Şimdi Ara

Part-Tıme iş imkanı(Üniversite gençligi bir bakın) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
9
Favori
84.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu çalişan son durumlar nedir öğrenseydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

migros veya benzeri mağazada part time çalışan var mı? kaç gün kaç saat ve ne kadar maaş alıyor?

cinebonus veya benzeri sinemada part time çalışan var mı? kaç gün kaç saat ve ne kadar maaş alıyor?

acil lazım yardım lütfen

migros cok calsıtırıp az para veriyomuş.bi arkadasım basvurmustu
  • Sanırım Eskişehir'de yaşıyorsunuz. Bence mağaza ya da migros yerine ilgi alanınıza göre işe girin. Migrosta ya da giyim mağazasında çalışmanın bir yararı olmaz bence.

Mesela fotoğraf çekmeyi seviyorsanız fotoğrafçının yanında çalışabilirsiniz.
    Konuşmayı seviyorsanız çağrı merkezinde çalışabilirsiniz.
    Yemek yapmayı seviyorsanız aşçı yardımcısı olarak çalışabilirsiniz....................
  • quote:

migros veya benzeri mağazada part time çalışan var mı? kaç gün kaç saat ve ne kadar maaş alıyor?

cinebonus veya benzeri sinemada part time çalışan var mı? kaç gün kaç saat ve ne kadar maaş alıyor?

acil lazım yardım lütfen

arkadaşım migrosta part çalışıyordu akşam 18-22 arası calısıyor cıkışta servis var haftada 5 gün calısıp 2 gun ıznın yemek parası 150 tl yakın veıyordu herhalde. ama her ay sayım gibi birşey var akşam 10 dan sabaha kadar diğer migroslara gidip sayım yapıyorsun. gece 4 te bittiyse seni magazada tutuyor otobüs seferleri başlıyana kadar. Defacto da hafta 30 saat calısıyorsun öğrenciysen shift ini ona göre hazırlıyorlar. Dersin 3 te bittiyse o gün mağazaya girşini 4 yapıp kapanışa kadar çalışıyorsun. Böyle böyle 30 saati tamamlıyor. giyim sektörü genelde part öğrenci çalıştırırlar. çünkü normal part haftada 4 gün çalışarak 30 saatini doldurabilir ama öğrenc ders saatleri yuzunden hafta da 5-6 güne yakın çalışır buda magazanın işine gelir. Defactodan giyinmek zorundasın ayda 3 tane ürüne personal indirimi yapıyorsun part a 550 + 150 tl yemek parası .fulle 950 tl maas 250 tl yemek parası. LCW da 100-150 tl fazlası ama çok daha yorucu. LCW daki mağazalar günlük satış kotasını aşarsa bütün personellerine fotograf makınesi cep telefonu gibi hedieler dağıtıyor. LCW ve DEFACTO da sana herşeyi öğretiyorlar onlarda satış danışmanı veya kasiyer yok herkes her işi bilip herkes her işi yapıyor. Öğrenci olupta giyim sektöründe çalışmak her yiğidin harcı değil. inanilmaz yorucu. ben sabah 7,5 ta kalkıp akşam eve 12,5 ta giriyordum hafta da 5 günüm boyleydi. Dışardan gözüktüğü gibi olmuyor :) 400-500 tl eline geciyor fakat harcıyacak ne zamanın oluyor ne de halin oluyor :D bir süreden sonra evde oturmayı özlüyorsun uyumayı vs. :D

• 18 yaşındayım ve migrosa full time ya da part time başvuruda bulunucam.bi kaç ay çalıştıktan sonra çıksam bi sorun olur mu ya da istediğim an bırakabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Sanırım Eskişehir'de yaşıyorsunuz. Bence mağaza ya da migros yerine ilgi alanınıza göre işe girin. Migrosta ya da giyim mağazasında çalışmanın bir yararı olmaz bence.

Mesela fotoğraf çekmeyi seviyorsanız fotoğrafçının yanında çalışabilirsiniz.
    Konuşmayı seviyorsanız çağrı merkezinde çalışabilirsiniz.
    Yemek yapmayı seviyorsanız aşçı yardımcısı olarak çalışabilirsiniz....................

Konusmayı sevmiyorum ama Call Center'lık yapıyorum Alo Bilet Hattı'nda Aldıgım para primler dahil 100-800 lira arasında değişiyor. Geçen yanlıs bilet satmısım 30-40 lira aldık bu ay öyle dengesizlikleri var. Saati 1.5 lira, bilet başına da 60 kurus. Patronlarla aram da çok iyi haftaya gelemem diyorum mesela anlayısla karsılıyorlar. Sınavlarım oldugu zaman gitmiyorum vsvs.

Zaten o yönü çok iyi mesela başka bir yerde çalıssan bile aksam 8-11 arası gelir call center'lık yaparsın. Günde 3 saatten ayda 90 saat yapar. 135 lira maas yapar. Günde 5 bilet satsak, ayda 150 bilet yapar. (5 saat duran ort. 20 bilet satıyor. Yani saatte 4 bilet) ordan da 90 lira prim ücreti tutar. Yani totalde 225 lira yapıyo günde 3 saat çalısmayla.

Ama ben sabit maaş istedigim için başka bir yer düsünüyorum. Operatör Cagrı Merkezleri şu an için eleman almıyor alırlarsa da %50 ihtimalle özürlü alıyorlar. Çünkü %50 özürlü çalıstırma sorumlulukları var.

Şimdilik Bimeks'e, Bankaya başvurdum. AVM içindeki her yere basvurcam artık. Kapalı alanda durmaktan sıkıldım çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: rushstyle

quote:

acil lazım yardım lütfen

arkadaşım migrosta part çalışıyordu akşam 18-22 arası calısıyor cıkışta servis var haftada 5 gün calısıp 2 gun ıznın yemek parası 150 tl yakın veıyordu herhalde. ama her ay sayım gibi birşey var akşam 10 dan sabaha kadar diğer migroslara gidip sayım yapıyorsun. gece 4 te bittiyse seni magazada tutuyor otobüs seferleri başlıyana kadar. Defacto da hafta 30 saat calısıyorsun öğrenciysen shift ini ona göre hazırlıyorlar. Dersin 3 te bittiyse o gün mağazaya girşini 4 yapıp kapanışa kadar çalışıyorsun. Böyle böyle 30 saati tamamlıyor. giyim sektörü genelde part öğrenci çalıştırırlar. çünkü normal part haftada 4 gün çalışarak 30 saatini doldurabilir ama öğrenc ders saatleri yuzunden hafta da 5-6 güne yakın çalışır buda magazanın işine gelir. Defactodan giyinmek zorundasın ayda 3 tane ürüne personal indirimi yapıyorsun part a 550 + 150 tl yemek parası .fulle 950 tl maas 250 tl yemek parası. LCW da 100-150 tl fazlası ama çok daha yorucu. LCW daki mağazalar günlük satış kotasını aşarsa bütün personellerine fotograf makınesi cep telefonu gibi hedieler dağıtıyor. LCW ve DEFACTO da sana herşeyi öğretiyorlar onlarda satış danışmanı veya kasiyer yok herkes her işi bilip herkes her işi yapıyor. Öğrenci olupta giyim sektöründe çalışmak her yiğidin harcı değil. inanilmaz yorucu. ben sabah 7,5 ta kalkıp akşam eve 12,5 ta giriyordum hafta da 5 günüm boyleydi. Dışardan gözüktüğü gibi olmuyor :) 400-500 tl eline geciyor fakat harcıyacak ne zamanın oluyor ne de halin oluyor :D bir süreden sonra evde oturmayı özlüyorsun uyumayı vs. :D

Orası öyle ya aşırı yorucu. Ben ikinci ögretimim. Sabah 8.30'da ofise gidiyordum. 4'e kadar çalısıyordum. 4'te ders. Yorgunluktan derste gözler gidiyordu zaten. Akşam yorgunluktan direkt yatıyordum. Sabah yine iş başı. Artık pazar günü gelse de yatsam diye gün sayıyordum.

Giyim sektörü daha mı zor müdür ya ? Haftalık 30 saat az geldi bana. Ptesi-Salı-Csamba-Psembe 4 saat çalıssam. Cuma tatil. Haftasonu da 7'ser saat. Ayaktasın ama 2-3 insan görürsün en azından. Bir yandan müzik çalıyor, güzel müsteriler gelir, personel indirimi var, yaz günü püfür püfür eser bir de avm'ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: rushstyle

quote:

acil lazım yardım lütfen

Orası öyle ya aşırı yorucu. Ben ikinci ögretimim. Sabah 8.30'da ofise gidiyordum. 4'e kadar çalısıyordum. 4'te ders. Yorgunluktan derste gözler gidiyordu zaten. Akşam yorgunluktan direkt yatıyordum. Sabah yine iş başı. Artık pazar günü gelse de yatsam diye gün sayıyordum.

Giyim sektörü daha mı zor müdür ya ? Haftalık 30 saat az geldi bana. Ptesi-Salı-Csamba-Psembe 4 saat çalıssam. Cuma tatil. Haftasonu da 7'ser saat. Ayaktasın ama 2-3 insan görürsün en azından. Bir yandan müzik çalıyor, güzel müsteriler gelir, personel indirimi var, yaz günü püfür püfür eser bir de avm'ler.

dışardan bakılınca ne güzel dimi :D arkadaşların dışarda güzel havada geziyorlar sende o kasvetli avm nın hava almıyan magazalarında tozlu kıyafetlerı katlıyıp keyfine bakıyorsun :D ben yabancı müzik cok severdım ta ki magaza sektorunde calısana kadar sabahtan aksama kadar yabncı müzik bir zamandan sonra gına geldi :D artık türkçe pop dinliyorum :D durmadan aynı şarkılar tekrarlıyor bunalıyorsun :D müşteriler ayrı bir eziyet zaten kimine gidip yardımcı olabilirmiyim dıyorsun sanane ben bilmiyormuyum nasıl alışveriş yapıcagımı dıyor dedıgıne pişman oluyor :D zaten hiç oturmuyorsun 4 saat calıssan hafta içi 3 saat ayaktasın hafta sonu 7,5 saat ayaktasın. akşam eve gittiğimde ev buz gibi oluyor ama ayaklarım o kadar şişmiş ve yanıyorki yorganın içinde tutatmıyorum :D vs vs vs daha bir sürü zor yonu var dışarıdan gözüktüğü gibi asla olmuyor :D

• Az önce HSBC'den aradılar. Gişe Asistanlıgı basvurum kabul edilmis, bugün mülakata gelebilir misin dediler. Şehir dışında oldugumu pazartesi gelebilecegimi söyledim. Umarım o zamana tekrar ararlar. Ararız dediler ama bakalım artık. Gişe Asistanlıgı iyi olurdu benim için

• FLO Ayakkabı magzasında'da calışabilirsin Onlar genel'de Part time İş veriyorlar Yanlış hatırlamıyorsam Günlük 40 TL veriyorlar'da 10 Günde 400 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkapc

FLO Ayakkabı magzasında'da calışabilirsin Onlar genel'de Part time İş veriyorlar Yanlış hatırlamıyorsam Günlük 40 TL veriyorlar'da 10 Günde 400 TL

En az 8-9 saat calistiriyolardir yav. Yoksa ben 30 gun calisirim 1200 lira. Full time eleman da herhalde 2.500 lira aliyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bölüm okuyosunuzda günde 5-6 saat çalışabiliyosunuz onu hiç anlamadım dostlar ya :)
  • Okulda kısmi zamanlı işte çalışacağım, günlük 2.5 saat onu 3 Saat yaziyorlarmis. aylik 60 saat. 250 tl.

Ayrica bir iste yaptigin yokmus :)

Burs gibi birsey iste, Allah bereket versin. Haftasonu ne yapmali acaba. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Okulda kısmi zamanlı işte çalışacağım, günlük 2.5 saat onu 3 Saat yaziyorlarmis. aylik 60 saat. 250 tl.

iyi para az iş+saate göre

tam olarak ne iş yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Okulda kısmi zamanlı işte çalışacağım, günlük 2.5 saat onu 3 Saat yaziyorlarmis. aylik 60 saat. 250 tl.

Bilgisayar basinda word felan. Ya da kutuphane de ders calismak :))

• quote:

quote:

quote:

süpermiş. bende üni de okuyorumda sen nereye başvurup(öğrenci işleri?) buldun işi?

• ataşehir tarafında oturupta a2 ehliyetiniz varsa part time iş imkanı sağlayabilirim,
    paketçilik yapabilirim derseniz tabi.

kolay gelsin..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

süpermiş. bende üni de okuyorumda sen nereye başvurup(öğrenci işleri?) buldun işi?

Okulda kısmi zamanli is basvurusu oluyor. Duyurulara bak. Ya da ogrenci islerine sor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunduğun şehirde mutlaka avm veya kafe vardır buralarda tezgahtar veya garson olarak çalışabilirsin gerçi çoğu öğrenciyi sömürme peşinde saatlik 2 lira diyolar ve bence emeği karşılığı değil
  • Bi giyim firmasında part-time olarak çalışıyorum. Haftada 4gün günde 8.5saat. 1.5 saat falan yemek çay molasına gidiyor yani 7saat aktif olarak çalışıyorum. Daha maaş alamadım ama 550 650 arasında bi para geçicekmiş elime aylık olarak. 105lirada ticket veriyorlar yemek için. Bana yeterli gibi geliyor bugünde izin günüm yatıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.