Bildirim
Part Time Işten Geliyorum (SSLI)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sıkıntı yapma yalnız değilsin forumun %90 ı senle aynı hayatı yaşıyor. -
Sanmıyorum hocam... herkes mutlu gibi. Benim wpde konuştuğum kız bile yok. Instagram da dahil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
varınız yoğunuz kız olmus tiplere bak yaa -
Kolay gelsin hocam wp den instadan kızla konuşunca değişen ne oluyor acaba -
En azından vakit öldürmek için, evde ders çalıştıktan sonra uygulama geliştiriyorum. AMA bu rutinler her gün istisnasız oluyor. Artık BIK-TIM. Biraz da diğer insanlar gibi eğlenmek kafelere gitmek istiyorum. Birine sarılmak. Eğlenmek. 18 yaşında yemin ederim üstümde o kadar iş var ki. Bir yandan okul bir yandan uygulamalar bir yandan part time iş. Yazık şu halime bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 19 Aralık 2016; 17:32:16 > -
sıkıntı yapılcak şeyler değil.bende 27 yaşındayım aynı şekilde konuştuğum kız yok.hayatımdan memnunum.kazanıyorum harcıyorum kimseye hesap vermiyorum.illaki herşey kız değil.önünde çok zaman var eğitimini bitir hayata atıl hepsi olur.bu günlerini vaktini iyi değerlendir zaman çok çabuk akıyor ve geçmişe dönüp baktığında eğitim ve öğretiminle alakalı pişmanlık duymassan emin ol çok rahat bir hayat geçirirsin Allah başka dert tasa vermez ise.bu saatten sonra benim kızlarla olabilecek ilişkim evlilik senin ise yaşın itibariyle ancak arkadaşlık olur.kötü birşey değil arkadaşın olsun konuş muhabbet et helal dairede azıtmadan.önceliğin ilerdede sevip çalışmaktan zevk alacağın bir meslek olsun gerisi gelecek takma kafana genç kardeşim. -
Yaşım 18 bütün kızlar peşimde lanet girsin -
Hocam bende iyi bir miktar kazanıyorum. Ama mutlu değilim, ailemin durumu da var. Ben burada deliler gibi çalışıyorum daha iyi olmak için. Sonra Kızılaydan gelirken kızlara felan bakıyorum dopdolu. Bir de bana bakıyorum baygın gibiyim, gözlerim baygın gibi bana bakıyor. Cidden üzülüyorum en çokta kendime. -
KARDEŞ 4 TANE KIZLA AYNI ANDA İŞİ YÜRÜTÜYORUM. SENİN HAKKINIDA BEN YİYORUM GALİBA. PM ATARSAN BİRİNİ SANA YÖNLENDİREYİM. -
Ne işi hocam bende parttime ariyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: klmung
Sanmıyorum hocam... herkes mutlu gibi. Benim wpde konuştuğum kız bile yok. Instagram da dahil.
xddd dalgamı geciyosun bi kızla konussan nolur konusmasan nolur ilk önce düsünceni degistir
Yazılım firmasi cankayada
quote:
En azından vakit öldürmek için, evde ders çalıştıktan sonra uygulama geliştiriyorum. AMA bu rutinler her gün istisnasız oluyor. Artık BIK-TIM. Biraz da diğer insanlar gibi eğlenmek kafelere gitmek istiyorum. Birine sarılmak. Eğlenmek. 18 yaşında yemin ederim üstümde o kadar iş var ki. Bir yandan okul bir yandan uygulamalar bir yandan part time iş. Yazık şu halime bak.
O zaman sana bi tavsiye
Burda konu açarak kız BULAMAZSIN !!
Git sosyalleş arkadaşım,insanlarla tanış.Elin ayağın düzgün tipsizde değilsin
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. eneox
quote:
xddd dalgamı geciyosun bi kızla konussan nolur konusmasan nolur ilk önce düsünceni degistir
Ben direk sevişiyorum. Niye konuşayım ki kızla. Mantığınızı düzeltin önce. -
bu durum birazda fıtratla alakalı bir durum.yani sen o kafe ortamlarınada gitsen biraz zaman sonra aynı boş hayatı yaşadığına karar getirip sıkılacaksın.kendine ebedi sıkıntını giderecek bir meşgale bulman gerek.bende aynı yollardan geçtim bir zaman sonra herşey boş geliyor hiçbirşeyden tatmin olmuyorsun.belki sana abartı gelecek fakat doğru yolu bulmadığın müddetçe ruhen seni iyi yapan şeyi bu namaz olur ibadet olur gezmek olur film izlemek olur emin ol hayatın böyle geçer.tavsiyem maneviyatına biraz ağırlık ver.genç kardeşler hiç ölmiyecekmiş gibi yaşıyorlar sanıyorlar ki bugünleride yarın gibi olacak ama hayat inanın ki öyle değil. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. eneox
quote:
Ben direk sevişiyorum. Niye konuşayım ki kızla. Mantığınızı düzeltin önce.
direk sevişmek ne direklemi sevişiyonuz.Türkçenizi düzeltmelisin bence. -
Teşekkür ederim sizlere. Varolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X