakası bir yana ülke gündeminde, gündem konuları olmasını tercih ediyorum. Bu konu sanki konu dışı için daha uygun olurmuş. Yine de emeğine sağlık diyorum =)

Bu quantum bilgisayarını sahibinden de ucuza buldum. Heralde bitcoin madenciliği için kullanılıyordu bitcoin çökünce ucuza koymuşlar.

su an en sonki formülüme göre baskanlık seçimlerinde

Ak Parti-MHP'nin ittifak adayının 25.474.464 oy alıcağını tahmin ediyorum. Bu sene seçim yapılırsa oy veren 51,021,651.87 seçmen olacak.

Geriye 25,547,187 kişi kalıyor ama 510,943.74 kişi mizah amaçlı Zeki Müren'e oy vericeği için AKP kazanıcağını tahmin ediyorum. Yani muhalefetin adayının 25,036,244 oyu var.

Seçimler 2023'de yapılacağı için gerçek hesaplamanın seçimden 1 ay önce yapılması gerek ki quantum güçleri daha etkili olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gündemhaberleri

bu yalandır, video eski bir video dokuzuncu falan değil eski bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 27 Mayıs 2021; 13:1:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.