Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajım kalsın lazım olur
  • üniv. öğrencisiyim. istanbulda part time çalışcak biri arayan var mı? irtibata geçmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz geçti iş bitti para yiyoz kazandığımızı yiyoz
  • Asıl yaz bitti para bitti, şimdi çalışıp yaza para hazırlamak gerek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Mesajım bulunsun otomobil bayileriyle ilgili de ben bilgi verebilirim

evet hocam bilgilerini almak istiyorz. bende akdeniz üniversitesi otomotiv bölümünde okuyorm. bu sene çalışmak istiyorum bir otomobil servisinde part time falan değil normal olarak. nedir zorlukları ne değildir ? bu arada 7-8 senedir bu işin içindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

quote:

evet hocam bilgilerini almak istiyorz. bende akdeniz üniversitesi otomotiv bölümünde okuyorm. bu sene çalışmak istiyorum bir otomobil servisinde part time falan değil normal olarak. nedir zorlukları ne değildir ? bu arada 7-8 senedir bu işin içindeyim.

Abi o iş yattı valla ya şu an oldukça uzağındayım otomobil bayisinde çalışmanın

• Bir öğrenci için çalışılabilecek en iyi yerlerden biri (benim için en iyisi) Starbucks..
    Haftada 20 saat çalışıp 550 tl maaş + 100 tl yemek + Haftalık 10 tl ye yakın tip + kota tutarsa 50 tl prim. 5 gün 4 saat yaygın bir shifttir ama bazı mağazalarda bu durum öğrencinin programına göre değişebilir. Mesela ben C.tesi pazar 8 saat, hafta içi bir günde 4 saat çalışarak 20 saati tamamlıyorum. Yanı haftada 2,5 gün. Giyim mağazalarında çalışmaktan, Özellikle fastfood restoranlarında çalışmaktan kat kat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

arkadaşlar bana starbuckstan cevap gelmedi.o yüzden lcw veya defactoya bakacağım.PART TIME çalışmış olan varsa bilgi verebilir mi acaba?

*haftada kaç gün, günde kaç saat?
    *saç ve sakala bir şey deniyor mu?
    *maaş ne kadar?

teşekkürler

Bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzucmn

Bir öğrenci için çalışılabilecek en iyi yerlerden biri (benim için en iyisi) Starbucks..
    Haftada 20 saat çalışıp 550 tl maaş + 100 tl yemek + Haftalık 10 tl ye yakın tip + kota tutarsa 50 tl prim. 5 gün 4 saat yaygın bir shifttir ama bazı mağazalarda bu durum öğrencinin programına göre değişebilir. Mesela ben C.tesi pazar 8 saat, hafta içi bir günde 4 saat çalışarak 20 saati tamamlıyorum. Yanı haftada 2,5 gün. Giyim mağazalarında çalışmaktan, Özellikle fastfood restoranlarında çalışmaktan kat kat daha iyi.

Peki nasıl girdiniz ? Şubeye gidip başvurumu yaptınız ? Hangi il ? Size eğitim verdiler mi ? İş ortamı nasıl,Gerçekten seviyeli bir ortam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

quote:

Bir öğrenci için çalışılabilecek en iyi yerlerden biri (benim için en iyisi) Starbucks..

Peki nasıl girdiniz ? Şubeye gidip başvurumu yaptınız ? Hangi il ? Size eğitim verdiler mi ? İş ortamı nasıl,Gerçekten seviyeli bir ortam mı ?

detay bekliyorumm

• quote:

quote:

• sizlere önerim , insan kaynakları şirketleriyle çalışmayın. bu fuar veya etkınlık vs.. adam buluyan şirketler. arkadasının arkadası vasıtaysıyla buluyolar senı vs.. pısman olursunuz normalde gunluk 70 almanız gereken ısten sıze 50 tl verırler , mesela garsonluk dıye gıdersınız komılık cıkar , paranızı cok gec verırler arada kaynatanlar da olur bu tür işlere kesinlikle girmeyin . fuar işleride çıkacaktır 2 kuruş için rezil olmaya değmez sakın ve sakın girmeyin oyle bir işe ben cok pısman olmustum.
  • quote:

quote:

Benim müdür bir arkadasım vardı tanıdık o referans oldu. İstanbul, 2 gün sınıf eğitimi verildi fakat 1 senedir böyle bir şey yok artık. Mağazada alınıyor eğitimler. İş ortamı da oldukça keyifli.

• Şubelerden ve Kariyer sitelerinden aynı zamanda başvuru yapmak şansınızı arttırabilir. Şu ara çok ilan görüyorum part time barista olarak.
  • quote:

otomobil bayisinden kasıt nedir mesela hocam bilgi bekliyoruz? nerelerdir?iş ortamı ücret vs hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim..
  • Güncel haberleri beklemedeyiz..
  • Tansaşta part time varmı bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

Marks and Spencer'dan aradılar iş görüşmesi için. Daha doğrusu ben başvurmuştum çok önceden. Var mıdır imkanlarını bilen?

kardeş 500 TL para veriyolar o civar da yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

arkadaşlar bana starbuckstan cevap gelmedi.o yüzden lcw veya defactoya bakacağım.PART TIME çalışmış olan varsa bilgi verebilir mi acaba?

*haftada kaç gün, günde kaç saat?
    *saç ve sakala bir şey deniyor mu?
    *maaş ne kadar?

teşekkürler

Ben şuan Defacto da part time olarak çalışıyorum.Bilgi vereyim :

* Haftada 4 gün, saat ise belli olmuyor minimum 5 maximum 7.5 saat oluyor(iş yoğunluğuna göre) genelde ise 6.5 saat falan çalışıyorsun.
    * Saç konusunda bir şey demiyorlar ancak sakal konusunda çok titiz davranıyorlar, günlük sakal traşı olman lazım
    * 450 tl maaş oluyor bir de 100-150 arası prim veriyorlar.120 tl lik de yemek kartı veriyorlar.

Ufak Tavsiye : Rahat rahat çalışmak istiyorsan bayramdan sonra iş başvurusu yap Bayram dönemi acayip yoğun oluyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.